Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Avatar Reckoning

14 Jan 2022 12:54 #260181 by Ερμής Δερβίσης
Multiplayer RPG που έρχεται στα κινητά το 2022. Η Tencent σε συνεργασία με τις Archosaur Games, Lightstorm Entertainment και DIsney ανακοίνωσαν το Avatar: Reckoning, ένα Multiplayer RPG, το οποίο θα έρχεται στα κινητά.Το Avatar: Reckoning αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 και θα εξερευνήσετε μέρη του πλανήτη Pandora που δεν έχουν εμφανιστεί ως τώρα στις ταινίες. Επιπλέον θα συναντήσετε φυλές Na’vi, οι οποίες προσπαθούν να προστατέψουν την πατρίδα τους από εχθρικές δυνάμεις RDA. Θα μπορείτε να παίξετε είτε σε Multiplayer είτε σε Solo mode.Ο χαρακτήρας που  θα δημιουργήσετε θα είναι ένα Avatar, το οποίο θα χτίζετε σταδιακά και θα συμμετέχετε σε αποστολές. Το Avatar Reckoning θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4. Το Avatar: Reckoning είναι ο τρίτος Avatar τίτλος που έχει ανακοινωθεί, πέρα από τα Avatar: Frontiers of Pandora και Avatar: Pandora Rising.+Το Avatar: Reckoning θα κυκλοφορήσει το 2022 για iOS και Android.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2022 00:37 #260204 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Avatar Reckoning
Avatar: Reckoning




Multiplayer RPG που έρχεται στα κινητά το 2022.

Η Tencent σε συνεργασία με τις Archosaur Games, Lightstorm Entertainment και DIsney ανακοίνωσαν το Avatar: Reckoning, ένα Multiplayer RPG, το οποίο θα έρχεται στα κινητά.

Το Avatar: Reckoning αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 και θα εξερευνήσετε μέρη του πλανήτη Pandora που δεν έχουν εμφανιστεί ως τώρα στις ταινίες. Επιπλέον θα συναντήσετε φυλές Na’vi, οι οποίες προσπαθούν να προστατέψουν την πατρίδα τους από εχθρικές δυνάμεις RDA. Θα μπορείτε να παίξετε είτε σε Multiplayer είτε σε Solo mode.
Ο χαρακτήρας που θα δημιουργήσετε θα είναι ένα Avatar, το οποίο θα χτίζετε σταδιακά και θα συμμετέχετε σε αποστολές. Το Avatar Reckoning θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4. Το Avatar: Reckoning είναι ο τρίτος Avatar τίτλος που έχει ανακοινωθεί, πέρα από τα Avatar: Frontiers of Pandora και Avatar: Pandora Rising.+

Το Avatar: Reckoning θα κυκλοφορήσει το 2022 για iOS και Android.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2022 19:04 #266564 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Avatar Reckoning
Gameplay video



Δείτε το πρώτο gameplay video του Avatar: Reckoning, το οποίο αποτελεί απ' ότι φαίνεται Third-Person Shooter/RPG. Θα χρησιμοποιείτε ranged όπλα, τόξα και άλλα είδη εξοπλισμού και θα πολεμάτε με εχθρούς, τόσο στο μέγεθός σας, όσο και ενάντια σε πολεμικές μηχανές.


Το Avatar: Reckoning θα κυκλοφορήσει το 2022 για iOS και Android.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification