Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Horizon Online multiplayer game

16 Dec 2022 19:54 #268114 by Μάνος Γρυπάρης
Η Guerilla Games ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα Horizon online Co-op game με νέους χαρακτήρες.Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημο όνομα ή κάποια περίοδος κυκλοφορίας, αλλά η Guerilla Games έχει αναρτήσει αγγελίες εργασίας, στις οποίες ψάχνει developers. Οι ανοιχτές θέσεις αφορούν developers στο Άμστερνταμ, στα γραφεία της εταιρείας, αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες.Η Guerrilla Games δήλωσε: «Μια νέα εσωτερική ομάδα αναπτύσσει ένα ξεχωριστό Online game στο σύμπαν του Horizon», . "Με ένα νέο καστ χαρακτήρων και μια μοναδική στυλιζαρισμένη εμφάνιση, οι gamers θα μπορούν να εξερευνήσουν μαζί την μαγευτικής άγρια φύση του Horizon".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2022 20:06 #268133 by Aνέστης Αδαμίδης
Για ένα πράγμα χαίρομαι, το ότι πρόλαβε και το Forbidden West να βγει σόλο παιχνίδι. Βέβαια, το περίμενα ότι θα γινόταν κάτι προς multiplayer καθώς πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι, με μια κοσμοπλασία που προσελκύει το κοινό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Dec 2022 01:33 #268235 by Nikos Georgopoulos
Horizon με Online Co-op multiplayer
Με νέους χαρακτήρες.

Η Guerilla Games δήλωσε σε αγγελίες εργασίας  ότι ετοιμάζει ένα Horizon online Co-op multiplayer game με νέους χαρακτήρες.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημο όνομα ή κάποια περίοδος κυκλοφορίας, αλλά η Guerilla Games έχει αναρτήσει αγγελίες εργασίας, στις οποίες ψάχνει developers . Οι ανοιχτές θέσεις αφορούν developers στο Άμστερνταμ, στα γραφεία της εταιρείας, αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες.

Η Guerrilla Games δήλωσε: «Μια νέα εσωτερική ομάδα αναπτύσσει ένα ξεχωριστό Online game στο σύμπαν του Horizon», . "Με ένα νέο καστ χαρακτήρων και μια μοναδική στυλιζαρισμένη εμφάνιση, οι gamers θα μπορούν να εξερευνήσουν μαζί την μαγευτικής άγρια φύση του Horizon".

Μερικές από τις λίστες θέσεων εργασίας για το online project περιλαμβάνουν: artist για την δημιουργία του κόσμου, lead combat designer, lead quest designer, player engagement designer και κύριο σεναριογράφο. Η Guerilla φέρεται να ετοιμάζει το project εδώ και αρκετό καιρό.

Πάντως η Guerilla Games θα συνεχίσει να αναπτύσσει single-player εμπειρίες με το Horizon .

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επίσης ένα Horizon MMO σε ανάπτυξη στην NCSoft.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2023 13:31 #269381 by Nikos Georgopoulos
Διέρρευσε gameplay videoΤο Horizon με Online Co-op multiplayer επιβεβαιώθηκε...έμμεσα, καθώς ένα gameplay video διέρρευσε στο Reddit. Επίσης υπάρχουν αρκετά screenshots με νέους χαρακτήρες στο ResetEra Forum.
Το βίντεο που θα δείτε (αν το προλάβετε και δεν αφαιρεθεί για λόγους δικαιωμάτων) δείχνει να αποτελεί μία alpha έκδοση, καθώς τα μοντέλα των χαρακτήρων και τα κτίρια στο περιβάλλον έχουν γραφικά που λείπουν και ο κόσμος είναι  στο μεγαλύτερο μέρος του άδειος. Κοινώς, βλέπουμε αρκετά glitches σε αυτή την πρώιμη έκδοση. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι απλοί εχθροί, από αυτούς που συναντάμε στα πρώτα στάδια του Horizon.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επίσης ένα Horizon MMO σε ανάπτυξη στην NCSoft.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification