Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παίζουμε Call of Duty: Warzone

05 Apr 2021 16:04 #248929 by Michail
PC
Glikopatatas#2364

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 10:35 - 16 Apr 2021 10:36 #249474 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Warzone: Νέο βίντεο δείχνει έναν cheater να στέλνει pings και να αλλάζει τα in-game ονόματα των αντιπάλων

Τα hacks που παρουσιάζει ο Yungstaz6 δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν.

 Οι παίκτες του Call of Duty: Warzone γνωρίζουν καλά ότι οι cheaters και οι hackers όλο και πληθαίνουν, όμως ακόμα και για τους πιο συνηθισμένους τα πρόσφατα βίντεο που ανεβαίνουν από παίκτες που ταλαιπωρούνται από cheaters, είναι το κάτι άλλο.

 Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η δράση ενός hacker έγινε viral. Ο συγκεκριμένος hacker χρησιμοποιεί μία νέα τακτική η οποία δεν έχει εμφανιστεί προηγουμένως. Ο Twitch partner Yungstaz6, ανήρτησε στο Twitch το σχετικό βίντεο στο οποίο πιθανώς να δείτε hacks τα οποία δεν έχετε ξαναδεί. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ένας θρασύς παίκτης ο οποίος φοράει night-vision goggles μπορεί να κάνει μονίμως live pings στους αντιπάλους του ενώ έχει την ικανότητα να αλλάξει και το in-game όνομά τους. Παρακολουθήστε το βίντεο κάνοντας κλικ.

 Σε επόμενο tweet, ο Yungstaz6 μοιράστηκε ένα βίντεο από το lobby στο οποίο συνομίλησε με τον cheater o οποίος δήλωσε ότι έχει πρόσβαση σε αυτά τα cheats εδώ και πέντε μήνες, σημειώνοντας ότι τα συγκεκριμένα hacks δεν πωλούνται.

  Σε ένα άλλο βίντεο από το Reddit , ακόμα ένας hacker χρησιμοποιεί aimbot και night-vision goggles o οποίος μόλις πέθανε κατάφερε να πετάξει και όλους τους υπόλοιπους παίκτες από το ματς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 14:06 #256620 by Stathis Moose Stathopoulos
Η διαρροή έγινε εσκεμμένα

Πριν λίγες μέρες, η Activision αποκάλυψε το νέο λογισμικό anti-cheat για το Call of Duty, όμως οι hackers μέσα σε λίγες ώρες το είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Το Anti-Cheat Police Department δήλωσε τα εξής: “Οι developers του P2C (pay to cheat) έχουν ήδη κάνει reverse engineer τον anti-cheat λογισμικό. Αυτό είναι πολύ κακό.” Ωστόσο, σύμφωνα με το Vice, το λογισμικό δεν διέρρευσε. Η Activision αρχικά είχε δηλώσει ότι το Ricochet θα κυκλοφορήσει με το Pacific update του Call of Duty: Warzone, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο, ωστόσο δύο πηγές γνωστοποίησαν στο Vice ότι το Ricochet είχε ήδη κυκλοφορήσει για μερικούς παίκτες για να γίνουν κάποια τεστ. Αργότερα, η Activision επιβεβαίωσε ότι το Ricochet είναι δημόσιο, όμως δεν την ένοιαξε και πολύ.

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Epic Games, Paul Chamberlain, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το λογισμικό anti-cheat στο Valorant, το γεγονός ότι πρόκειται για pre- release έκδοση του Ricochet είναι σημαντικό. Ο Chamberlain δήλωσε ότι η Activision πιθανώς δεν θα ήθελε την pre-release έκδοση στα χέρια των δημιουργών cheats, όμως είναι σχεδόν απίθανο να μην κάνεις public testing.

 


RICOCHET Anti-Cheat response has been wild this week. So yeah, all good

— Call of Duty (@CallofDuty) October 15, 2021

 

Ειδικότερα, ο Chamberlain  δήλωσε τα εξής: “Αν το public testing δεν έγινε με την τελική έκδοση του Ricochet, τότε η μόνη επίπτωση είναι ότι οι δημιουργοί cheats απλά έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Το να κάνεις τέτοια public tests είναι πολύ πιο πολύτιμο για την Activision από το να το κρατάς κρυφό.”

Το νέο λογισμικό anti-cheat της Activision θα είναι διαθέσιμο με την κυκλοφορία του Call of Duty: Vanguard. 

Το Call of Duty: Vanguard αναμένεται στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο GWShop .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification