Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Smash Bros. Melee (Gamecube)

04 Sep 2006 16:28 #18909 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Multiplayer, multiplayer και ξανά multiplayer! Το παιχνίδι με το πιο διασκεδαστικό multiplayer κατά την ταπεινή μου άποψη. Τέσσερις παίκτες να μάχονται ο καθένας μόνος του είτε σε ομάδες με τις ώρες! Απόλαυση  :D

Πολύ καλή δουλειά έγινε και στο single-player. Δώσανε βάρος και σε αυτό αλλά το παιχνίδι όταν δεν το παίζεις multiplayer δεν θα ξέρεις τι σημαίνει Super Smash Brothers.  :wink:

To review:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... tent&id=21

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2007 11:54 #32065 by Χριστόφορος
Η συνέχεια(?) του παιχνιδιού,τώρα κα στο Wii.Το official site άνοιξε και είναι ήδη γεμάτο με ζουμερές πληροφορίες για το παιχνιδάκι!!

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2007 13:24 #32073 by Gabriel
dld me vlepo na pairno wii mono gia afto ante kai kana zelda

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2007 14:00 #32075 by Georgios Liatopoulos
Θα είναι βλακεία να πάρεις wii για ένα τέτοιο game ή για το zelda. Δεν λεό ότι δεν θα το πάρω, ειδικά αν πάιζει τετραπλό Online. Και το zelda το τελιωσα αλλά δεν ξετρελάθηκα. Ένα cube port με πολές ομοιότητες με τα προηγούμενα zelda. Το wii δεν το πέρνεις για αυτό.

Το wii το παίρνεις για να παίξεις κατι με νέο χείρισμο και νέο gameplay. Το πέρνεις για να πάιξεις tennis, elebits, excite truck και kororinpa. Τα άλλα παίζοντε σε οποιδήποτε κονσόλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Feb 2021 00:59 - 07 Feb 2021 01:16 #245863 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Οι τίτλοι τέλους(credits) του Smash Bros Melee τελικά ολοκληρώθηκαν μετά από 20 χρόνια, ακολουθώντας προσφερόμενη ανταμοιβή του ποσού των 3000$. Είναι γεγονός.

20 χρόνια αργότερα, κάποιος έχει ολοκληρώσει επιτέλους τους τίτλους τέλους(λίστα συντελεστών) του Super Smash Bros. Melee.(Όχι, δεν είναι τόσοι πολλοί.)

Για όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με το κλασικό brawler της Nintendo, οι τίτλοι τέλους του Melee παρουσιάζονται ως μία lightgun-style(στιλ χτυπήματος ελαφριού όπλου) εμπειρία shooter. Οι πόντοι απονέμονται για τον αριθμό των ονομάτων που χτυπήθηκαν, με 190 στόχους να χτυπιούνται συνολικά.

Μέχρι τώρα κανείς δεν είχε καταγεγραμένο να πυροβολήσει επιτυχημένα όλα τα 190 ονόματα και λογοτυπα-όμως πρόσφατα υπήρξε μια κούρσα για να υπάρξει ο πρώτος,αφότου ο οπαδός του Smash Nathaniel Bandy πρόσφερε αμοιβή 3000$ για να ενθαρύνει κάποιον να ολοκληρώσει τελικά την πρόκληση.

Όπως αναφέρθηκε από την Polygon(ιστιοσελίδα), η πρόκληση έχει πλέον ολοκληρωθεί.Ο μεγάλος οπαδός του Melee, Martin Zarate ξόδεψε 50 ώρες εξάσκησης για αυτόν τον άθλο μόλις είδε ότι υπήρχε πολύ ζήτηση για την “αρπαγή” των χρημάτων.

Εδώ είναι μια καταγραφή του παγκόσμιου ρεκόρ που τρέχει, μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία σε βίντεο του, εκτελώντας το κατόρθωμα στο GameCube pad. Μερικά από τα ονόματα απαιτούν αντιδράσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου και μέχρι να πεταχτούν όλα συνολικά τα 190 στην οθόνη ο Zarate δεν αντιδρά μέχρι το τέλος, γνωρίζοντας τον θρύλο του(τι πρόκειται να γίνει) και ότι τα 3000 $ είναι ασφαλή.


Ένας φοιτητής, ο Zarate λέει ότι τα χρήματα θα δαπανηθούν για τα δίδακτρά του, καθώς ο ίδιος εργάζεται για να γίνει ένας national park ranger(ένστολοι ομοσπονδιακοί αξιωματικοί επιβολής του νόμου σε εθνικό πάρκο/national park)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification