Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

MultiVersus

24 Aug 2022 00:43 #266212 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic MultiVersus
20 εκατομμύρια παίκτεςΈνα νέο ρεκόρ έφτασε το MultiVersus, καθώς πλέον έχει 20 εκατομμύρια παίκτες. Την προηγούμενη εβδομάδα προστέθηκε νέο περιεχόμενο, ανάμεσα στο οποίο συναντάμε το Battle Pass, αλλά και δύο νέους μαχητές, του Black Adam και Stripe.
Το ρεκόρ αυτό έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2022 17:06 #266515 by Bashudas
Replied by Bashudas on topic MultiVersus
MultiVersus is a free-to-play crossover fighting game developed by Player First Games and published by Warner Bros. Interactive Entertainment. The game features various characters within the Warner Bros. Discovery catalog, including those from Warner Bros., DC Comics, HBO, Turner Entertainment, and Cartoon Network.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Nov 2022 14:04 #267652 by Βασιλική Ασπρή
Διαβάστε το review.

Οι επικές μάχες μεταξύ των δημοφιλών χαρακτήρων καρτούν απο τα σύμπαντα της Warner Bros. είναι επιτέλους γεγονός. Παρόλο που σε πολλές πτυχές θυμίζει το Super Smash Bros., το παιχνίδι διαφοροποιείται σε αρκετά πράγματα. Το περιβάλλον είναι ζωηρό και οι χαρακτήρες έχουν ευρεία γκάμα επιθέσεων, τόσο για το έδαφος όσο και εναέριες. Ο μεγάλος αυτός συνδυασμός κινήσεων δίνει στο MultiVersus μια πρόκληση που κρατά τον παίκτη για πολλές ώρες, σε συνεχόμενες μάχες. 

Αυτό που θα σας κερδίσει περισσότερο είναι το ηχητικό κομμάτι, στο οποίο έχει δοθεί αρκετή βαρύτητα τόσο σε θέμα voice acting όσο και σε soundtrack. Οι ηθοποιοί που χάρισαν τις φωνές τους στα καρτούν παραμένουν οι ίδιοι και για τους χαρακτήρες στο παιχνίδι, κάνοντας την εμπειρία πλήρως απορροφητική και ρεαλιστική. Δοκιμάστε το MultiVersus και θα δείτε από μόνοι σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 01:01 #270425 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic MultiVersus
Multiversus: Περίοδος κυκλοφορίας
Πρώτα θα βγει offline...για πάνω από ένα εξάμηνο!

Η εταιρεία ανάπτυξης Player First Games ανακοίνωσε ότι το Fighting MultiVersus θα σταματήσει την open beta του στις 25 Ιουνίου. 

Μετά από αυτή την ημερομηνία, οι servers θα βγουν offline για αρκετούς μήνες, κάτι που δυσαρέστησε ορισμένους παίκτες. Η πλήρης κυκλοφορία του αναμένεται στις αρχές του 2024. Να αναφέρουμε επίσης ότι δεν έχουν προστεθεί νέοι ήρωες στο ρόστερ από τις 15 Νοεμβρίου 2022.


MVPs, thank you for the support during Open Beta! The feedback and inspiration has been amazing. Open Beta will close on June 25 as we prepare for full launch in early 2024. #MultiVersus will be back better than ever with new content, features, modes & more when we return. pic.twitter.com/6NOCMRDBrp

— MultiVersus (@multiversus) March 27, 2023

Εν τω μεταξύ, αν προσέξετε τα σχόλια των gamers, κάποιοι έχουν αγοράσει πακέτα και ζητούν επιστροφή χρημάτων, επειδή το παιχνίδι θα βγει offline...για πάνω από ένα εξάμηνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2024 09:49 #275299 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic MultiVersus
Επιστρέφει τον ΜάιοΤο MultiVersus θα επιστρέψει στις 28 Μαϊου με την επίσημη κυκλοφορία του.
Μετά από πολλούς μήνες στους οποίους βγήκε offline και η εταιρεία ανάπτυξης Player First Games δούλεψε με την ησυχία της, το δημοφιλές Fighting θα επιστρέψει. Το development συνέχισε στην Unreal Engine 5 και οι developers είπαν ότι έμαθαν πολλά από τα σχόλια των gamers στην open beta. Πλέον, με την επίσημη έκδοση, θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στο gameplay και ένα PvE mode.Το MultiVersus θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 28 Μαϊου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification