Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The One Ring: Tabletop RPG για την σειρά Lord of the Rings

03 Mar 2021 04:46 - 03 Mar 2021 04:47 #247174 by Μάνος Γρυπάρης
Το The One Ring, είναι ένα tabletop RPG για την σειρά Lord of the Rings, το οποίο συγκέντρωσε ένα υψηλότατο ενδιαφέρον στο Kickstarter.Η καμπάνια του έχει φτάσει τα 1,6 εκατομμύρια δολάρια και λήγει σε λίγες ώρες.

Παρότι μία καμπάνια στο Kickstarter διαρκεί συνήθως 30-60 ημέρες, το The One Ring χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να φτάσει τον αρχικό του στόχο των 12.000 δολαρίων! Βέβαια η εταιρεία Free League Publishing θέλησε να εκμεταλλευτεί το ήδη τεράστιο ποσό και πρόσθεσε ένα ακόμη stretch goal, το solo play mode, το οποίο θα υλοποιήσει αν η καμπάνια φτάσει τα 1,78 εκατομμύρια δολάρια. Για τον σκοπό αυτό θα φτιαχτεί ένα framework, το οποίο θα σταλεί στους backers μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας, με την μορφή αρχείου pdf.



Το The One Ring αποτελεί την δεύτερη έκδοση του ομώνυμου tabletop RPG που είχε κυκλοφορήσει το 2011. Διαθέτει source book με νέους κανόνες, βασισμένους στο feedback των παικτών και επανασχεδιασμένα γραφικά. Όλα αυτά ενώ η αρχική εταιρεία που είχε τα δικαιώματα, Cubicle 7, είχε ανακοινώσει το 2019 ότι δεν θα κατασκευάσει μια δεύτερη έκδοση. Τα δικαιώματα όμως αποκτήθηκαν από την Free League Publishing, η οποία έχει φτιάξει τα tabletop RPGs Alien, Forbidden Lands και Tales from the Loop, συνεπώς έχει αρκετό κοινό από πίσω της.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification