Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Monster Train

22 Jan 2021 21:11 #244982 by Lithras
Monster Train was created by Lithras
To Monster Train είναι ένα Deck-Building Roguelike στο οποίο υπερασπίζεστε την τελευταία σπίθα της φωτιάς της κόλασης που μεταφέρει ένα τρένο από τις δυνάμεις του Παραδείσου οι οποίες είναι υπεύθυνες για το σβήσιμο της αβύσσου. Χτίζετε το deck με τα spells και τα τέρατά σας καθώς το τρένο ταξιδεύει και πρέπει να αποκρούσετε τις επιθέσεις των "καλών". Μέχρι στιγμής είναι αρκετά διασκεδαστικό, οι μάχες έχουν έναν σχετικά πρωτότυπο τρόπο διεξαγωγής στους διαφορετικούς ορόφους του τρένου, προσφέροντας διαφορετικών ειδών τακτικές προκειμένου να κερδίσετε. Να αναμένετε σύντομα review.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2021 14:10 #245434 by Lithras
Replied by Lithras on topic Monster Train
Έχοντας πλέον ολοκληρώσει αρκετές δεκάδες runs, μπορώ να πω με άνεση ότι το Monster Train είναι ένα καλοσχεδιασμένο και εθιστικότατο game. Κάθε φορά που παίζετε είναι και μοναδική, καθώς σε κάθε run μπαίνουν random modifiers στις μάχες και τα bosses και το deck σας ξεκινά με διαφορετικές κάρτες. Έχοντας παίξει και το Slay the Spire, μια μεγάλη διαφορά που παρατήρησα είναι το ότι θα πρέπει να έχετε το νου σας και κάθετα στην πίστα, καθώς οι εχθροί ανεβοκατεβαίνουν ορόφους. Αυτή η διαφοροποίηση του προσδίδει χαρακτήρα και έναν επιπλέον τακτικό παράγοντα.

Ωστόσο, όλοι οι απρόβλεπτοι παράγοντες σημαίνουν πως σε ουκ ολίγα runs η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας, είτε ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας κατακόρυφα, είτε κάνοντας το παιχνίδι απλά άδικο. Αυτό βέβαια αντισταθμίζεται από το ότι άλλες φορές θα σας γεμίσει buffs και δυνατούς συνδυασμούς καρτών, οπότε δεν έχω προσωπικά παράπονο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο review μου .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification