Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Σειρά Horizon Zero Dawn (Horizon 2074?)

09 Jun 2022 13:56 - 09 Jun 2022 15:13 #264818 by Μάνος Γρυπάρης
Τον Μάιο μάθαμε ότι τρεις νέες σειρές για PlayStation games αναμένεται να κυκλοφορήσουν και συγκεκριμένα πρόκειται για σειρές που αφορούν τα Horizon Zero Dawn, God of War και Gran Turismo.

Πριν από μερικές ώρες, ο Jeff Grub, αξιόπιστος insider της gaming βιομηχανίας, δήλωσε ότι έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η σειρά Horizon θα ονομάζεται Horizon 2074.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2022 22:02 #264831 by Nikos Georgopoulos
Σειρά Horizon Zero Dawn
Prequel της gaming σειράς.

Τον Μάιο μάθαμε ότι τρεις νέες σειρές για PlayStation games αναμένεται να κυκλοφορήσουν και συγκεκριμένα πρόκειται για σειρές που αφορούν τα Horizon Zero Dawn, God of War και Gran Turismo.

Πριν από μερικές ώρες, ο Jeff Grub, αξιόπιστος insider της gaming βιομηχανίας, δήλωσε ότι έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η σειρά Horizon θα ονομάζεται Horizon 2074 και θα χωρίζεται ανάμεσα στην timeline που βλέπουμε στα games και στην timeline όπου η ανθρωπότητα αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Κοινώς, η μία timeline θα αποτελεί prequel. Τα γεγονότα στο Horizon Zero Dawn ξεκινούν το 3020. Σύμφωνα με τον τίτλο της σειράς θα μιλάμε για το έτος 2074, δηλαδή 46 χρόνια πριν το πρώτο παιχνίδι (Horizon Zero Dawn).

Ο Grubb δήλωσε ότι η σειρά δεν αποτελεί reboot ή remake στη βασική σειρά γεγονότων των games, αλλά θα είναι κάτι σαν συνοδευτική timeline, η οποία θα λαμβάνει χώρα παράλληλα με τα games και θα εξηγεί γεγονότα του μέλλοντος που θα συμβούν.

Ο Grubb συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει ότι η σειρά πιθανότατα θα γυριστεί στο Τορόντο του Καναδά. Αν αυτό που λέει ο Grubb αποδειχτεί αληθινό, αυτό σημαίνει ότι εκτός από την Aloy, πιθανόν να δούμε και πολλά πρόσωπα τα οποία δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ως φυσική παρουσία μέσα από τα games, αλλά είχαμε ακούσει για αυτά μέσω αυτών και βέβαια περισσότερους χαρακτήρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jul 2024 11:19 #276510 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά Horizon ακυρώνεται από το Netflix
Ο παραγωγός κατηγορείται για bullying και χειριστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Rolling Stone , το Netflix σταματάει την παραγωγή της σειράς Horizon, καθώς ο υπεύθυνος παραγωγής, Steve Blackman κατηγορείται για bullying, και χειριστική συμπεριφορά.

Η κατηγορίες έρχονται από το εργασιακό περιβάλλον της προηγούμενης σειράς του Netflix, όπου ο Blackman ήταν επίσης showrunner, The Umbrella Academy, από 12 άτομα. Ο ίδιος ανταποκρίθηκε στις κατηγορίες και τις αποκάλεσε "εντελώς αναληθείς". Πλέον φαίνεται ότι το Netflix σταμάτησε την συνεργασία με τον Blackman και σειρά Horizon και στο project Orbital που ετοίμαζε. Ο Blackman είχε δουλέψει παλιότερα και στις σειρές, Bones, Altered Carbon και Fargo.


Scoop: Rolling Stone has learned that two of 'Umbrella Academy' showrunner Steve Blackman’s projects that were in development at Netflix, a Horizon Zero Dawn series and an original series, Orbital, are no longer moving forward t.co/cFnyww0n3Q

— Cheyenne Roundtree (@cheyenne_round) July 3, 2024

Η Sony έχει ήδη την σειρά The Last of Us στο HBO, για την οποία γυρίζεται τώρα η δεύτερη σεζόν, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και η σειρά Twisted Metal και η ταινία Gran Turismo. Στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία Ghost of Tsushima, επίσης για το Netflix και η σειρά God of War για το Amazon Prime Video.

Η σειρά Horizon ανακοινώθηκε το 2022 από την Sony και προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν θα μεταφερθεί σε άλλο κανάλι ή συνδρομητική υπηρεσία ή αν θα ακυρωθεί εντελώς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification