Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elder Scrolls V: Skyrim

22 Sep 2021 20:43 #255659 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Bethesda ετοιμάζει Skyrim σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες και άλλα λευκά είδηΣύμφωνα με κατοχύρωση πατέντας.

Η Zenimax Media, μητρική εταιρεία της Bethesda, κατοχύρωσε πατέντα ευρεσιτεχνίας , σύμφωνα με την οποία ετοιμάζει μαξιλαροθήκες, κουβέρτες για μωρά, πετσέτες για το σπίτι σας και άλλα λευκά είδη.

Αν είστε fans του Skyrim τότε σίγουρα αυτό θα σας φανεί ενδιαφέρον. Πάντως, το ότι κατοχυρώνονται πατέντες, δεν σημαίνει ότι η Bethesda θα κυκλοφορήσει και τα προϊόντα αυτά στην αγορά. Μπορεί να θέλει π.χ. να κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους φτιάχνουν ανάλογα προϊόντα. Οι πατέντες αυτές κατοχυρώθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις 11 Νοεμβρίου το The Elder Scrolls V: Skyrim κλείνει 10 χρόνια ζωής! Ίσως η Bethesda να ετοιμάζει κάτι μεγάλο, άρα μεταξύ όλων των εκπλήξεων να πουλάει λευκά είδη μέσω του shop της. Μακάρι και έπιπλα να προσθέσουμε με την σειρά μας!

Δείτε τι ετοιμάζει η Bethesda για τα 10 χρόνια Skyrim.

Η  The Elder Scrolls V: Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις 11 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 13:36 #256381 by Giorgos Tsolaridis
Κάποια mods ενδέχεται να μην λειτουργούν στο Skyrim Anniversary Edition  Οι πληροφορίες προέρχονται από μια ανάρτηση στο Reddit.

 Η νέα έκδοση του Skyrim πιθανότατα θα προκαλέσει διαταραχή στη συμβατότητα των mod χάρη στις νέες ενημερώσεις.

 Μια αλλαγή που έγινε στην επερχόμενη έκδοση Skyrim Anniversary Edition απειλεί να διασπάσει τη σκηνή των mod. Η κάθε αναβάθμιση του εξαιρετικά δημοφιλούς τίτλου, απειλεί να χαλάσει τον τρόπο λειτουργίας των mods και το Skyrim Anniversary Edition. Το κύριο πρόβλημα με την Anniversary Edition είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια ενημέρωση του υπάρχοντος τίτλου και όχι για μια νέα έκδοση. Αλλαγές έρχονται στο Skyrim Script Extender, ένα plug-in που κάνει τα mods να λειτουργούν με το παιχνίδι. Αυτή η έκδοση ενημερώνει τον μεταγλωττιστή από το Visual Studio 2015 στην έκδοση 2019, η οποία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται ο κώδικας "με τρόπο που αναγκάζει τους προγραμματιστές mod να ξεκινήσουν από το μηδέν την εύρεση συναρτήσεων και τη συγγραφή hooks", γράφει ένας  developer  της SKSE σε μια  ανάρτηση στο Reddit .
 Η ανάρτηση αναφέρει ότι: "Τα plugins που χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη διευθύνσεων θα πρέπει να χωριστούν σε 'προ-AE' και 'μετά-AE' εποχές. Οι υπογραφές κώδικα και τα hooks θα πρέπει να ξαναγραφούν. Όλοι μας θα πρέπει να βρούμε ξανά συναρτήσεις. Η συμπεριφορά inlining του μεταγλωττιστή έχει αλλάξει αρκετά ώστε κυριολεκτικά εκατό χιλιάδες συναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί και έχουν είτε inlined είτε deadstripped, για να το θέσουμε σε προοπτική. Αυτό ρεαλιστικά σημαίνει ότι η σκηνή των mod με εγγενή κώδικα θα είναι κατεστραμμένη για άγνωστο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του AE". H Anniversary Edition θα περιλαμβάνει τις πολυπόθητες ενημερώσεις για την επόμενη γενιά καθώς και νέο περιεχόμενο όπως το ψάρεμα.

 Το Skyrim Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2021 11:23 #256810 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτης του Skyrim έφτασε το level 241 χωρίς να φύγει από το tutorial Το "τερμάτισε" κυριολεκτικά.
 Ένας παίκτης του Skyrim έκανε τα αδύνατα δυνατά και έφτασε στο level 241 χωρίς καν να φύγει από τις σπηλιές κάτω από το Helgen.

 Το Skyrim κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από 10 χρόνια, όμως μετά από αρκετές επανακυκλοφορίες σε διάφορα formats, συνεχίζει να είναι ακόμα δημοφιλές. Άρα, δεν είναι περίεργο που οι παίκτες ακόμα βρίσκουν νέους τρόπους για να το απολαύσουν. Όταν προσπαθείτε να αποδράσετε από το Helgen, μπορείτε να επιτεθείτε στον Hadvar από πίσω. Μιας και αυτό είναι μέρος του tutorial, ο Hadvar δεν θα σας επιτεθεί και ούτε θα φάει damage, επομένως μπορείτε να το κάνετε όσο εσείς θέλετε.

 Το να εκμεταλλευτείτε την συγκεκριμένη κατάσταση για να κάνετε grind ίσως μοιάζει με κόλαση σε πολλούς, όμως είναι ένας τρόπος να ανεβείτε level πριν καλά καλά ξεκινήσει η περιπέτειά σας. Ένας παίκτης εκμυστηρεύτηκε στο Reddit ότι εκμεταλλεύτηκε το tutorial και το “τερμάτισε”. Ο u/Harlen_Sinclair ανέβασε τον χαρακτήρα του στο Skyrim στο level 241 με αυτό τον τρόπο.
 Ωστόσο, το να ανεβείτε σε αυτό το level με αυτό τον τρόπο έχει και μερικά αρνητικά. Ο u/Harlen_Sinclair δήλωσε ότι πέθανε αρκετές φορές καθώς προχωρούσε στο game. Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: ”Ω ναι, πέθανα όταν προσπάθησα να βγω από το tutorial. Αρκετές φορές. Το να έχει level 100 στο One-handed βοήθησε, όμως το να έχεις τα πιο βασικά όπλα και armor στο game έκανε μερικούς εχθρούς ΠΟΛΎ επικίνδυνους.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:56 #257855 by Stathis Moose Stathopoulos
[UPDATE: 13/11/21Η Bethesda διοργάνωσε συναυλία για τα 10 χρόνια Skyrim, η οποία ερμήνευσε μουσικά κομμάτια από το παιχνίδι.
Η συναυλία διήρκησε μία ώρα. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο.

<youtube>IaskxKfeFno</youtube>

Η  The Elder Scrolls V: Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις 11 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:56 #257857 by Stathis Moose Stathopoulos
Todd Howard: "Τα μελλοντικά games της Bethesda πρέπει να έχουν καλύτερο A.I. και περισσότερο βάθος"
Οι δύο σημαντικότεροι λόγοι.

Ο Todd Howard, video game designer της Bethesda, δήλωσε τι βελτιώσεις θα ήθελε να υπάρξουν στα επόμενα games της Bethesda.

Ο Howard είπε συγκεκριμένα: "Στο RPG design, υπάρχουν τομείς που δεν εμβαθύνουμε. Ιδανικά θα έπρεπε να δίνουμε μεγαλύτερο βάθος στα συστήματα που απαρτίζουν κάθε παιχνίδι. Επίσης, θα πρέπει να βελτιώσουμε το A.I. και τους NPCs που αλληλεπιδρούν μαζί σας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί τομείς.

Το Skyrim πάντως έχει κλείσει 10 χρόνια ζωής και έχει σημειώσει δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις, καθώς θεωρείται κατά πολλούς το καλύτερο Action RPG.

Διαβάστε περισσότερα για την Skyrim Anniversary Edition

Η  The Elder Scrolls V: Anniversary Edition θα κυκλοφόρησε σε PC και κονσόλες στις 11 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:57 #259267 by Stathis Moose Stathopoulos
Skyrim Mod βάζει σκελετούς να σας φέρουν πίτσα ως ντελιβεράδες
"Πιάσε μία σπέσιαλ και μία μπύρα!"

Ένα Skyrim mod σας επιτρέπει να κάνετε delivery...pizza!  Τον ρόλο του ντελιβερά τον παίρνουν σκελετοί. 

Το mod ονομάζεται Necro Pizza και το ανέπτυξαν οι developers ‘hrodeberht1’ και ‘bella’. Ενεργοποιείται όταν φτάσετε Level 3 στο Skyrim. Δείτε το σχετικό βίντεο.Το μενού έχει έξι πίτσες:
Nordica – Horker, Mammoth Cheese και Cabbage
Imperiale – Cyr. Spadetail, Tomato και Goat Cheese
Sheogorath – Cheese, Cheese και spicy peppers
Aldmeris – Indrik Heart Carpaccio και Wilted Greens
Bretonia – Breton Pork Sausage και Peppers
Nerevarine – Horse Ham και Hypha Facia

Όταν καταναλώσετε καθεμία από τις παραπάνω πίτσες, θα έχετε διαφορετικά buffs . Επομένως επηρεάζουν και το gameplay! Επίσης, το delivery γίνεται από σκελετούς. Οι σκελετοί έχουν τον ρόλο των essential NPCs και δεν μπορούν να σκοτωθούν. Αυτό για να μην νομίζετε ότι μπορείτε να τους κλέψετε!

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod .
The following user(s) said Thank You: Μητσακούλης Απόστολος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2022 23:11 #260530 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης του Skyrim μάζεψε εκατοντάδες βιβλία για να φτιάξει κυριολεκτικά...Δεξαμενή Γνώσης (Pool of Knowledge)!
Εκατοντάδες βιβλία που έριξαν τα frames!

Ο χρήστης του Reddit PanzerkampfIV έφτιαξε το..."Pool of Knowledge" κυριολεκτικά! Μία "Δεξαμενή γνώσης" δηλαδή. Ουσιαστικά γέμισε με βιβλία ένα χώρο που είχε σημείο  που ταιριάζει γάντι για πισίνα.

Οι εκατοντάδες αυτοί τόμοι βρίσκονται διασκορπισμένοι στο χάρτη. Η δεξαμενή γνώσης χτίστηκε στο Whiterun και περιέχει βιβλία για το lore , spells και άλλες θεματολογίες. Δήλωσε ότι η ιδέα του ήρθε από το γεγονός ότι στο Skyrim δεν υπάρχει πουθενά ένα σημείο για να διατηρήσει κάποιος τα βιβλία του, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως το Breezehome στο Whiterun.

Το Skyrim έχει στο σύνολό του 337 ξεχωριστά βιβλία. Επίσης, υπάρχουν 820 αντικείμενα στο Skyrim τα οποία το παιχνίδι αποκαλεί "Βιβλιογραφία". Τέλος, μετά από μέρες, κανένα από τα βιβλία δεν έχουν εξαφανιστεί. Συνεχίζουν να υπάρχουν στο σημείο που τα άφησε ο χρήστης, ενώ ορισμένα επιπλέον στο νερό και οδηγούν σε απροσδόκητα glitches (σ.σ. εννοείται, άκόμα και μια δεκαετία μετά, το Skyrim είναι γεμάτο με τέτοια). Ασφαλώς επειδή οι developers δεν είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο, όποιος πλησιάσει στα βιβλία παίζει με 15-20 frames το δευτερόλεπτο.

Διαβάστε περισσότερα για το Skyrim mod που βάζει σκελετούς να σας φέρνουν πίτσα ως ντελιβεράδες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification