Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Edge of Eternity

15 Apr 2021 11:41 #249433 by Danaiskaya
Edge of Eternity was created by Danaiskaya
Οι Midgard Studio και Dear Villagers ανακοίνωσαν πως το Edge of Eternity μετά από δύο χρόνια στο Early Access του Steam,θα κυκλοφορήσει για PC στις 8 Ιουνίου.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα μεγάλο launch update το οποίο το εμπλουτίζει με 20 ώρες επιπλέον gameplay και θα δίνει τέλος πλέον στην ιστορία του. Για τον εορτασμό της ανακοίνωσης, το Edge of Eternity θα είναι διαθέσιμο σε έκπτωση 33% στο Steam μέχρι τις 13 Απριλίου.

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία για PS5, Xbox Series X/S, όπως και για PS4, Xbox One καθώς και Game Pass εκδοχές για Xbox το τέταρτο τρίμηνο του 2021.
Σε περίπτωση που ξεχάσατε τελείως το παιχνίδι, πρόκειται για τους πολίτες του Heryon οι οποίοι ζουν σε ένα διασπασμένο κόσμο και κηρύτουν πόλεμο εναντίον μυστήριων εισβολών. Όσο συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα σε μαγεία και τεχνολογία,μια καινούρια απειλή εμφανίζεται. Βασιζόμενο σε turn-based μάχες ακολουθούμε τον Daryon Και τη Selene στο ταξίδι τους να βρουν το αντίδοτο του καταστροφικού Corossion και να σώσουν τον κόσμο του Heryon.Σύμφωνα με τον Jeremy Zeler, ιδρυτή του Midgar Studio, “ δώσαμε όλη μας την ψυχή στο Edge of Eternity”. “ Η ιστορία μιλά για επικές υπαρξιακές διαμάχες και βαθιά εσωτερικό προσωπικό δράμα. Περιμένω την ώρα να το παρουσιάσω στον κόσμο.”Ο Guillaume Jamet, αντιπρόεδρος εκδόσεων της Dear Villagers δήλωσε πως “ το Edge of Eternity είναι η τέλεια απεικόνιση των στόχων της Dear Villagers: να ανακαλύψουμε ταλαντούχα στούντιο και να τα βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν τα φιλόδοξα οράματα τους. Είναι απίστευτο αυτό που κατάφερε να δημιουργήσει η Midgar με μια μικρή ομάδα και είμαστε περήφανοι να βρισκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτή την κυκλοφορία”.Το Edge of Eternity είναι ένα συναραπαστικό JRPG adventure παιχνίδι όπου οι επιλογές παίζουν σημαντικό ρόλο. Είναι μια επική ιστορία ελπίδας και θυσίας γεμάτη plot twists και σπαρακτικές στιγμές. Καλείσαι να λύσεις quests με διαφορετικούς τρόπους, να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες.Έχει ένα πανέμορφο κόσμο και αρχαία μυστικά να ανακαλύψεις ταξιδεύοντας στα μοναδικά και αιθέρια περιβάλλοντα του Heryon καθώς και ένα εκπληκτικό soundtrack από τον συνθέτη του Chrono Trigger και Xenoblade Chronicles Yasunori Mitsuda.Το combat system βασίζεται σε άκρως στρατηγικές turn-based μάχες όπου ακόμη και το περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στη νίκη ενώ ο εξοπλισμός που κάνεις craft μπορεί να ξεκλειδώσει μοναδικούς συνδυασμούς των skills και power-ups. Τέλος το παιχνίδι αποτελείται από ένα πολύ χαρισματικό cast χαρακτήρων με διαφορετικές προσωπικότητες και χαρακτηριστικά, όνειρα και φόβους.Το Edge of Eternity δημιουργήθηκε χάρη στην στήριξη 4,000 fans του επιτυχημένου Kickstarter campaign του μετά από δύο προσπάθειες. Η πρώτη έγινε τον Σεπτέμβρη του 2013 χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα και η δεύτερη το 2015. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε μέσω Steam Early Access το Δεκέμβρη του 2018.Το Edge of Eternity θα κυκλοφορήσει για PC στις 8 Ιουνίου. Η κυκλοφορία για PS5,Xbox Series X/S,PS4 και Xbox One το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2021 23:06 #249443 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Edge of Eternity
Από το βίντεο και γενικά  από αυτό το topic θυμήθηκα ξανά το συγκεκριμένο game και λέω να το αγοράσω για PS4. Μου άρεσαν τα περιβάλλοντα και μου έλειψαν οι turn-based μάχες ενός καλού όπως όλα δείχνουν RPG με στρατηγική και πολλές μαγείες. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification