Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Transformers

07 Aug 2014 18:02 #147729 by deratop
Replied by deratop on topic Transformers
Πάντα τις βαριόμουν απο μικρός που ήμουν δεν με τράβαγαν,αλλά θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι ενω απο σενάριο παίρνει κάτω απο τη βάση(και τι σενάριο να βάλεις) τα εφέ του δεν παίζονται, ειδικά στο 3 όπου αυτό το σκουλίκι;η what ever τρυπάει τον ουρανοξύστη εκεί μαζεύεις τα σαγόνια σου απο το πάτωμα,για το 4 ακούω καλά λόγια μόλις το δώ θα γράψω γνώμη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Aug 2014 18:39 #148216 by nikos pratilas
Transformers 4! Ήταν αρκετά καλή ταινία για μένα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2014 13:39 #149724 by Βασίλης Σπετσιέρης
Είδα το Transformers: Age of Extinction.Συμπέρασμα :

Ο Michael Bay μισεί τα Transformers.Πρέπει να του έχουν δημιουργήσει παιδικά τραύματα.Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αλλιώς την εμμονή του να τα βιάζει ξανά και ξανά.Και πάει για πέμπτο....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2019 22:45 #224192 by Μάνος Γρυπάρης
Ο παραγωγός του Bumblebee, Lorenzo di Bonaventura, δήλωσε ότι μετά το Bumblebee, η αμέσως επόμενη ταινία που θα δούμε θα είναι ένα Transofmers reboot.

Το Bumblebee θα αποτελέσει sequel του Transformers reboot, επομένως μένει να δούμε τι ακριβώς θα πραγματεύεται η ταινία που ετοιμάζεται. "Θεωρώ ότι η Paramount θα πρέπει να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σενάριο για το reboot των Transformers και να κυκλοφορήσει πρώτα την συγκεκριμένη ταινία" είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Di Bonaventura κατέληξε ότι το sequel του Bumblebee θα είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, παρότι ως ταινία spin-off είχε μέχρι τώρα το μικρότερο μπάτζετ από όλη την σειρά. "Ο Bumblebee θα ζήσει μια ακόμη μεγαλύτερη περιπέτεια στη συνέχεια" δήλωσε χαρακτηριστικά.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2019 22:48 #224193 by Astro
Replied by Astro on topic Transformers
Μακάρι γιατι οι ταινίες του Μάικλ Μπέι στο στομάχι μου κάθισαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2020 21:48 #239495 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Transformers
Transformers: Battlegrounds
Μάχες από την Γη ως τον Cybertron.


Το Transformers: Battlegrounds, ανακοινώθηκε αρχικά τον Ιούνιο και έχει τρέιλερ που δείχνει το gameplay και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το νέο τρέιλερ δείχνει ξεκάθαρη έμπνευση από τη animated σειρά Transformers: Cyberverse και μας παρουσιάζει μερικά αγαπημένα Autobots όπως ο Bumblebee, ο Windblade και ο Optimus Prime καθώς πολεμούν τον Megatron και τους Decepticons.


Η Outright Games, εταιρεία που θα κυκλοφορήσει το Transformers: Battlegrounds στην αγορά, ανακοινώσε και μια Digital Deluxe Edition, η οποία θα περιλαμβάνει 4 σετ με skins για τα Autobots και ένα arcade mode του παιχνιδιού. Στo συγκεκριμένο mode, που θα λέγεται CUBE, Autobots και Decepticons θα παλεύουν για τον έλεγχο ενός Κύβου.

Οι προπαραγγελίες τουT ransformers: Battlegrounds θα ξεκινήσουν από τις 2 Οκτωβρίου και θα παρέχουν 10% έκπτωση στην έκδοση Digital Deluxe καθώς και τα Nemesis Prime και Goldfire Bumblebee skins.

Το Transformers: Battlegrounds θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 01:13 - 28 Mar 2021 01:14 #248470 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Transformers
Νέα ταινία Transformers Δεν θα ανήκει στο σύμπαν του Michael Bay.
Σύμφωνα με  αναφορές , ο σκηνοθέτης Angel Manuel Soto και ο σεναριογράφος Marco Ramirez έχουν προσληφθεί για να δουλέψουν πάνω σε μια νέα ταινία Transformers. Η εν λόγω ταινία θα διαχωρίζεται από το κύριο σύμπαν των ταινιών Transformers του Michael Bay, καθώς και του  spin-off  Bumblebee. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα αυτή ταινία Transformers δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ο Soto έχει δουλέψει πάνω στο δράμα Charm City King, καθώς και ανακοινώθηκε ότι θα σκηνοθετήσει την ταινία Blue Beetle για το DC universe. Από την άλλη, ο Ramirez είναι γνωστός σεναριογράφος που έχει δουλέψει σε σειρές όπως τα The Defenders, Daredevil, Twilight Zone και Fear of the Walking Dead.Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή το cast.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 13:41 - 12 Apr 2021 13:42 #249264 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Transformers
Optimus Prime που μεταμορφώνεται μόνος του μέσω φωνής ή app Αξίας 700 δολαρίων.

Μιας και τα PS5 υπάρχουν σε περιορισμένο stock, μπορείτε να χαλάσετε τα χρήματά σας σε έναν Optimus Prime που μεταμορφώνεται από μόνος του.

Η Hasbro ανακοίνωσε το high-tech παιχνίδι-ρομπότ κατά την διάρκεια του Hasbro Pulse Fan Fest. Το “Optimus-Prime Auto-Converting Programmable Advanced Robot – Collector’s Edition” όπως ονομάζεται, θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην τιμή των 700 δολαρίων (περίπου 590€). Το συλλεκτικό αυτό κομμάτι είναι αποτέλεσμα την συνεργασίας μεταξύ της Hasbro και της Robosen Robotics.Η εταιρεία παιχνιδιών δήλωσε ότι  ο συγκεκριμένος Optimus Prime  μπορεί να μεταμορφωθεί αυτόματα από αυτοκίνητο σε ρομπότ και αντίστροφα, να περπατάει όταν είναι ρομπότ, να τρέχει σε μορφή αυτοκινήτου, καθώς και να ανταποκρίνεται σε εντολές χειρισμού που του δίνονται μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό. Θα ανταποκρίνεται σε εντολές όπως το “Roll Out”, “Convert” και “Attack”, καθώς και θα μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε τις δικές σας λειτουργίες μέσω της εφαρμογής.


Η φιγούρα έχει ύψος λίγο λιγότερο από τα 50 εκατοστά όταν είναι σε μορφή ρομπότ και περιλαμβάνει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Μιας και είναι παιχνίδι, θα έρχεται με ένα “battle axe”, ένα “blaster”, μια θήκη μεταφοράς και καλώδιο φόρτισης.

Ο επικεφαλής της Robosen USA, Sean Tang, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή την συνεργασία μας με την Hasbro και ανυπομονούμε να εξελίξουμε τον συγκεκριμένο τομέα της ρομποτικής, με το πιο εξελιγμένο Transformers που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Η ομάδα μας δουλεύει αρκετά σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα, ώστε τα Transformers που θα δημιουργήσουμε να είναι premium και να αποτελούν τα διαμάντια των συλλογών σας”.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2022 12:26 #267978 by Στυλιανός Αλμπανίδης
Transformers Reactivate

 

To Transformers Reactivate, ένας νέος τίτλος από την Splash Damage, απέκτησε νέο trailer και προβλήθηκε στα The Game Awards 2022. Το trailer δείχνει μια ομάδα επιστημόνων που προσπαθεί να “ξυπνήσει” ένα transformer, που μοιάζει να είναι το Bumblebee.
Το περισσότερο trailer είναι από την οπτική του Transformer, όσο η υπόλοιπη ομάδα των επιστημόνων προσπαθεί να το φτιάξει. Ένας από αυτούς μας πληροφορεί πως κάνει φόρτωση την μνήμη του από την οποία εμφανίζεται η εικόνα μιας πόλης σε κατάσταση σοκ. Μεγάλες μάζες πληθυσμού προσπαθούν να ξεφύγουν από ένα διαστημικό σκάφος, το οποίο συντρίβεται πάνω σε μια λεωφόρο και δημιουργεί ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης.

htts://www.youtube.com/watch?v=izqPmav61SY

Το παραπάνω υλικό από αυτή την μνήμη διακόπτεται και δείχνει την ομάδα που μεταφέρει τριγύρω τον εξοπλισμό και τα υπάρχοντα τους ενώ στην συνέχεια βλέπουμε να διεξάγεται μάχη σε μια πόλη που ίσως έχουμε ξαναδεί. Μέχρι το Transformer, με την μορφή ενός στρατιωτικού οχήματος, να συναρμολογηθεί σε τετράποδο ρομπότ. Παρόλα αυτά, η ομάδα επιστημόνων τα καταφέρνει και αφού ολοκληρωθεί το UI και μπορέσουν πλέον να δούνε το πρόσωπο του, το Τransformer σηκώνεται όρθιο και κοιτάει τα κίτρινα μηχανικά του χέρια. Το Transformers: Reactivate χρησιμοποιεί την Unreal Engine και μπορείτε να κάνετε εγγραφή για updates στο official website.


Διαβάστε το review για το Transformers: Devastasion και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2022 02:30 #267992 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Transformers
Transformers: Reactivate




Το trailer που προβλήθηκε στα The Game Awards 2022.

To Transformers Reactivate, ένας νέος τίτλος από την Splash Damage, απέκτησε νέο trailer και προβλήθηκε στα The Game Awards 2022. Το trailer δείχνει μια ομάδα επιστημόνων που προσπαθεί να “ξυπνήσει” ένα transformer, που μοιάζει να είναι ο Bumblebee.

Το μεγαλύτερο μέρος του τρέιλερ προβάλλεται από την οπτική του Transformer, όσο η υπόλοιπη ομάδα των επιστημόνων προσπαθεί να το φτιάξει. Ένας από αυτούς μας πληροφορεί πως κάνει φόρτωση την μνήμη του από την οποία εμφανίζεται η εικόνα μιας πόλης σε κατάσταση σοκ. Μεγάλες μάζες πληθυσμού προσπαθούν να ξεφύγουν από ένα διαστημικό σκάφος, το οποίο συντρίβεται πάνω σε μια λεωφόρο και δημιουργεί ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης.



Το παραπάνω υλικό από αυτή την μνήμη διακόπτεται και δείχνει την ομάδα που μεταφέρει τριγύρω τον εξοπλισμό και τα υπάρχοντά τους ενώ στην συνέχεια βλέπουμε να διεξάγεται μάχη σε μια πόλη που ίσως έχουμε ξαναδεί, μέχρι το Transformer, με την μορφή ενός στρατιωτικού οχήματος, να συναρμολογηθεί σε τετράποδο ρομπότ. Παρόλα αυτά, η ομάδα επιστημόνων τα καταφέρνει και αφού ολοκληρωθεί το user interface και μπορέσουν πλέον να δούνε το πρόσωπο του, το Τransformer σηκώνεται όρθιο και κοιτάει τα κίτρινα μηχανικά του χέρια.

Το Transformers: Reactivate χρησιμοποιεί την Unreal Engine και μπορείτε να κάνετε εγγραφή για updates στο official website .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification