Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Games και Cinema

03 Dec 2020 22:35 #241868 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Games και Cinema
Νέα ταινία Sonic
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021.


Tο Gamesindustry.biz ανακάλυψε στο Creative BC την προσθήκη μιας ταινίας με τίτλο Emerald Hill ( τίτλος της δεύτερης πίστας του game Sonic 2) η οποία δηλώνει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου 2021 και θα τελειώσουν στις 10 Μαΐου.

Ακόμα λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν υπάρχουν, όμως ένα mid-credits scene της προηγούμενης έδειξε τον Tails, ο οποίος ψάχνει τον Sonic, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμφανιστεί στο sequel.

Η ταινία έχει προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Απριλίου 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2021 17:44 #245490 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Games και Cinema
Νέα ταινία Sonic
Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Μάρτιο.


Τα γυρίσματα της ταινίας Sonic θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Tika Sumpter, η οποία συμμετείχε και στην πρώτη ταινία ως Maddie. Θα συμμετάσχει και στο sequel.
Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στο Βανκούβερ του Καναδά και στη Χαβάη!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2021 19:14 #246090 by Scavenger
Replied by Scavenger on topic Games και Cinema
Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022

Η νέα ταινία Sonic με τον τίτλο Sonic the Hedgehog 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου του 2022 και ο σχετικός λογαριασμός στο Twitter ανάρτησε ένα σύντομο βίντεο για την προώθησή της, όπου εμφανίζεται και το νέο λογότυπο.

Στο διάρκειας 10 δευτερολέπτων βίντεο παρακάτω παρουσιάζεται το νέο λογότυπο της ταινίας. Σε αυτό προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση δύο ουρών στην άκρη του αριθμού 2, κάτι που θεωρείται ως σκόπιμη παραπομπή στον Tails.

Για όσους δεν είδαν την προηγούμενη ταινία Sonic, o Tails εμφανίζεται μετά τους τίτλους τέλους σε μια σύντομη σκηνή όπου κάνει warp στη Γη ψάχνοντας τον Sonic, ένα teaser πιθανώς για την συνέχεια στην επόμενη ταινία, όπως αυτά που συνηθίζει να κάνει στις ταινίες της η Marvel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 01:08 #246213 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Games και Cinema
Ταινία Sonic the Hedgehog 2 Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022.
Η νέα ταινία Sonic με τον τίτλο Sonic the Hedgehog 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου του 2022 και ο σχετικός λογαριασμός στο Twitter ανάρτησε ένα σύντομο βίντεο για την προώθησή της, όπου εμφανίζεται και το νέο λογότυπο.Στο διάρκειας 10 δευτερολέπτων βίντεο παρακάτω παρουσιάζεται το νέο λογότυπο της ταινίας. Σε αυτό προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση δύο ουρών στην άκρη του αριθμού 2, κάτι που θεωρείται ως σκόπιμη παραπομπή στον Tails.Για όσους δεν είδαν την προηγούμενη ταινία Sonic, o Tails εμφανίζεται μετά τους τίτλους τέλους σε μια σύντομη σκηνή όπου κάνει warp στη Γη ψάχνοντας τον Sonic, ένα teaser πιθανώς για την συνέχεια στην επόμενη ταινία, όπως αυτά που συνηθίζει να κάνει στις ταινίες της η Marvel.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Feb 2021 21:31 - 14 Feb 2021 21:33 #246294 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Games και Cinema
Cinema ανά τον κόσμο ενοικιάζουν τις αίθουσές τους στους gamers Οι οποίοι παίζουν σε γιγαντοοθόνες.
 Οι κινηματογράφοι σε διάφορα μέρη του κόσμου  ενοικιάζουν τις αίθουσές τους  στους gamers.Τον Νοέμβριο, ένας κινηματογράφος στο Memphis της Αμερικής (ο Malco Theaters) ξεκίνησε την ενοικίαση των οθονών του. Τώρα αυτό ξεκίνησε και στο Νότιο Κορέα.
 Ο Malco Theaters επέτρεπε σε έως και 20 άτομα να ενοικιάσουν μία από τις γιγαντοοθόνες του, για 100 δολάρια για 2 ώρες ή 150 δολάρια για 3 ώρες. Η εταιρεία έχει 36 αίθουσες στις περιοχές Arkansas, Tennessee, Mississippi, Louisiana και Kentucky. Η είδηση έχει μαθευτεί αλλά προς το παρόν η αλυσίδα των cinema δεν είναι ακόμη κερδοφόρα.Τα cinema επηλήγησαν λόγω του κορωνοϊού Covid-19, τόσο στην Αμερική, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο το 2020.
 Τα έσοδα των cinema στις ΗΠΑ είχαν μείωση εσόδων 80% σε σχέση με το 2019 και έβγαλαν 2,2 δις, κυρίως τους μήνες όπου δεν είχαν θέματα με την πανδημία. Τα παγκόσμια έσοδα ανέρχονται σε 12,4 δις, δηλαδή έχουμε πτώση 71% σε σχέση με το 2019.  Στη Νότια Κορέα, οι κινηματογράφοι έχουν περιορισμό χωρητικότητας 50%. Παρόλα αυτά, άρχισαν πρόσφατα να νοικιάζουν τις αίθουσες στους gamers. Πριν τις 18:00, μέχρι τέσσερα άτομα μπορούν να νοικιάσουν μία γιγαντοοθόνη για 90 δολάρια για 2 ώρες ή 135 δολάρια αν την νοικιάσουν μετά τις 18:00. Οι gamers μπορούν να φέρουν μαζί τους και τις δικές τους κονσόλες και χειριστήρια για να παίξουν.
 Ο Seung Woo Han, υπάλληλος των CVG, σκέφτηκε την ιδέα να νοικιάζει τις αίθουσες στους gamers, όταν ανακάλυψε ότι τα games και οι ταινίες έχουν πολλές ομοιότητες. Ο Woo Han δήλωσε στο BBC: "Έχουν εξαιρετικά γραφικά και πολύ καλά δομημένες ιστορίες, όπως και οι ταινίες.
  Αμφότερα έχουν μια ιστορία να αφηγηθούν, οπότε αν σε κάποιον αρέσει το να βλέπει ταινίες στο cinema, πιστεύω ότι θα του άρεσε και το να παίξει ένα παιχνίδι σε αυτόν".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 12:20 - 10 Mar 2021 12:21 #247549 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Games και Cinema
Ακύρωση της ταινίας BioShock
Ο σκηνοθέτης, Gore Verbinski, μίλησε για τους λόγους της ακύρωσης. Ο σκηνοθέτης των ταινιών Pirates of the Caribbean, Gore Verbinski, μίλησε σχετικά με την ακύρωση της ταινίας BioShock, η οποία βρισκόταν σε στάδιο παραγωγής πριν από κάποια χρόνια.  Μιλώντας στο Collider , o Verbinski δήλωσε ότι υπήρχαν προβλήματα από την αρχή, καθώς η ταινία θα χρειαζόταν μεγάλο  budget  για να ολοκληρωθεί και οι επικεφαλής στην Universal τελικά έκαναν πίσω.

Ο Gore Verbinski δήλωσε: "Ήταν περίεργο, στην πρώτη μου συνάντηση στην Universal σχετικά με την ταινία BioShock, καθόμουν σε ένα δωμάτιο και έλεγα ότι πρόκειται για project στο οποίο θα χρειαστεί να επενδυθούν πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια. Οι επικεφαλής ήταν σιωπηλοί. Θυμάμαι τον ατζέντη μου να με ρωτάει 'Γιατί το είπες αυτό; Γιατί προσπαθείς να σκοτώσεις την ταινία την οποία δεν έχεις καν ξεκινήσει;' Αυτό είχε συμβεί πριν να δοθεί το σενάριο, πριν από οτιδήποτε. Ήμουν απλά ο εαυτός μου, ήθελα να είμαι ξεκάθαρος. Νομίζω ότι όλοι στο δωμάτιο εκείνη την στιγμή φάνηκε να δυσαρεστούνται με το ποσό.

"Σύμφωνα με τον Verbinski, η Universal έκανε πίσω και δεν συμφώνησε με την ιδέα του για την δημιουργία μίας R-rated ταινίας με τεράστιο budget. Ο Verbinski σχολίασε ότι η διστακτικότητα της Universal ενδεχομένως να οφειλόταν στην κυκλοφορία του Watchmen, μία ταινία στην οποία επενδύθηκαν αρκετά χρήματα όμως τελικά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα σε πωλήσεις. Γενικότερα ο Verbinski θεωρεί ότι η δουλειά του επάνω στην ταινία BioShock ήταν ένα ένδοξο χάσιμο χρόνου. Δήλωσε ότι είναι κρίμα επειδή το BioShock έχει πολύ ωραία ιστορία: "Πιστεύω ότι πρόκειται για μία από τις λίγες αφηγήσεις στα video games η οποία έχει εξαιρετική ιστορία. Είναι ο Oedipus. Έχει εξαιρετική ροή στην αφήγηση. Φυσικά η μεγάλη κρούση του αεροπλάνου ήταν τεράστιο κομμάτι της, η εισαγωγή στον κόσμο. Υπήρχε πολύ ιστορία για να ειπωθεί, υπήρχε η σκέψη για το πως θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και τα δύο πιθανά τέλη στο θεατή."O δημιουργός του BioShock, Ken Levine, σχολίασε επίσης την ακύρωση της ταινίας το 2017 λέγοντας ότι ο λόγος που ακυρώθηκε η ταινία, ήταν οι κακές επιδόσεις του Watchmen. O Levine δήλωσε επίσης ότι ο Verbinski δεν ήταν διατεθειμένος να δημιουργήσει μία ταινία BioShock με μικρότερο budget ή με σήμανση PG-13 και έτσι αποχώρησε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Levine μετά τον Verbinski προσλήφθηκε ένας άλλος σκηνοθέτης όμως λίγο αργότερα το project τερματίστηκε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2021 10:38 #247963 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Games και Cinema
Ταινία Sonic the Hedgehog 2 Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και επίσημα.
 Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και επίσημα για το Sonic the Hedgehog 2, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Jeff Fowler. Επιβεβαίωσε τα νέα σε ένα tweet στο οποίο έγραψε, "φώτα, κάμερα, σκαντζόχοιρος". Η ανάρτηση περιλαμβάνει και μια εικόνα μιας καρέκλας σκηνοθέτη Δείτε το tweet κάνοντας κλικ.
 Το sequel αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το πρώτο Sonic the Hedgehog έγινε η ταινία βασισμένη σε video game με τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ντετέκτιβ Pikachu, Warcraft, Rampage και Prince of Persia: Sands of Time τα πήγαν καλύτερα παγκοσμίως, αλλά η ταινία του Sonic είναι η Νο 1 στις ΗΠΑ.Το sequel έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2022. Αναμένεται να φέρει πίσω τον Ben Schwartz ως τη φωνή του Sonic, ενώ άλλα μέλη του καστ όπως η Tika Sumpter ενδέχεται επίσης να επιστρέψουν. Δεν ξέρουμε αν ο Τζιμ Κάρεϊ θα επιστρέψει ως Dr. Robotnik ή αν ο Tails θα εμφανιστεί στην ταινία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 00:21 - 28 Mar 2021 00:24 #248451 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Games και Cinema
Ο όμιλος Cineworld είχε ζημιά 3 δις μέσα στο 2020 Το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το Cineworld, ιδιοκτήτης της Regal, είχε ζημιά 3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2020 σε αντίθεση με τα 212 εκατομμύρια κέδρος που είχε το 2019, λόγω της πανδημίας.

Εκπρόσωπος της Cineworld δήλωσε: "Παρόλο που ο όμιλος έχει σχέδια ανάκαμψης από τις συνέπιες της πανδημίας, υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες για το μέλλον του. Δεν μπορεί να υπάρχει καμία σιγουριά για τις συνέπειες του COVID-19 στον όμιλο. Οι πιέσεις των κυβερνήσεων για το social distancing ίσως οδηγήσει στο κλείσιμο των cinema και σε αναβολές ταινιών. Αυτό θα είχε αρνητικό αποτέλεσμα στα έσοδα του ομίλου και ίσως χρειαστεί να αναζητήσει περισσότερη ρευστότητα".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification