Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Ανοίγω αυτό το topic για να συζητήσουμε προτάσεις αγοράς Fighting Stick. Η πιο οικονομική, 2 σε 1, για να κάνετε το PC σας Arcade (μέσω MAME) είναι το Double Arcade Pro Fighting Stick
Αυτά είναι! Περίμενα να κοστίζει κάνα 70άρι, αλλά είδα ότι έχει μόνο 32 ευρώ. Μου αρέσει το μουχλουδάκι που έχει και τα κουμπιά φαίνονται καλής ποιότητας.
Απλά τέλεια!!! Αναμένουμε το review Μάνο!
To χειριστήριο της Mad Catz το είχα βρει κάποια στιγμή στα Media στα 10E αλλά δεν είχα money πάνω μου και την επόμενη μέρα που πήγα έφαγα μια πίκρα... Η πολιτική τους να μη κρατάνε κάτι στην άκρη για πελάτη... Έλεος!!!
Μανο το πρωτο που λες που ειναι στα χρωματα και εχει το logo του Street Fighter υποστηριζεται μονο απο το Street Fighter ή και απο αλλα fighters οπως πχ Mortal Kombat?
euris13 wrote: Μανο το πρωτο που λες που ειναι στα χρωματα και εχει το logo του Street Fighter υποστηριζεται μονο απο το Street Fighter ή και απο αλλα fighters οπως πχ Mortal Kombat?
Παίζει όλα τα games.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Χρωσταω ακομα την παρουσιαση του Arcade Fighting Stick. Sorry παιδια θα το προσπαθησω για Ιανουαριο επειδη επειγουν αμεσα Game Maniacs και Retro Gamers.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
γεια σας εχω αγορασει το xbox controler 360 αλλα τελικα απογοιτευτικα πιγα και επαιksa το mortal kombat x και γενικος δεν εινε καθολου
βολικο ,,,δεν μπορω να κανω τα combos ευκολα γενικος καθυστερει στις αλλαγες των κομβος
τελικα τι μου προτεινετε να παρω;;; αν και οπου να νε θα βγει ο controler για το xbox one αλλα το θεμα εινε να περιμενω η να παρω καπιον αλλον
παντος το xbox controler 360 controler για pc εινε πολυ αβολο..
περα απο αυτο τα 4 κουμπια που εχει εινε τοσο μικρα και αβολα και γενικος ο σταυρος δεν εινε τοσο ευκολος...
πας να του ορισεις μια διαταγη να κανει μια κυκλικη περιστροφη και δεν την κανει τοσο ευκολα... οπος και τα πατηματα τον κουμπιον
και επειδι εινε μικρα σε μεγεθος σε μπερδευευει παρα πολυ...
οποτε τι μου συμβουλευετε να παρω΄΄΄΄;;;
Περα απο αυτο.....τα 4 κουμπια εινε σε τοση κοντινι αποσταση που δεν σου αφηνει το ελασμα να κανεις μια γρηγορη εναλαγη στα κομβος... ειδικα στα πολυ πολυπλοκα...τωρα αναλογα και ο καθενας ποσο μεγαλη παλαμη εχει και αν εχει λεπτα η μεγαλα δακτυλα για να μπορει να κανει μια κινηση πιο γρηγορα και πιο ανετη.,.,., εμενα προσωπικα δεν με βολευει ..
περα απο αυτο.. ειχα παει σε ενα φιλο μου που εχει ps4 και δοκιμασα να το ps4 ...ειδικα αυτο πολυ αβολο... κατα πρωσοπικη μου εμπειρια...