Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταινία Star Trek

More
20 Nov 2019 17:15 #228602 by ProfGameboy
ProfGameboy created the topic: Ταινία Star Trek
Ταινία Star Trek

Η νέα ταινία είναι καθ’ οδών.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από τρία χρόνια και την τελευταία ταινία Star Trek δεν είχαμε κάποια επίσημη εξέλιξη, ωστόσο σήμερα τα πλάνα άλλαξαν απότομα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline o παραγωγός των Fargo, X-Men Legion, Noah Hawley, βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με την με τους παραγωγούς του Star Trek, για την ενδεχόμενη συγγραφή και παραγωγή του τέταρτου κεφαλαίου της σειράς ταινιών. Η εταιρία παραγωγής που έχει ο Noah ονομάζετε 26 Keys και σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν θα συνεργαστεί με την εταιρία του JJ Abrams, Bad Robot, για την δημιουργία του νέου Star Trek.

Να θυμίσουμε ότι πριν ακόμα κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία, είχε επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει και τέταρτη. Ωστόσο αργότερα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει μια ταινία Star Trek με παραγωγή από τον Quentin Tarantino. Η νέα ταινία δεν θα έχει σχέση με αυτή του Tarantino που θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά. Η τέταρτη ταινία Star Trek είχε συμφωνηθεί ότι θα σκηνοθετηθεί από την SJ Clarkson, η οποία ανέλαβε την παραγωγή του Game of Thrones, αναβάλλοντας πολλά από τα σχέδια των παραγωγών του Star Trek. Στην επερχόμενη ταινία θα λάβουν μέρος οι Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban και Zoe Saldana. Ο μόνος που είχε πρόβλημα με το συμβόλαιο του ήταν ο Chris Pine, αλλά φαίνεται να ανανέωσε την συνεργασία του. Δυστυχώς, ο Anton Yelchin έχει φύγει από την ζωη και θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια από την βασική ομάδα των πρωταγωνιστών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.425 seconds
Notification