Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Θάνατοι ηθοποιών και σκηνοθετών: Γενική συζήτηση

31 Mar 2022 18:56 #262694 by Nikos Georgopoulos
Ο Bruce Willis σταματάει την καριέρα του καθώς πάσχει από αφασία
Είχε συμμετάσχει και ως voice actor στα games Apocalypse και The Fifth Element.

Ο Bruce Willis αποσύρεται από την υποκριτική καθώς πάσχει από αφασία.

Ο Bruce Willis, ο οποίος έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1980 στην τηλεοπτική κωμωδία Moonlighting και αναδείχθηκε σε αστέρα δράσης με το mega-blockbuster Die Hard, αποσύρεται από την καριέρα του μετά τη διάγνωση αφασίας. Η αφασία είναι μια νευρολογική ασθένεια που περιορίζει την ομιλία και αλλά και την κατανόηση της. Τα μέλη της οικογένειας του Willis ανάρτησαν κοινή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία ανακοίνωσαν την αποχώρησή του και τη διάγνωση του.Η κόρη του, Rumer Willis, έγραψε στο Instagram : "Προς τους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή σκέψη ο Bruce αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμούμε πολύ τη συνεχή αγάπη, συμπόνια και υποστήριξή σας. Προχωράμε μέσα από αυτό ως μια ισχυρή οικογενειακή μονάδα και θέλαμε να φέρουμε τους θαυμαστές του κοντά μας γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Bruce, 'ζήστε το' και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό". O γνωστός ηθοποιός με πάνω από 140 κινηματογραφικές συμμετοχές στο ενεργητικό του και δύο βραβεία Emmy, ένα για το Moonlighting και ένα για guest star στο Friends, έσπασε το καλούπι για το τι θα μπορούσαν να κάνουν και να μοιάζουν οι action stars.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2022 19:43 #262704 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Σημαντική απωλεία για το συγκεκριμένο χώρο και προσωπικά αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους μου. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2022 01:14 #262718 by Μητσακούλης Απόστολος
Το Apocalypse το έχω. Παιχνιδάρα ήταν. Πάντος ο Bruce Willis έχει αφήσει εποχή :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2022 12:57 #262730 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Και γω το είχα τερματίσει.. Τι μου θύμισες τώρα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2022 20:05 #266910 by Nikos Georgopoulos
Ο Bruce Willis θα συνεχίσει να παίζει ως ηθοποιός σε ταινίες σε virtual (deepfake) μορφή
Συμφώνησε με την Deepcake, μια εταιρεία A.I. τεχνολογίας.

Παρόλο που ο Bruce Willis ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την καριέρα του ως ηθοποιός μετά από διάγνωση αφασίας νωρίτερα φέτος, ο ηθοποιός φέρεται να πούλησε τα δικαιώματά του για να επιτρέψει στην εταιρεία Deepcake να δημιουργήσει την ψηφιακή εκδοχή του!

Η εταιρεία αυτή μπορεί να δημιουργήσει...deepfake βίντεο για ταινίες και να τα πουλήσει σε εταιρείες παραγωγής. Σύμφωνα με την The Telegraph, ο Willis - του οποίου η νευρολογική ασθένεια περιορίζει την ομιλία και την κατανόηση της ομιλίας - έγινε ο πρώτος σταρ του Χόλιγουντ που πούλησε τα δικαιώματά του για να "εμφανίζεται" στα γυρίσματα των ταινιών...ως ψηφιακή μορφή. Ο ίδιος στην πραγματικότητα δεν θα πάει ποτέ σε γύρισμα ως φυσική παρουσία!

Ο Willis έχει «προσληφθεί» από την αμερικανική εταιρεία Deepcake, το siteτης οποίας δημοσίευσε μια δήλωσή του, στην οποία αναφέρει: «Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Με την έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, μπορούσα να επικοινωνήσω, να εργαστώ και συμμετέχω στα γυρίσματα, ακόμα και αν ήμουν σε άλλη ήπειρο». Η ομοιότητα του Willis θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές ταινίες, διαφημίσεις και άλλα projects.Οι άνθρωποι του Deepcake δημιούργησαν το «ψηφιακό δίδυμο», βασιζόμενοι στις ταινίες Die Hard και Fifth Element, όταν ο Willis ήταν 32 και 42 ετών, αντίστοιχα. Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα περιουσιακά του Willis δίνει την τελική έγκριση για οποιαδήποτε project. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας πώς μοιάζει αυτή η ιδέα σε μια διαφήμιση που κυκλοφόρησε πέρυσι για τη Megafon, την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Ρωσία. Το πρόσωπο του Willis μπήκε σε αυτό του ηθοποιού Konstantin Solovyov.

Η τεχνολογία deepfake θα είναι απ' ότι φαίνεται το μέλλον και πιθανόν μπορεί να δούμε...και άλλους ηθοποιούς σε ταινίες, ακόμα και θανόντες! Κάτι ανάλογο συνέβη πρόσφατα με τον ηθοποιό James Earl Jones, ο οποίος είπε ότι δεν θα αναλάβει ξανά την φωνή του Darth Vader, καθώς την θέση του θα πάρει...τεχνολογία A.I.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification