Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Konami: Γενική συζήτηση

05 Sep 2022 20:17 #266470 by Nikos Georgopoulos
Η Konami ανανέωσε το εμπορικό σήμα της σειράς Suikoden
Ο voice actor της σειράς θα παρευρεθεί στην επερχόμενη παρουσίαση της Ιαπωνικής εταιρείας.

Η Konami  ανανέωσε το εμπορικό σήμα της σειράς JRPG Suikoden, μετά την ανακοίνωση ότι θα παρουσιάσει έναν νέο τίτλο μίας παγκοσμίως αγαπημένης σειράς στο Tokyo Game Show 2022.

Επιπλέον ο Ιάπωνας voice actor Yuki Kaji, ο οποίος υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή Jowy στο Suikoden 2 αλλά και άλλους χαρακτήρες της σειράς θα παρευρεθεί στο event στις 16 Σεπτεμβρίου. Η Konami δήλωσε: Ο voice actor Yuji Kji θα παρευρεθεί ως καλεσμένος για να αντιπροσωπεύσει στους fans μιας σειράς που έχει αγαπηθεί από όλο τον κόσμο, στην σκηνή της ανακοίνωσης ενός τίτλου της Konami.

Το εμπορικό σήμα ανανεώθηκε τον Ιούνιο, αλλά ανακαλυωθηκε μόλις πρόσφατα από χρήστες του Reddit και του ResetEra .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2022 16:51 #266668 by Μάνος Γρυπάρης
Έρχονται το 2023.

Δύο κλασικά RPGs του PlayStation, τα Suikoden και Suikoden 2 έρχονται σε HD remasters σε όλα τα format.

Τα Suikoden και Suikoden 2 HD remasters θα κυκλοφορήσουν για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch το 2023. Θα ειναι playable και για PS5 και Xbox Series X/S. Οι remastered εκδόσεις των δύο games θα έχουν αναβαθμίσεις στα γραφικά, νέα εφέ φωτισμού, νέα shadow animations και επανασχεδιασμένα cutscenes, νέα πορτρέτα χαρακτήρων από τον αρχικό δημιουργό Junko Kawano, αναβαθμίσεις στον ήχο με νέα field effects, επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το dialogue log, auto-battle και διπλή ταχύτητα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2022 19:17 #266673 by Nikos Georgopoulos
Επίσημη ανακοίνωσηΔύο κλασικά RPGs του PlayStation, τα Suikoden και Suikoden 2 έρχονται σε HD remasters σε όλα τα format.
Η Konami ανακοίνωσε ότι τα Suikoden και Suikoden 2 HD remasters θα κυκλοφορήσουν για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch το 2023. Θα ειναι playable και για PS5 και Xbox Series X/S. Οι remastered εκδόσεις των δύο games θα έχουν αναβαθμίσεις στα γραφικά, νέα εφέ φωτισμού, νέα shadow animations και επανασχεδιασμένα cutscenes , νέα πορτρέτα χαρακτήρων από τον αρχικό δημιουργό Junko Kawano, αναβαθμίσεις στον ήχο με νέα field effects, επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το dialogue log, auto-battle και διπλή ταχύτητα.Το Suikoden κυκλοφόρησε το 1995 για το PlayStation και το Suikoden 2 το 1998, για την ίδια κονσόλα.

Τα Suikoden και Suikoden 2 HD remasters θα κυκλοφορήσουν για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch το 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2022 18:57 #267093 by Nikos Georgopoulos
Η Konami θα βάλει NFT στα games της
Ψάχνει ειδικούς για τα WEB3 και metaverse projects που ετοιμάζει.

Η Konami έχει σκοπό να βάλει NFTs στα games της, καθώς έβαλε αγγελίες εργασίας, όπου ψάχνει προσωπικό να την βοηθήσει να χτίσει συστήματα και υπηρεσίες για να χτίσει νέες εμπειρίες όπως τα WEB3 και Metaverse.

Στο site της δήλωσε: "Η Konami δουλεύει σκληρά πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη για να εισάγει την πιο πρόσφατη τεχνολογία στα games και το περιεχόμενό τους. Θα κυκλοφορήσει μία υπηρεσία όπου οι παίκτες θα μπορούν να ανταλλάσσουν τα NFTs τους εντός των games μέσω μίας πλατφόρμας που χρησιμοποιεί το blockchain."

Η Konami επίσης δήλωσε ότι τα NFTs που θα ανταλλάσσουν οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως items, ως τρόποι αλληλεπίδρασης με άλλες υπηρεσίες και κοινότητες, αλλά και για συμμετοχή σε events.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Aug 2023 20:35 #272716 by Nikos Georgopoulos
Μετατίθενται για το 2024Τα Suikoden και Suikoden 2 HD remasters μετατίθενται για να κυκλοφορία από το 2024. Η Konami υπολόγιζε να τα κυκλοφορήσει φέτος αλλά αυτό τελικά δεν θα συμβεί.
Η καθυστέρηση ανακοινώθηκε στο Twitter και η νέα ημερομηνία είναι άγνωστη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification