Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Θάνατοι ηθοποιών και σκηνοθετών: Γενική συζήτηση

21 Mar 2023 01:01 #270318 by Nikos Georgopoulos
Ο Lance Reddick έπαιζε Destiny 2 ένα βράδυ πριν πεθάνει




Η δήλωση της γυναίκας του συγκίνησε.

Ο ηθοποιός Lance Reddick, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών, έπαιζε το Destiny 2 ένα βράδυ πριν φύγει από την ζωή.

Όπως παρατήρησε η Bungie, είχε συνδεθεί με το username του (idontcare789#7678). Παρακάτω ακολουθεί και το τελευταίο tweet που έκανε like και που αφορούσε ένα αστείο για τον Zavala, τον διοικητή του οποίου την φωνή χάρισε μέσα στο game.


Zavala in the Tower during Iron Banner

— ????? (@ParyLuvsU) March 16, 2023

Ο Reddick είχε παίξει το μεγαλύτερο μέρος του Lightfall campaign και του είχε μείνει μόλις μία αποστολή. Το τελευταίο boss fight, ο Calus.

Στην τελευταία δήλωση στο λογαριασμό του στο Twitter, την οποία έκανε η γυναίκα του, είπε στο community του Destiny: "Σας αγαπούσε τόσο πολύ, όσο αγαπούσε το παιχνίδι".


pic.twitter.com/MFwOwpRJK7

— Lance Reddick (@lancereddick) March 18, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2023 19:11 #274122 by Nikos Georgopoulos
Ο James McCaffrey, voice actor των Max Payne, και Alak Wake 2, έφυγε από την ζωή




Σε ηλικία 65 ετών από καρκίνο.

Στις 17 Δεκεμβρίου ο voice actor του Max Payne, James McCaffrey, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών, από καρκίνο.

Ο McCaffrey πέρα από τον ρόλο του Max Payne και στα 3 games της σειράς, είχε ερμηνεύσει τον Zachariah Trench στο Control και ακόμα πιο πρόσφατα τον Alex Casaey, στο Alan Wake 2, από δουλειές της Remedy. Στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο είχε επίσης μεγάλη καριέρα με παράδειγμα τις σειρές Vipers και Rescue Me.

Η Remedy που είχε δουλέψει σε αρκετά projects μαζί του δήλωσε: "Είμαστε πολύ θλιμμένοι με τον θάνατο του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη μας, James McCaffrey, την εμβληματική φωνή του Max Payne και τον Alex Casey. Το μεγάλο του ταλέντο όχι μόνο έφερε στη ζωή τους χαρακτήρες μας, αλλά άφησε και το στίγμα του στην κοινότητά μας."


We are deeply saddened to hear about the passing of our beloved friend and collaborator James McCaffrey, the iconic voice of Max Payne and Alex Casey. His remarkable talent not only gave life to our characters but also left an enduring impact on our community. Our hearts go out… pic.twitter.com/RDs5m6FhzD

— Alan Wake 2 (@alanwake) December 18, 2023

Ο Sam Lake δήλωσε: "Η καρδιά μου ράγισε όταν άκουσα τα νέα για τον θάνατο του James McCaffrey. Δουλέψαμε μαζί για περισσότερα από 25 χρόνια. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός φίλος. Ήταν μέρος της οικογένειας της Remedy. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός και κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερα αυτά που έκανε."


I’m heartbroken to hear the sad news of James McCaffrey’s passing. We worked together for more than 25 years. He was a lovely man and a dear friend. He was a key part of the Remedy family. He was a brilliant actor. No one could do what he did better than him. (1/2) pic.twitter.com/JLcEIMUT43

— Sam Lake (@SamLakeRMD) December 18, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2024 02:47 #275047 by Nikos Georgopoulos
Η Laralyn McWilliams, γνωστή για τα Full Spectrum Warrior και Free Realms έφυγε από τη ζωή




Σε ηλικία 58 ετών.

Η game designer Laralyn McWilliams, γνωστή για τα Full Spectrum Warrior και Free Realms έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Η McWilliams ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 90’ ως beta tester στα Daggerfall, Sid Meier's Alpha Centauri και Pirates!, αργότερα ήταν lead designer στο Full Spectrum Warrior και creative director στο Free Realms. Επιπλέον έχει εργαστεί στα Disney's Stitch: Experiment 626, Gears of War 4, Archangel και The Walking Dead: Saints and Sinners. Το 2008 είχε μπει στην λίστα των 20 πιο σημαντικών γυναικών που εργάζονται στα video games από το Gamasutra και το 2021 έλαβε το Lifetime Achievement Award στα Game Developers Choice Awards.

Η director της Romero Games, Brenda Romero, δήλωσε: "Η Laralyn McWilliams ήταν από τους παλιούς της βιομηχανίας και πολύ καλή φίλη. Μου πήρε πολύ χρόνο να το γράψω αυτό μέσα από τα δάκρια και για να βρω τι ήθελα να πω. Θυμάμαι ότι έκλαιγα κάποια στιγμή σε κάποια από τις μάχες της με τον καρκίνο. Ναι από τον χαμό της μέχρι αυτή την ανάρτηση έχω δει δεκάδες ανθρώπους για όσα είχε μοιραστεί μαζί τους, όσα έμαθαν από αυτή υποθέτω ότι άφησε το στίγμα της σε ανθρώπους, σε games, σε σχέδια πιστεύω ότι αυτό θα μετρούσε πολύ περισσότερο για αυτή από το να γραφτούν όλα σε ένα βιβλίο. Αναπαύσου εν ειρήνη Laralyn. Σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει και σε ευχαριστώ που ήσουν φίλη μου."

Η producer του Marathon, Carrie Gouskos δήλωσε: "Είναι ένα έμβλημα, μία μαχήτρια και είχε την ευκαιρία και το προνόμιο να της πω πόσο σήμαινε για εμένα. Πονάει η καρδιά μου για τους αγαπημένους της."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification