Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Diablo II: Resurrected

01 Mar 2021 22:10 #247085 by Γιάννης Παπαργυρίου
Η Vicarious Visions θέλει να εκμεταλλευτεί το haptic feedback στο PS5

H Vicarious Visions, επικεφαλής του Diablo 2: Resurrection και ειδική στα remakes, υπόσχεται διάφορες βελτιώσεις με την κυκλοφορία του και ειδικά για όσον αφορά την έκδοση για PS5, επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το haptic feedback.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου για το Diablo 2: Resurrected, η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι “ακόμη εργαζόμαστε πάνω στο πώς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το DualSense, αλλά το haptic feedback στο χειριστήριο είναι κάτι που μας ενθουσιάζει, οπότε θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα το εκμεταλλευτούμε”. Θεωρητικά, το haptic feedback στο συγκεκριμένο Action RPG μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές, από τα χτυπήματα του χαρακτήρα και των αντιπάλων σας μέχρι τα διάφορα skills και spells που θα ενεργοποιείτε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 12:08 - 03 Mar 2021 12:08 #247228 by Giorgos Tsolaridis
Diablo 2: Resurrected alpha
Έχουν επιβεβαιωθεί δύο διαφορετικές alpha.Η ύπαρξη του Diablo 2: Resurrected διέρρευσε πολύ πριν την ώρα της, όμως ο ενθουσιασμός όταν το είδαμε στην BlizzCon του Φεβρουαρίου ήταν ο ίδιος.
Δείτε το τρέιλερ:

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι το Diablo 2: Resurrected δεν απέχει χρόνια από την κυκλοφορία του, όπως το Diablo 4, αλλά θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος. Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει την alpha του παιχνιδιού σύντομα και δέχεται αιτήσεις. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο  επίσημο site .Από ότι φαίνεται, θα έχετε παραπάνω από μια ευκαιρία για να παίξετε το Diablo 2: Resurrected πριν αυτό κυκλοφορήσει. Η lead producer, Chris Lena, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της με το  PCGamesN  ότι η ομάδα προγραμματίζει δύο ξεχωριστές alpha, μια για το single player κομμάτι του και μια για το multiplayer.

Η Blizzard ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το κομμάτι του balance. Από ότι φαίνεται, η Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να κρατήσει μερικά κομμάτια του παιχνιδιού ή όχι, φοβούμενοι μήπως αυτό αποθαρρύνει τους νέους παίκτες.Καμία από τις δύο alpha δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης. Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και για το Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 12:56 #247242 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ειμαι fan του Diablo και θα δηλώσω συμμετοχή και αν δεν κάτσει, κατευθείαν στην κανονική έκδοση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 18:31 #247256 by Γιάννης Παπαργυρίου
H Blizzard προειδοποιεί για απάτες
Που παρουσιάζονται ως συμμετοχή στο alpha testing.


Ο Community development lead της Blizzard για το Diablo II: Resurrected, Adam Fletcher, προειδοποίησε ότι θα πρέπει να είστε καχύποπτοι όταν βλέπετε ιστοσελίδες που προσφέρουν πρόσβαση στην επερχόμενη alpha του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για απάτη.

Ο Fletcher ανέφερε στο Twitter ότι παρατήρησε τις εν λόγω απάτες και προειδοποιεί το κοινό ώστε να προσέχει και να καταλάβει ότι όλα αυτά δεν είναι έγκυρα. Σημειώνεται ότι αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται και με την beta του Far Cry 6 . Ο μόνος τρόπος να συμμετέχετε στην technical alpha του Diablo II: Resurrected είναι μέσω της ίδιας της Blizzard με τον Battle.net λογαριασμό σας κάνοντας κλικ εδώ.

Ο παραγωγός Matthew Cederquist είπε στο GameSpot κατά την διάρκεια της BlizzCon ότι το alpha testing θα ξεκινήσει σύντομα και θα επιτρέπει στους παίκτες να δώσουν feedback στους developers, οι οποίοι βάσει των σχολίων αυτών θα αποφασίσουν το πώς θα αλλάξουν το παιχνίδι για να κυκλοφορήσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 09:36 - 10 Mar 2021 09:39 #247512 by Giorgos Tsolaridis
Η Zynga εξαγόρασε την Echtra Games η οποία έχει ιδρυθεί από developers των Diablo

Έχει αναπτύξει το Torchlight 3.Η Zynga η οποία εξειδικεύεται σε mobile games, εξαγόρασε την Echtra Games, η οποία είχε ιδρυθεί από τον developers του Diablo, Max Schaefer.

Η Echtra Games σε συνεργασία με την NaturalMotion, αναπτύσσει ένα νέο RPG, το οποίο θα υποστηρίζει cross-platform και θα έχει πρόσβαση στα development tools και τις τεχνολογίες της Zynga. Ο διευθύνων σύμβουλός της Zynga Frank Gibeau δήλωσε: "Ο Max και η ομάδα του στην Echtra Games είναι υπεύθυνοι για κάποιες από τις πιο θρυλικές games IPs και ειδικοί στα RPG και στην ανάπτυξη για cross-platform. Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Echtra Games στην οικογένεια της Zynga. Αυτή η εξαγορά θα είναι πολύ σημαντική στο να μεγαλώσουμε τα brands μας σε κινητά, PCs και κονσόλες, ενώ θα βοηθήσει στο να επεκταθούμε στην αγορά μας".

Ο Schaefer δήλωσε: "Μοιραζόμαστε το όραμα που έχει η Zenga ότι το cross-platform είναι σημαντικό κομμάτι για το μέλλον των RPGs και της διαδραστικής διασκέδασης και ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τα ταλέντα μας σε αυτήν την προσπάθεια".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 11:12 #247533 by Giorgos Tsolaridis
Diablo 2: Resurrected: Τα παλιά save files θα λειτουργούν και στο remaster
Σύμφωνα με την Blizzard.Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από την κυκλοφορία του Diablo 2, ωστόσο η Blizzard ανακοίνωσε ότι τα saves μας θα είναι συμβατά και με το remasterΟ Matthew Cederquist, παραγωγός του παιχνιδιού, δήλωσε ότι είναι "ευτυχής συγκυρία" το ότι τα save files ανοίγουν κανονικά και στο remaster που ετοιμάζεται. Άρα, θα μπορείτε να συνεχίσετε με τους χαρακτήρες σας από εκεί που είχατε μείνει.Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να συνεχίζετε να παίζετε με το levels, τα skills και τα αντικείμενα που είχατε και πλέον με σύγχρονα γραφικά, λόγω του remaster.Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και για το Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 13:10 #249257 by Giorgos Tsolaridis
Diablo 2: Resurrected
Στα γραφικά υπάρχουν τα Remastered και Legacy modes.Στο Diablo II: Resurrected θα μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τα νέα αναβαθμισμένα γραφικά ή τα αρχικά που είχε ο τίτλος το 2000.Στα γραφικά θα υπάρχουν επίσης τα συνηθισμένα options για  textures shadows transparency  quality,  ambient occlusion  και δύο anti  aliasing  modes.
File Attachment:
Στο gameplay θα υπάρχει, μεταξύ άλλων η επιλογή για αυτόματο gold collecting και να κάνετε keybinding. Επιπλέον υπάρχει και η επιλογή Low Vision Mode, αλλά και ένα mode που αφορά άτομα με αχρωματοψία.
File Attachment:
Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και για το Switch. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 20:04 #250782 by Giorgos Tsolaridis
Diablo 2: Resurrected Θα διευκολύνει τους παίκτες όμως δεν θα μειώσει τη δυσκολία του αρχικού τίτλου.

 Η Blizzard θέλει να κάνει το Diablo 2: Resurrected ευκολότερο για να παίξει κάποιος, όμως δεν θέλει να αλλάξει την δυσκολία του αρχικού Diablo.
 Ο principal designer του Diablo 2: Resurrected, Rob Gallerani, δήλωσε: "Το παιχνίδι ακόμα αναπτύσσεται, οπότε ακόμα από το design του έχουμε αρκετές ιδέες για βασικές βελτιώσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι ευκολότερο. Θέλουμε να παραμείνουμε πιστοί στο αρχικό, οπότε υπάρχει διαφορά μεταξύ του να κάνουμε το παιχνίδι γενικά ευκολότερο και πιο εύκολο για να παίξει κάποιος." Σαν παραδείγματα ο Gallerani ανέφερε ότι δεν θα μπορούσαν να επιτρέπουν στους παίκτες να έχουν άπειρα βέλη ή μεγαλύτερο  inventory , καθώς και τα δύο αυτά θα άλλαζαν ριζικά την ιδέα του Diablo: "Κάτι τέτοιο αφαιρεί τις σημαντικές επιλογές όπως το να πάρει κάποιος ένα item ή να το αφήσει πίσω του".

 Ο lead artist του Diablo 2: Resurrected, Chris Amaral, δήλωσε: "Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε όλες τις αλλαγές που μας είπαν οι παίκτες μετά από την δική της alpha έκδοσής , όμως υπάρχουν πράγματα με τα οποία συμφωνούμε και μπορούμε να τα βελτιώσουμε".

 Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει για μέσα στο 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2021 15:25 #252514 by Giorgos Tsolaridis
Diablo II Resurrected: Ημερομηνία κυκλοφορίας Ανακοινώθηκε μαζί με gameplay trailer.

 Η Blizzard ανακοίνωσε μέσω της παρουσίασης της Microsoft στην E3 2021 ένα gameplay trailer για το Diablo II: Resurrected και μαζί την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hack 'n' Slash RPG.
 Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2021 17:09 #252518 by Απόστολος Μητσακούλης
Λιωσιμο θα παισει παλι οταν βγει. Το δυσκολο θα ειναι να ανακτησω τα saves μου μιας και τα εχω σε floppy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification