Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Thor: Love And Thunder

24 May 2022 10:51 #264441 by Γιώργος Σκένδρος
Το νέο τρέιλερ για το Thor: Love and Thunder έφτασε, δείχνοντας περισσότερο τον Chris Hemsworth ως Thor να συμβιβάζεται με τη ζωή και την ύπαρξή του μετά τα γεγονότα των Avengers: Endgame. Αυτό το νεότερο τρέιλερ αποκαλύπτει επίσης, για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Όσκαρ Christian Bale (The Fighter, The Dark Knight) ως Gorr the God Butcher.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2022 14:24 #264458 by Nikos Georgopoulos
Thor: Love And Thunder
Νέο τρέιλερ για το Thor: Love And Thunder παρουσιάζει τον Gorr The God Butcher.

Το Thor: Love And Thunder παρουσιάζει τον Gorr The God Butcher.

Το νέο τρέιλερ για το Thor: Love and Thunder έφτασε, δείχνοντας περισσότερο τον Chris Hemsworth ως Thor να συμβιβάζεται με τη ζωή και την ύπαρξή του μετά τα γεγονότα των Avengers: Endgame . Αυτό το νεότερο τρέιλερ αποκαλύπτει επίσης, για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Όσκαρ Christian Bale (The Fighter, The Dark Knight) ως Gorr the God Butcher.

Το πρώτο τρέιλερ για το Love and Thunder έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο, δείχνοντας τον Thor να συναντά τους Guardians of the Galaxy (οι οποίοι επιστρέφουν και οι ίδιοι για μια νέα ταινία τον Μάιο του 2023). Αυτή τη φορά, έχουμε την επανένωση μεταξύ του Thor και της πρώην φίλης του Jane (Natalie Portman), η οποία είναι σε θέση να χειρίζεται το Mjolnir και να κυβερνά ως Thor, η ίδια. Aυτό το τρέιλερ εισάγει επίσης τον Gorr the God Butcher, μπορεί να μην σας εκπλήσσει το γεγονός ότι σκοπεύει να εξαλείψει όλους τους θεούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι δύο Thor.Το Thor: Love and Thunder θα προβληθεί στις αίθουσες τον Ιούλιο. Ο Taika Waititi, ο οποίος σκηνοθέτησε το Thor: Ragnarok, επιστρέφει για τη συνέχεια, ενώ η Natalie Portman επιστρέφει ως Jane Foster και η Tessa Thompson επιστρέφει για να υποδυθεί τη Valkyrie. Ο Russell Crowe κάνει το ντεμπούτο του ως Δίας, ενώ ο Waititi επιστρέφει για να εκφράσει και πάλι τη φωνή του Korg. Το "Love and Thunder" είναι η επόμενη μεγάλη ταινία της Marvel φέτος, μετά το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" του Μαΐου, το οποίο έχει κάνει περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification