Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέα ταινία και σειρά με τους Power Rangers

20 Oct 2020 23:27 #240296 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Nick Meyer, πρόεδρος της eOne Film και ο Michael Lombardo, ομόλογός του στην eOne Global Television, ανακοίνωσαν την επιστροφή των Power Rangers με νέα ταινία και νέα σειρά, παραγωγές που θα αναλάβει ο Jonathan Entwistle, σκηνοθέτης των The End of the Fucking World και του I Am Not Okay With This του Netflix.

Τα δύο αφεντικά της eOne δήλωσαν ότι επέλεξαν τον Jonathan Entwistle γιατί "έχει ένα εκπληκτικό όραμα για την σειρά". Η εταιρεία παραγωγής eOne εξαγοράστηκε από την Hasbro το 2019 και θα επιχειρήσει να μεταφέρει διάφορες σειρές της στη μεγάλη οθόνη. Το Mighty Morphin Power Rangers του 1993 πάντως ήταν μία από τις τελευταίες καλτ παιδικές σειρές.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με τον Jonathan Entwistle σύντομα θα έχουμε νεότερα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Oct 2020 00:24 #240310 by Blood Prince
Την έβλεπα καθημερινά στην τηλεόραση στα παιδικά μου χρόνια και την είχα δει και μια φορά στον κινηματογράφο όταν ήμουν παιδί.

Πλέον δεν μου τραβάει την προσοχή γιατί την θεωρώ παιδική.....βέβαια κάποιοι στην ηλικία μου μπορεί να την δούν για την νοσταλγία.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification