Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Σειρά The Last of Us

22 May 2023 18:02 #271097 by Nikos Georgopoulos
Η παραγωγή δεν προχωράει λόγω απεργίαςΗ παραγωγή της δεύτερης σεζόν του The Last of Us δεν προχωράει καθώς το εργατικό σωματείο σεναριογράφων Αμερικής έχει κηρύξει απεργία, η οποία επηρεάζει και την σειρά.
Η δεύτερη σεζόν θα γυριστεί και αυτή στον Καναδά. Ο παραγωγός Craig Mazin έχει κάνει στο παρελθόν γνωστά τα συναισθήματά του για την απεργία της WGA και είναι υποστηρικτής του κινήματος. O Mazin δήλωσε τους LA Times ότι θυμάται τι είχε γίνει στις απεργίες σεναριογράφων το 2007 αλλά ότι εκείνο ήταν διαφορετική υπόθεση και ότι πλέον "ακόμα και οι εταιρείες καταλαβαίνουν σε ένα θεμελιώδες επίπεδο ότι τα έχουν σκατώσει όλα. Μόλις ανατινάξατε τα θεμέλια του σπιτιού σας και τώρα το όλο κτίριο καταρρέει γύρω σας. Ξέρουν ότι πρέπει να το φτιάξουν κι αυτοί... Νομίζω ότι αυτή είναι μια από εκείνες τις φορές που ακόμη και οι εταιρείες ξέρουν".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Aug 2023 11:11 #272544 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά The Last of Us μπορεί να κρατήσει από 3 ως 5 σεζόν
Σύμφωνα με τον showrunner της.

Ο συνδημιουργός κα showrunner της σειράς The Last of Us Craig Mazin μίλησε σε συνέντευξή του για το μέλλον της σειράς και για το ποια μπορεί να είναι η συνολική διάρκειά της.

Αρχικά δήλωσε ότι η δεύτερη σεζόν δεν θα έχει ούτε 9 επεισόδια, όπως η πρώτη, ούτε 10, όπως είναι το αναμενόμενο. Παλαιότερα είχε δηλώσει ότι η σειρά θα έχει μάλλον 4 σεζόν, τώρα δήλωσε: "Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να καταλήξει να είναι 3 ή πέντε. Αλλά το 4 δείχνει καλός αριθμός. Λόγω της ιστορίας που λέμε, κάποιες σεζόν θα χρειαστούν περισσότερα επεισόδια και κάποιες άλλες λιγότερα."Ο Mazin πρόσθεσε: "Μόλις έχει ολοκληρωθεί, ο τρόπος που το σκεφτήκαμε θα είναι ξεκάθαρος. Δεν ξέρω αν κάποια σεζόν θα έχει τον ίδιο αριθμό επεισοδίων με κάποια άλλη. Αλλά ο αριθμός δεν είναι σημαντικός. Το σημαντικό είναι όταν φτάνουμε στο τέλος μία σεζόν να σκεφτόμαστε ότι ήταν καλή. Ο ίδιος επίσης μίλησε για το The Last of Us Part II και επιβεβαίωσε ότι δεν θα χώραγε σε μία σεζόν. Μιλώντας επίσης για την δεύτερη σεζόν ο Mazin μίλησε για τον χαρακτήρα της Abby: Η Abby ήταν ο πρώτος ρόλος που θέλαμε να αναλάβουμε. Έχουμε ένα καλό ιστορικό, όπου ανακοινώνουμε τους ηθοποιούς και ο κόσμος απορεί, πράγμα που μάλλον θα συνεχίσει. Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, όμως θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει ως τώρα, το ίδιο και το κοινό και η Ακαδημία."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2023 02:12 #272748 by Nikos Georgopoulos
Neil Druckmann: "Έτοιμη να ξεκινήσει η Season 2...όταν λήξουν οι απεργίες!"Ο Neil Druckmann δήλωσε για την Season 2 του The Last of Us: "Την έχουμε σχεδιάσει και τα γυρίσματα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν όταν λήξουν οι απεργίες". Όσο για το video game The Last of Us: Part 3, είπε: "Δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί ο υπεύθυνος επικοινωνιών θα με πετσοκόψει".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2023 10:09 #272808 by Nikos Georgopoulos
Casting για την AbbyΗ Shannon Berry (The Wilds, Hunters), δήλωσε για τον ρόλο της Abby στη The Last of Us: Season 2 ότι ακούει πολλούς "να λένε ότι μοιάζω με την Abby και νομίζω ότι έχουν δίκιο". Μετά διέγραψε το tweet της, κάτι...αρκετά ύποπτο. Μήπως αυτό σημαίνει ότι αυτή θα υποδυθεί τον ρόλο της Abby στη Season 2;
Τα γυρίσματα θα συνεχίσουν όταν θα σταματήσουν οι απεργίες στο Hollywood από τους ηθοποιούς, για θέματα αντικατάστασής του με την τεχνολογία AI.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Nov 2023 10:15 #273451 by Nikos Georgopoulos
Η παραγωγή θα συνεχίσει στις αρχές του 2024Ο Casey Bloys, content chief των HBO και Max, δήλωσε στο Variety ότι η παραγωγή της Season 2 θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024. Αυτό βέβαια θα είναι επιβεβαιωμένο 100% και θα εξαρτηθεί από την απεργία των ηθοποιών. Ίσως ο Bloys να γνωρίζει την έκβαση της απεργίας. Για να δούμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:00 #273596 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία γυρισμάτωνΟ Casey Bloys, content chief των HBO και Max, δήλωσε ότι τα γυρίσματα για την season 2 της σειράς The Last of Us θα ξεκινήσουν στις 7 Ιανουαρίου 2024. Βέβαια η Season 2 αναμένεται να ξεκινήσει το νωρίτερο το 2025.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification