Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
περιμενοντας την εκτη σεζον της καλυτερης σειρας ever,δλδ LOST,βλεπουμε fringe(σειρα τυπου xfiles),flash forward(πολυ καλη main ιδεα με βαση στις θεωριες lost) και dexter(o "καλος" serial killer".
Λοιπόν παιδιά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το "V" (απο το visitors). Είναι ενα remake μιας παλαιότερης σειράς που έχει να κάνει μια μια εξωγήινη εισβολή (δεν είναι σειρά "καταστροφής"). Θα δείτε γνωστά πρόσωπα απο άλλες γνωστές σειρές κτλ. Όποιος θέλει ας δει το πρώτο επεισόδιο και αποφασίζει αν θέλει να συνεχίσει να βλέπει.. Το 2 το περιμένουμε αν δεν κάνω λάθος την Τρίτη και θα μπορείτε απο Τετάρτη να το βρείτε online.
Το ''v'' μου εχει τραβηξει κ εμενα το ενδιαφερον και σημερα αυριο θα δω το πρωτο επεισοδιο. Οντως παιζουν πολλοι γνωστοι ηθοποιοι (με πρωτη απ ολους την Juliet του Lost). Δυστυχώς με ανακοίνωση του καναλιού θα προβληθούν μόνο 4 επεισόδια διαρκειας 60 λεπτων για αρχη και η σειρά θα συνεχίσει κανονικά από το Μάρτιο του 2010 (οταν δηλαδη θα τελειωνει το Lost).
Μια αλλη σειρα που θελω να δω ειναι το flashforward παλι με αρκετους γνωστους ηθοποιους (απο το Lost ειναι οι Pennie-Charlie) (και μαλιστα ειναι απ τους δημιουργούς του Lost.)
Υ.γ. ποσες φορες ειπα την λεξη ''Lost'' ? (σε 73 μερες αρχιζει ο 6ος κυκος !!!!)
βλεπω πανω απο 13 σειρες αυτην περιοδο απο παλιεσ θα σας προτηνω την κορυφεα areested development κατα την ταπηνη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο σειρες εχει 3 season και εχει παρει πολλα βραβεια