Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Εγώ μια φορά είχα δει Patty. Πρέπει να ήταν από τα πρώτα επεισόδια. Δεν είχε και πολύ πλάκα! Βλέπω επίσης καμιά φορά το μεσημέρι μια παλιά σειρά στο Αντ1. δεν θυμάμαι πως λέγετε. Είναι κατά της 2 η ώρα.
Κυρίως βλέπω ξένες σειρές αλλά το 50 - 50 για μένα είναι η κορυφαία όλων. Από ξένες παρακολουθώ ( από internet ) House M.D και Heroes!!! Παλαιότερα έβλεπα και Friends αλλά και Prison Break.
"Three may keep a secret if Two of them are dead" (Benjamin Franklin)
AxoN wrote: Ξεχάσατε μια πολύ καλή σειρά η οποία παιζόταν και παίζεται αυτό το καλοκαίρι.ονομάζεται KYLE XY
Κι εγώ το έβλεπα αυτό, αλλά τώρα δεν ξέρω πότε πήγε. Μήπως το σταμάτησαν;
Εγώ πάντως χθες άρχισα να βλέπω το Galactik Fotball. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο τόπι είναι μόνο για κανονικές σειρές και όχι για κινούμενα σχέδια. Αν και αυτό που βλέπω δεν το λες κινούμενα σχέδια...
jericho :icon bow:
bones :icon bow:
dr house :icon bow:
grey's anatomy :icon bow:
ncis :icon bow:
kyle xy
νταντα αμεσου δρασης το αμερικανικο
ερωτηση,μηπως ξερει κανεις μια σειρα που εδειχνε ο αντ1 προπερσι πως λεγεται?ειχε σχεση με μια ειδικη ομαδα στρατιοτων(απο τις αγαπιμενες μου). :bye: :icon bow: :icon applaud: