Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

05 Feb 2022 23:49 #261132 by Apostolis Mitsakoulis
Είδα το δεύτερο special επισόδιο απο south park που έχει να κάνει με τον κορονοιο. Πάρα πολύ γέλιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2022 01:31 #261134 by Blood Prince
Ευτυχώς βρήκα και τα 20 επεισόδια από την 6η σεζόν της σειράς Vikings και χάρηκα πολύ ! 

Δυστυχώς είναι χονδρικά 8 GB αλλά χαλάλι. Την Δευτέρα λογικά θα έχω 2 ώρες απεριόριστα και θα κατεβάσω το patch για Valhalla ώστε να το λιώσω. xD

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2022 02:15 #261140 by Βασίλης Σπετσιέρης
Βλέπω το Peacemaker με John Cena και με εκπλήσσει ευχάριστα. Καλύτερο από το Hawkeye

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 02:47 - 09 Feb 2022 02:54 #261206 by Blood Prince
H έκτη και τελευταία σεζόν Vikings έχει σε μεγάλο βαθμό το horror στοιχείο, καθώς έχει ghosts, παραισθήσεις κλπ Είναι horror θα έλεγα εκτός από action.

Επίσης έχει τόσο ενδιαφέρον που δεν άντεξα και τσέκαρα από wikipedia ποιοί χαρακτήρες επέζησαν και ποιοί πέθαναν οπότε διάβασα spoiler.

Όπως και να έχει , και πάλι θέλω να μάθω για την εξέλιξη των γεγονότων.

Κάποια γεγονότα είναι ευχάριστα και κάποια λυπηρά όμως από ότι ξέρω βασίζεται σε αληθινά συμβάντα και θρύλους και όχι μόνο στην φαντασία των σκηνοθετών.

Ελπίζω να μην με αφήσει με την πικρή γεύση όπως το videogame Last of Us Part 2 .

Δυστυχώς πέρσι προβλήθηκε η τελευταία σεζόν την οποία βλέπω φέτος, αλλά και πάλι υπάρχουν και θα υπάρχουν και άλλες τηλεοπτικές σειρές με Vikings.

Δεδομένου πως η κάθε σεζόν προβαλλόταν ανά δύο χρόνια, στην ουσία αν δεν κάνω λάθος, είναι σαν να κράτησε 12 σεζόνς  η σειρά. edit 9 χρόνια κράτησε.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2022 23:53 #261356 by Nikos Georgopoulos
Οι συνθέτες του πρώτου Halo soundtrack μηνύουν τη Microsoft για απλήρωτα δικαιώματα
Μετά από 20 χρόνια.

Οι συνθέτες της αρχικής μουσικής του μήνυσαν την Microsoft για απλήρωτα δικαιώματα, όπως αποκαλύπτει το Eurogamer .

Ο Marty O'Donnell και ο Mike Salvatori, οι οποίοι δημιούργησαν την εμβληματική μουσική Halo που χρησιμοποιήθηκε στα παιχνίδια Halo που αναπτύχθηκαν από την Bungie και σε άλλα προϊόντα Halo, ισχυρίζονται ότι η Microsoft εξακολουθεί να τους οφείλει χρήματα που σχετίζονται με δικαιώματα που χρονολογούνται πριν από 20 χρόνια.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους δύο συνθέτες υπέβαλαν την μήνυση σε δικαστήριο της πολιτείας της Ουάσιγκτον τον Ιούνιο του 2020 και έκτοτε οι καταθέσεις συνεχίζονται. Έχει οριστεί μία ημερομηνία διαμεσολάβησης για την επόμενη εβδομάδα, αλλά αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, η διαφορά μπορεί να πάει στο δικαστήριο.

Ο O'Donnell και ο Salvatori έδωσαν εντολή στους δικηγόρους τους να διερευνήσουν την πιθανότητα να εμποδίσουν την κυκλοφορία της επερχόμενης τηλεοπτικής εκπομπής Halo (που περιέχει μέρος του soundtrack του αρχικού Halo) με προκαταρκτική διαταγή. Οι δυο τους βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του εμβληματικού soundtrack του Halo που χρησιμοποιείται σε μια σειρά παιχνιδιών και προϊόντων Halo. 

Η αγωγή τους αναφέρει έξι παραβιάσεις κατά της Microsoft: Παραβίαση της σύμβασης, παράβαση της υποχρέωσης καταπιστεύματος για την ανάπτυξη του εισοδήματος από δικαιώματα σε κοινοπραξία, παράβαση καθήκοντος καλής πίστης και δίκαιης συναλλαγής, αδυναμία παροχής λογιστικής συνεργασίας, Αδικαιολόγητος πλουτισμός και αδικοπραξίες.

Αναμένουμε να δούμε αν οι δύο πλευρές θα τα βρουν εξωδικαστικά ή αν τελικά το δικαστήριο θα προχωρήσει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, οι εταιρείες τα βρίσκουν εξωδικαστικά με τους μηνυτές για να μην δοθεί έκταση στο θέμα στα media.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:50 #261556 by Nikos Georgopoulos
Τηλεοπτική σειρά Halo: Season 2
Ανακοινώθηκε από την Paramount.

Η Paramount ανακοίνωσε ότι η σειρά Halo θα συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν, πριν ακόμα ξεκινήσει να προβάλλεται.

Ο David Wiener θα εκτελεί χρέη showrunner και executive producer. Η δεύτερη σεζόν της σειράς Halo θα κυκλοφορήσει το 2023, το νωρίτερο. Η σειρά από την ανακοίνωσή της το 2013 πέρασε αρκετά χρόνια μέχρι να γίνει πραγματικότητα, χάνοντας αρκετούς σεναριογράφους αλλά και αλλάζοντας κανάλι, από το Showtime στο Paramount+.Ο Pablo Schreiber πρωταγωνιστεί ως Master Chief / John-117 και η Natasha McElhone ως Dr. Catherine Halsey, η υπεύθυνη του προγράμματος Spartan που δημιούργησε τον Master Chief. Η Jen Taylor επιστρέφει από τα games της σειράς στον ρόλο της Cortana, της AI βοηθού του Master Chief.

Η πρώτη σεζόν της σειράς Halo θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:59 #261595 by Nikos Georgopoulos
Θα δείξει το πρόσωπο του Master ChiefΣτην τηλεοπτική σειρά Halo θα δούμε το πρόσωπο του Master Chief, όπως δήλωσε η Kiki Wolfkill, επικεφαλής της Halo transmedia.
Εξήγησε γιατί ήταν σημαντικό να δείξουν το πρόσωπο του Master Chief, που θα είναι αυτό του ηθοποιού Pablo Schreiber. «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε να πούμε μια ιστορία χαρακτήρων και μια προσωπική ιστορία», είπε. «Και μόλις καταλάβαμε τι ήταν αυτή η ιστορία, έγινε σαφές ότι έπρεπε πραγματικά να δεις το άτομο με την πανοπλία και τι υπάρχει πίσω από το κράνος. Θα δείτε το πρόσωπό του».

Επίσης πρόσθεσε τα εξής: «Για μερικούς ανθρώπους, είναι μια στιγμή που περίμεναν 20 χρόνια και για άλλους είναι κάτι που είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς. Σεβόμαστε απόλυτα και τις δύο πλευρές, αυτούς που θέλουν πραγματικά να δουν το πρόσωπο του Master Chief και αυτούς που πραγματικά δεν θέλουν. Αλλά για τη φύση αυτής της ιστορίας, ένιωσα πολύ σημαντικό να συνδεθούμε με τον Master Chief με διαφορετικό τρόπο και αυτό σήμαινε να δείξω το πρόσωπο».

Η τηλεοπτική σειρά Halo έχει το δικό της κανόνα, γνωστό ως "Silver Timeline", οπότε ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή δεν επηρεάζει απαραίτητα τα games ή άλλα μέσα.

Η σειρά Halo θα προβληθεί από το κανάλι Paramount+ στις 24 Μαρτίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:25 #261754 by Nikos Georgopoulos
Σειρά Halo: Οι ηθοποιοί
Η Paramount δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εικόνα χαρακτήρα για τον πρωταγωνιστή.

Η τηλεοπτική σειρά Halo δημοσίευσε τους Spartans της.

Oι νέοι συμπολεμιστές του Master Chief, Riz-028, Vannak-134 και Kai-125, εμφανίστηκαν στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς, τώρα μια νέα συλλογή από αφίσες χαρακτήρων παρουσιάζει τους νέους Spartans με λεπτομέρειες. Οι τέσσερις Spartans, μαζί με τον Master Chief, αποτελούν την Silver Team, τον πυρήνα του ξεχωριστού "Silver Timeline" της τηλεοπτικής σειράς Halo.

Οι νέες εικόνες δείχνουν τη Natasha Culzac του The Witcher ως Riz-028, τον Bentley Kalu ως Vannak-134 και την Kate Kennedy ως Kai-125. Η Paramount έχει ήδη κυκλοφορήσει αφίσες χαρακτήρων για άλλους χαρακτήρες της σειράς, τους Halsey, Soren και Kwan, ενώ έχει επιβεβαιωθεί στο παρελθόν ότι η τηλεοπτική σειρά θα δείξει το πρόσωπο του Master Chief. Η Paramount δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αφίσα χαρακτήρα για τον πρωταγωνιστή, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Pablo Schreiber. Η Cortana, την οποία θα υποδυθεί στην τηλεοπτική σειρά η ηθοποιός της φωνής της στο video game Jen Taylor, επίσης δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε αφίσα χαρακτήρα.

Η τηλεοπτική σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα μήνα, κάνοντας πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου στο Paramount+. Οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή της σειράς έχουν ήδη δηλώσει ότι η σειρά σίγουρα δεν θα αρέσει σε όλους, ειδικά όταν απεικονίζει έναν τόσο αγαπημένο χαρακτήρα παίκτη όπως ο Master Chief. H σειρά Halo έχει ιλιγγιώδεις φιλοδοξίες, με την Kiki Wolfkill της Halo transmedia να συγκρίνει το εύρος της σειράς με το Game of Thrones σε ένα podcast .

Η σειρά Halo θα προβληθεί από το κανάλι Paramount+ στις 24 Μαρτίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification