Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elder Scrolls V: Skyrim

22 Sep 2021 20:43 #255659 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Bethesda ετοιμάζει Skyrim σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες και άλλα λευκά είδηΣύμφωνα με κατοχύρωση πατέντας.

Η Zenimax Media, μητρική εταιρεία της Bethesda, κατοχύρωσε πατέντα ευρεσιτεχνίας , σύμφωνα με την οποία ετοιμάζει μαξιλαροθήκες, κουβέρτες για μωρά, πετσέτες για το σπίτι σας και άλλα λευκά είδη.

Αν είστε fans του Skyrim τότε σίγουρα αυτό θα σας φανεί ενδιαφέρον. Πάντως, το ότι κατοχυρώνονται πατέντες, δεν σημαίνει ότι η Bethesda θα κυκλοφορήσει και τα προϊόντα αυτά στην αγορά. Μπορεί να θέλει π.χ. να κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους φτιάχνουν ανάλογα προϊόντα. Οι πατέντες αυτές κατοχυρώθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις 11 Νοεμβρίου το The Elder Scrolls V: Skyrim κλείνει 10 χρόνια ζωής! Ίσως η Bethesda να ετοιμάζει κάτι μεγάλο, άρα μεταξύ όλων των εκπλήξεων να πουλάει λευκά είδη μέσω του shop της. Μακάρι και έπιπλα να προσθέσουμε με την σειρά μας!

Δείτε τι ετοιμάζει η Bethesda για τα 10 χρόνια Skyrim.

Η  The Elder Scrolls V: Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις 11 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 13:36 #256381 by Giorgos Tsolaridis
Κάποια mods ενδέχεται να μην λειτουργούν στο Skyrim Anniversary Edition  Οι πληροφορίες προέρχονται από μια ανάρτηση στο Reddit.

 Η νέα έκδοση του Skyrim πιθανότατα θα προκαλέσει διαταραχή στη συμβατότητα των mod χάρη στις νέες ενημερώσεις.

 Μια αλλαγή που έγινε στην επερχόμενη έκδοση Skyrim Anniversary Edition απειλεί να διασπάσει τη σκηνή των mod. Η κάθε αναβάθμιση του εξαιρετικά δημοφιλούς τίτλου, απειλεί να χαλάσει τον τρόπο λειτουργίας των mods και το Skyrim Anniversary Edition. Το κύριο πρόβλημα με την Anniversary Edition είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια ενημέρωση του υπάρχοντος τίτλου και όχι για μια νέα έκδοση. Αλλαγές έρχονται στο Skyrim Script Extender, ένα plug-in που κάνει τα mods να λειτουργούν με το παιχνίδι. Αυτή η έκδοση ενημερώνει τον μεταγλωττιστή από το Visual Studio 2015 στην έκδοση 2019, η οποία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται ο κώδικας "με τρόπο που αναγκάζει τους προγραμματιστές mod να ξεκινήσουν από το μηδέν την εύρεση συναρτήσεων και τη συγγραφή hooks", γράφει ένας  developer  της SKSE σε μια  ανάρτηση στο Reddit .
 Η ανάρτηση αναφέρει ότι: "Τα plugins που χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη διευθύνσεων θα πρέπει να χωριστούν σε 'προ-AE' και 'μετά-AE' εποχές. Οι υπογραφές κώδικα και τα hooks θα πρέπει να ξαναγραφούν. Όλοι μας θα πρέπει να βρούμε ξανά συναρτήσεις. Η συμπεριφορά inlining του μεταγλωττιστή έχει αλλάξει αρκετά ώστε κυριολεκτικά εκατό χιλιάδες συναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί και έχουν είτε inlined είτε deadstripped, για να το θέσουμε σε προοπτική. Αυτό ρεαλιστικά σημαίνει ότι η σκηνή των mod με εγγενή κώδικα θα είναι κατεστραμμένη για άγνωστο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του AE". H Anniversary Edition θα περιλαμβάνει τις πολυπόθητες ενημερώσεις για την επόμενη γενιά καθώς και νέο περιεχόμενο όπως το ψάρεμα.

 Το Skyrim Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2021 11:23 #256810 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτης του Skyrim έφτασε το level 241 χωρίς να φύγει από το tutorial Το "τερμάτισε" κυριολεκτικά.
 Ένας παίκτης του Skyrim έκανε τα αδύνατα δυνατά και έφτασε στο level 241 χωρίς καν να φύγει από τις σπηλιές κάτω από το Helgen.

 Το Skyrim κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από 10 χρόνια, όμως μετά από αρκετές επανακυκλοφορίες σε διάφορα formats, συνεχίζει να είναι ακόμα δημοφιλές. Άρα, δεν είναι περίεργο που οι παίκτες ακόμα βρίσκουν νέους τρόπους για να το απολαύσουν. Όταν προσπαθείτε να αποδράσετε από το Helgen, μπορείτε να επιτεθείτε στον Hadvar από πίσω. Μιας και αυτό είναι μέρος του tutorial, ο Hadvar δεν θα σας επιτεθεί και ούτε θα φάει damage, επομένως μπορείτε να το κάνετε όσο εσείς θέλετε.

 Το να εκμεταλλευτείτε την συγκεκριμένη κατάσταση για να κάνετε grind ίσως μοιάζει με κόλαση σε πολλούς, όμως είναι ένας τρόπος να ανεβείτε level πριν καλά καλά ξεκινήσει η περιπέτειά σας. Ένας παίκτης εκμυστηρεύτηκε στο Reddit ότι εκμεταλλεύτηκε το tutorial και το “τερμάτισε”. Ο u/Harlen_Sinclair ανέβασε τον χαρακτήρα του στο Skyrim στο level 241 με αυτό τον τρόπο.
 Ωστόσο, το να ανεβείτε σε αυτό το level με αυτό τον τρόπο έχει και μερικά αρνητικά. Ο u/Harlen_Sinclair δήλωσε ότι πέθανε αρκετές φορές καθώς προχωρούσε στο game. Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: ”Ω ναι, πέθανα όταν προσπάθησα να βγω από το tutorial. Αρκετές φορές. Το να έχει level 100 στο One-handed βοήθησε, όμως το να έχεις τα πιο βασικά όπλα και armor στο game έκανε μερικούς εχθρούς ΠΟΛΎ επικίνδυνους.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification