Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

24 Mar 2021 17:16 #248341 by Blood King

Το τέταρτο και τελευταίο μέρος της καλύτερης σειράς JRPG που έχω παίξει μετά τα Final Fantasy είναι τόσο φορτισμένο συναισθηματικά ώστε να καταντά σχεδόν αβάσταχτο. Η ολοκλήρωση μιας περιπέτειας εκατοντάδων ωρών στην οποία ήρθα σε επαφή, συνήθισα και αγάπησα ένα τεράστιο αριθμό χαριτωμένων χαρακτήρων, ισοδυναμεί σχεδόν με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Εντούτοις, παρηγοριέμαι με το ότι ο τελευταίος ασπασμός είναι όσο εκπληκτικός αναμενόταν. 

Το Trails of Cold Steel IV στρατολογεί δεκάδες χαρακτήρες από όλα τα Legend of Heroes και μας τους παραδίδει για να τους οδηγήσουμε στην τιτάνια σύγκρουση που θα κρίνει το μέλλον ενός ολόκληρου κόσμου. Οι μάχες είναι σύνθετες και εκπληκτικά όμορφες, η παραμετροποίηση συστηματική, το σενάριο και οι διάλογοι ικανοποιούν άνετα ακόμα και φανατικό βιβλιοφάγο. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για την JRPG εμπειρία της ζωής σας:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Mar 2021 01:03 #248349 by Xintzi
Από το βίντεο που είδα απορώ πραγματικά γιατί δεν έχω παίξει ακόμα κανένα παιχνίδι της σειράς..Το συγκεκριμένο θα το παίξω σίγουρα καθώς μου άρεσε πολύ το σύστημα μάχης αλλά και γενικά το game και ίσως όλη τη σειρά ξεκινώντας από το πρώτο. 
The following user(s) said Thank You: Blood King

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 01:40 - 28 Mar 2021 01:41 #248484 by BigGreekGamer
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV review


Τίτλοι τέλους για μια κορυφαία JRPG εποποιία.

Η αναμονή τελείωσε, το μεγάλο φινάλε της τετραλογίας Trails of Cold Steel που ακούει στο όνομα The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV, έφτασε στα μπουντρούμια του GameWorld, μελετήθηκε, πέρασε από την διαδικασία της ανατομίας των πολλών τμημάτων του και εκτιμήθηκε αφάνταστα, όπως αναμενόταν. Η τελευταία πράξη της εποποιίας της θρυλικής τάξης  Class  VII της στρατιωτικής ακαδημίας Thor της Erebonia έχει την κλίμακα που αρμόζει στην κατάληξη μιας σειράς από JRPG η οποία εξελίσσεται επί μια δεκαετία, περιλαμβάνοντας εννιά τίτλους και πολλές εκατοντάδες ώρες συναρπαστικού gameplay. Αποτελεί απευθείας συνέχεια του περασμένου παιχνιδιού της σειράς και πιάνει το νήμα της ιστορίας δύο εβδομάδες μετά την τελική σύγκρουση, η οποία δεν είχε και πολύ ευχάριστα αποτελέσματα για τους ήρωες και τις ηρωίδες σας.

Τα δραματικά γεγονότα που σφράγισαν το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel ΙΙΙ διαμορφώνουν την πορεία της αφήγησης η οποία αρχίζει με τον “σκληρό πυρήνα” της νέας Class VII να σπεύδει προς διάσωση του κεντρικού πρωταγωνιστή Rean Schwarzer. Καθώς εξελίσσεται το θαρραλέο εγχείρημα των νεαρών ηρώων και ηρωίδων, η ομάδα τους μετατρέπεται σε πόλος έλξης όλων των χαρακτήρων που αγωνίστηκαν στο πλευρό αλλά και ενάντια στις δύο Class VII, διαμορφώνοντας σύντομα μια λεγεώνα από μαχητές η οποία θα ξεκάνει τις σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να οδηγήσουν στο χάος μια ολόκληρη ήπειρο.


Το αναλυτικό review θα το βρείτε κάνοντας κλικ στον τίτλο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2021 05:02 - 01 Apr 2021 05:04 #248652 by Blood King
Αν σου αρέσει το είδος θα το αγαπήσεις σίγουρα Γιώργο, είναι πραγματικό έπος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2021 01:22 - 02 Apr 2021 01:23 #248737 by Xintzi
Προσωπικά είναι το αγαπημένο μου είδος και λέω να το αποκτήσω σύντομα.. Και θα δω αν παίξω και τα προηγούμενα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification