Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elder Scrolls V: Skyrim

14 Oct 2021 13:36 #256381 by Giorgos Tsolaridis
Κάποια mods ενδέχεται να μην λειτουργούν στο Skyrim Anniversary Edition  Οι πληροφορίες προέρχονται από μια ανάρτηση στο Reddit.

 Η νέα έκδοση του Skyrim πιθανότατα θα προκαλέσει διαταραχή στη συμβατότητα των mod χάρη στις νέες ενημερώσεις.

 Μια αλλαγή που έγινε στην επερχόμενη έκδοση Skyrim Anniversary Edition απειλεί να διασπάσει τη σκηνή των mod. Η κάθε αναβάθμιση του εξαιρετικά δημοφιλούς τίτλου, απειλεί να χαλάσει τον τρόπο λειτουργίας των mods και το Skyrim Anniversary Edition. Το κύριο πρόβλημα με την Anniversary Edition είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια ενημέρωση του υπάρχοντος τίτλου και όχι για μια νέα έκδοση. Αλλαγές έρχονται στο Skyrim Script Extender, ένα plug-in που κάνει τα mods να λειτουργούν με το παιχνίδι. Αυτή η έκδοση ενημερώνει τον μεταγλωττιστή από το Visual Studio 2015 στην έκδοση 2019, η οποία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται ο κώδικας "με τρόπο που αναγκάζει τους προγραμματιστές mod να ξεκινήσουν από το μηδέν την εύρεση συναρτήσεων και τη συγγραφή hooks", γράφει ένας  developer  της SKSE σε μια  ανάρτηση στο Reddit .
 Η ανάρτηση αναφέρει ότι: "Τα plugins που χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη διευθύνσεων θα πρέπει να χωριστούν σε 'προ-AE' και 'μετά-AE' εποχές. Οι υπογραφές κώδικα και τα hooks θα πρέπει να ξαναγραφούν. Όλοι μας θα πρέπει να βρούμε ξανά συναρτήσεις. Η συμπεριφορά inlining του μεταγλωττιστή έχει αλλάξει αρκετά ώστε κυριολεκτικά εκατό χιλιάδες συναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί και έχουν είτε inlined είτε deadstripped, για να το θέσουμε σε προοπτική. Αυτό ρεαλιστικά σημαίνει ότι η σκηνή των mod με εγγενή κώδικα θα είναι κατεστραμμένη για άγνωστο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του AE". H Anniversary Edition θα περιλαμβάνει τις πολυπόθητες ενημερώσεις για την επόμενη γενιά καθώς και νέο περιεχόμενο όπως το ψάρεμα.

 Το Skyrim Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2021 11:23 #256810 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτης του Skyrim έφτασε το level 241 χωρίς να φύγει από το tutorial Το "τερμάτισε" κυριολεκτικά.
 Ένας παίκτης του Skyrim έκανε τα αδύνατα δυνατά και έφτασε στο level 241 χωρίς καν να φύγει από τις σπηλιές κάτω από το Helgen.

 Το Skyrim κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από 10 χρόνια, όμως μετά από αρκετές επανακυκλοφορίες σε διάφορα formats, συνεχίζει να είναι ακόμα δημοφιλές. Άρα, δεν είναι περίεργο που οι παίκτες ακόμα βρίσκουν νέους τρόπους για να το απολαύσουν. Όταν προσπαθείτε να αποδράσετε από το Helgen, μπορείτε να επιτεθείτε στον Hadvar από πίσω. Μιας και αυτό είναι μέρος του tutorial, ο Hadvar δεν θα σας επιτεθεί και ούτε θα φάει damage, επομένως μπορείτε να το κάνετε όσο εσείς θέλετε.

 Το να εκμεταλλευτείτε την συγκεκριμένη κατάσταση για να κάνετε grind ίσως μοιάζει με κόλαση σε πολλούς, όμως είναι ένας τρόπος να ανεβείτε level πριν καλά καλά ξεκινήσει η περιπέτειά σας. Ένας παίκτης εκμυστηρεύτηκε στο Reddit ότι εκμεταλλεύτηκε το tutorial και το “τερμάτισε”. Ο u/Harlen_Sinclair ανέβασε τον χαρακτήρα του στο Skyrim στο level 241 με αυτό τον τρόπο.
 Ωστόσο, το να ανεβείτε σε αυτό το level με αυτό τον τρόπο έχει και μερικά αρνητικά. Ο u/Harlen_Sinclair δήλωσε ότι πέθανε αρκετές φορές καθώς προχωρούσε στο game. Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: ”Ω ναι, πέθανα όταν προσπάθησα να βγω από το tutorial. Αρκετές φορές. Το να έχει level 100 στο One-handed βοήθησε, όμως το να έχεις τα πιο βασικά όπλα και armor στο game έκανε μερικούς εχθρούς ΠΟΛΎ επικίνδυνους.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:56 #257855 by Stathis Moose Stathopoulos
[UPDATE: 13/11/21Η Bethesda διοργάνωσε συναυλία για τα 10 χρόνια Skyrim, η οποία ερμήνευσε μουσικά κομμάτια από το παιχνίδι.
Η συναυλία διήρκησε μία ώρα. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο.

<youtube>IaskxKfeFno</youtube>

Η  The Elder Scrolls V: Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις 11 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:56 #257857 by Stathis Moose Stathopoulos
Todd Howard: "Τα μελλοντικά games της Bethesda πρέπει να έχουν καλύτερο A.I. και περισσότερο βάθος"
Οι δύο σημαντικότεροι λόγοι.

Ο Todd Howard, video game designer της Bethesda, δήλωσε τι βελτιώσεις θα ήθελε να υπάρξουν στα επόμενα games της Bethesda.

Ο Howard είπε συγκεκριμένα: "Στο RPG design, υπάρχουν τομείς που δεν εμβαθύνουμε. Ιδανικά θα έπρεπε να δίνουμε μεγαλύτερο βάθος στα συστήματα που απαρτίζουν κάθε παιχνίδι. Επίσης, θα πρέπει να βελτιώσουμε το A.I. και τους NPCs που αλληλεπιδρούν μαζί σας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί τομείς.

Το Skyrim πάντως έχει κλείσει 10 χρόνια ζωής και έχει σημειώσει δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις, καθώς θεωρείται κατά πολλούς το καλύτερο Action RPG.

Διαβάστε περισσότερα για την Skyrim Anniversary Edition

Η  The Elder Scrolls V: Anniversary Edition θα κυκλοφόρησε σε PC και κονσόλες στις 11 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:57 #259267 by Stathis Moose Stathopoulos
Skyrim Mod βάζει σκελετούς να σας φέρουν πίτσα ως ντελιβεράδες
"Πιάσε μία σπέσιαλ και μία μπύρα!"

Ένα Skyrim mod σας επιτρέπει να κάνετε delivery...pizza!  Τον ρόλο του ντελιβερά τον παίρνουν σκελετοί. 

Το mod ονομάζεται Necro Pizza και το ανέπτυξαν οι developers ‘hrodeberht1’ και ‘bella’. Ενεργοποιείται όταν φτάσετε Level 3 στο Skyrim. Δείτε το σχετικό βίντεο.Το μενού έχει έξι πίτσες:
Nordica – Horker, Mammoth Cheese και Cabbage
Imperiale – Cyr. Spadetail, Tomato και Goat Cheese
Sheogorath – Cheese, Cheese και spicy peppers
Aldmeris – Indrik Heart Carpaccio και Wilted Greens
Bretonia – Breton Pork Sausage και Peppers
Nerevarine – Horse Ham και Hypha Facia

Όταν καταναλώσετε καθεμία από τις παραπάνω πίτσες, θα έχετε διαφορετικά buffs . Επομένως επηρεάζουν και το gameplay! Επίσης, το delivery γίνεται από σκελετούς. Οι σκελετοί έχουν τον ρόλο των essential NPCs και δεν μπορούν να σκοτωθούν. Αυτό για να μην νομίζετε ότι μπορείτε να τους κλέψετε!

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod .
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2022 23:11 #260530 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης του Skyrim μάζεψε εκατοντάδες βιβλία για να φτιάξει κυριολεκτικά...Δεξαμενή Γνώσης (Pool of Knowledge)!
Εκατοντάδες βιβλία που έριξαν τα frames!

Ο χρήστης του Reddit PanzerkampfIV έφτιαξε το..."Pool of Knowledge" κυριολεκτικά! Μία "Δεξαμενή γνώσης" δηλαδή. Ουσιαστικά γέμισε με βιβλία ένα χώρο που είχε σημείο  που ταιριάζει γάντι για πισίνα.

Οι εκατοντάδες αυτοί τόμοι βρίσκονται διασκορπισμένοι στο χάρτη. Η δεξαμενή γνώσης χτίστηκε στο Whiterun και περιέχει βιβλία για το lore , spells και άλλες θεματολογίες. Δήλωσε ότι η ιδέα του ήρθε από το γεγονός ότι στο Skyrim δεν υπάρχει πουθενά ένα σημείο για να διατηρήσει κάποιος τα βιβλία του, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως το Breezehome στο Whiterun.

Το Skyrim έχει στο σύνολό του 337 ξεχωριστά βιβλία. Επίσης, υπάρχουν 820 αντικείμενα στο Skyrim τα οποία το παιχνίδι αποκαλεί "Βιβλιογραφία". Τέλος, μετά από μέρες, κανένα από τα βιβλία δεν έχουν εξαφανιστεί. Συνεχίζουν να υπάρχουν στο σημείο που τα άφησε ο χρήστης, ενώ ορισμένα επιπλέον στο νερό και οδηγούν σε απροσδόκητα glitches (σ.σ. εννοείται, άκόμα και μια δεκαετία μετά, το Skyrim είναι γεμάτο με τέτοια). Ασφαλώς επειδή οι developers δεν είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο, όποιος πλησιάσει στα βιβλία παίζει με 15-20 frames το δευτερόλεπτο.

Διαβάστε περισσότερα για το Skyrim mod που βάζει σκελετούς να σας φέρνουν πίτσα ως ντελιβεράδες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2022 15:54 - 11 May 2022 00:24 #260581 by Nikos Georgopoulos
Ένας παίκτης του Skyrim ανακάλυψε έναν γίγαντα να ιππεύει έναν δράκοΟ γίγαντας στέκεται στην ουρά αδιάφορα.

Άλλη μια περίπτωση όπου το Skyrim κάνει κάτι περίεργο, και αυτή τη φορά είναι ένας γίγαντας που ιππεύει έναν δράκο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανότατα εξοικειωμένοι με όλα τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν ή κάνουν οι άνθρωποι στο Skyrim, μόλις την περασμένη εβδομάδα κάποιος τερμάτισε το game χρησιμοποιώντας μόνο καλάμια ψαρέματος. Ένας άλλος παίκτης βρήκε πρόσφατα επίσης μια πραγματικά περίεργη αγελάδα μετά από χρόνια στο Skyrim, αλλά αυτή τη φορά, ένας παίκτης στο Reddit  έγινε μάρτυρας σε κάτι όμορφο.

Ο χρήστης brodiebrobroseph, ενώ περιπλανιόταν στο Skyrim, εντόπισε έναν γίγαντα να ιππεύει στην πλάτη ενός δράκου, αν και το να ιππεύει ίσως να μην είναι ο πιο ακριβής όρος, καθώς ήταν περισσότερο σαν ο γίγαντας να στέκεται αδιάφορα στην ουρά του δράκου. Μια δεκαετία μετά το Skyrim μπορεί ακόμα να εκπλήσσει τους παίκτες με πράγματα που οι developers πιθανότατα δεν είχαν σκοπό να συμβούν. Τέτοια περιστατικά είναι ως επί το πλείστον άλυτα μυστήρια και είναι ιστορίες που οι παίκτες μπορούν να μοιραστούν μεταξύ τους και να πουν "δεν υπάρχει περίπτωση". Η επετειακή έκδοση του Skyrim που έχει μόλις κυκλοφορήσει, είναι πιθανό  να αποκαλύψει και άλλα παρόμοια φαινόμενα που δεν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί.

Διαβάστε περισσότερα για το Skyrim mod που βάζει σκελετούς να σας φέρνουν πίτσα ως ντελιβεράδες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2022 16:10 - 25 Jan 2022 16:12 #260583 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας speedrunner νίκησε το Skyrim σε λιγότερο από 73 λεπτά χωρίς να χρησιμοποιήσει glitches xάρη σε κάποια νέα τεχνολογία speedrunning.

Το Skyrim είναι ένα τεράστιο game, με πολλούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, έχοντας πλέον κυκλοφορήσει εδώ και 10 χρόνια έχει δει πολλές επαναλήψεις του main quest run χωρίς glitch. Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ κατάφερε να μειώσει το χρόνο κατά δύο λεπτά σύμφωνα με το site The Gamer . Ο speedrunner nucular πέτυχε το κατόρθωμα στο Skyrim, επιτυγχάνοντας χρόνο 1:12:15. Αυτό ξεπερνάει το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο επίσης είχε θέσει ο nucular, που ήταν 1:14:07. Ο nucular κατάφερε να το κάνει αυτό χάρη σε κάποια νέα τεχνολογία speedrunning που καθιέρωσε ο συνάδελφος του Skyrim runner TODDs_Telemedien.H εξοικονόμηση χρόνου έρχεται κατά τη διάρκεια της αποστολής A Cornered Rat, σε αυτό το quest, πρέπει να μπείτε στους υπονόμους του Riften για να συναντήσετε τον Esbern. Μία περίπτωση υπάρχει ωστόσο να πείσετε έναν φρουρό να σας ακολουθήσει στη συνάντηση, και μόλις τελειώσετε, θα τηλεμεταφερθείτε κατευθείαν στη φυλακή. Έτσι, δεν χρειάζεται να βγείτε μόνοι σας από τους υπονόμους, καθώς το game κάνει τη δουλειά για εσάς. Δύο λεπτά μπορεί να μην ακούγονται πολλά, αλλά στα speedruns, μερικές φορές το θέμα είναι το χιλιοστό του δευτερολέπτου. Οποιοσδήποτε χρόνος εξοικονόμησης μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ενός παγκόσμιου ρεκόρ ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα για το Skyrim mod που βάζει σκελετούς να σας φέρνουν πίτσα ως ντελιβεράδες.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2022 21:19 #260845 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης του Skyrim βρήκε ταχυδρόμο κάτω από το νερό
Ο courier σε ένα πολύ περίεργο μέρος.

Μία δεκαετία μετά και οι παίκτες του Skyrim ανακαλύπτουμε διάφορα περίεργα από τους developers της Bethesda, ορισμένα εκ των οποίων είναι αποτέλεσμα απρόσμενων (αλλά ευχάριστων) glitches.

Οι couriers (διανομείς ή αλλιώς ταχυδρόμοι) σας κυνηγούν αρκετά μέχρι να σας παραδώσουν το μήνυμά τους. Είναι αρκετά αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Μία εικόνα που κάνει τον γύρο του Reddit δείχνει έναν courier, ο οποίος προσπαθεί να σας μιλήσει και βρίσκεται...κάτω από το νερό.

Ο χρήστης του Reddit JohnnyOaklegs έκανε share την εικόνα λέγοντας: "Δεν μπορώ να πάω ούτε για κολύμπι χωρίς να λάβω ένα πακέτο!". Ένας άλλος χρήστης παραπονέθηκε ότι το περιστατικό αυτό του είχε συμβεί μία φορά και τελικά λόγω της επικοινωνίας που είχε με τον courier, ο χαρακτήρας του πνίγηκε. Βέβαια το κατά πόσο θα αντέξετε κάτω από το νερό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Πάντως, το fast travel σας από πόλη σε πόλη σας βοηθάει να συναντηθείτε με τους couriers πιο ομαλά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2022 23:36 #261444 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης στο Skyrim έφτιαξε το δικό του παιχνίδι μπάσκετ, με καλάθι και λάχανα
Τα οποία εκτοξεύει με μαγεία.

10 χρόνια και κάτι μετά από την κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim και το community δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.

Ένας παίκτης του Skyrim (ο Redditor Dank_Ebola), έφτιαξε το δικό του παιχνίδι μπάσκετ, για το οποίο χρησιμοποίησε ένα καλάθι -που τοποθέτησε στη γωνία- και λάχανα, τα οποία χρησιμεύουν ως μπάλες του μπάσκετ.

Το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω βίντεο.

Ευχόμαστε με το καλό κάποιος να φτιάξει κι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, αν και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να έχει ήδη συμβεί μέσω mod.

Δείτε τον τερματισμό-ρεκόρ του Skyrim μέσα σε 73 λεπτά και για το Skyrim mod που βάζει σκελετούς να σας φέρνουν πίτσα ως ντελιβεράδες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification