Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Yoshi για το Nintendo Switch

13 Jun 2017 20:35 - 13 Jun 2017 20:37 #199903 by Καλλινίκη


Κατά την διάρκεια της E3 2017: Nintendo Spotlight η Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο τίτλο Yoshi για το Nintendo Switch.

Δείτε το παρακάτω τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jun 2017 14:59 #200172 by Angel
Gameplay Video


Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Nintendo, ο Yoshi, θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Switch.

Κατά τη διάρκεια του Treehouse Live στην E3 2017, η Nintendo παρουσίασε εκτενώς το νέο game στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός πράσινος δεινόσαυρος και που προς το παρόν φέρει την κωδική ονομασία "Yoshi". Στο βίντεο διάρκειας 30 λεπτών βλέπουμε τόσο τον πολύχρωμο κόσμο του παιχνιδιού στο singleplayer, όσο και το τοπικό multiplayer ανάμεσα σε δύο παίκτες που αξιοποιούν τις δυνατότητες των JoyCon της κονσόλας. Θυμίζουμε ότι στο επερχόμενο Platform θα εξερευνήσετε έναν πολύχρωμο κόσμο δημιουργημένο ως διόραμα και θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τα επίπεδα σε συνεργασία με έναν φίλο σας.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2017 02:31 #200206 by Κωνσταντίνος Πετρόπουλος
Πολλά υποσχόμενο. Το Switch έχει πάρει φόρα και αρχίζει να εξοπλίζεται με exclusives.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2021 18:47 #246480 by Σταμάτης Καράμπογας
 
Το Yoshi's Crafted World είναι το πρώτο Yoshi που βλέπουμε στο Nintendo Switch και ακολουθεί την πορεία που χάραξε το Yoshi's Wooly World.

Απο άποψη gameplay φαίνεται να κρατάει τα καλά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα Yoshi game και χτίζει πάνω στα βασικά mechanics του Platform. Το Yoshi's Crafted World είναι 2.5D κάτι που προσθέτει περισσότερο "βάθος" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στην συνολική εμπειρία. Έχουν εισαχθεί κάποια ωραία mechanics όπως οι ασπίδες, η στόχευση και πολλά ακόμα. Χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και παρόλο που έχει ένα Paper Mario feel στα μοντέλα του κόσμο, οι Yoshi είναι χαριτωμένοι και πολύ ραφιναρισμένοι, το ίδιο και οι υπόλοιποι κύριοι χαρακτήρες.

Μέχρι στιγμής είναι αρκετά διασκεδαστικό και εθιστικό, όμως το soundtrack έχει αρχίσει να κουράζει. Αναμείνατε για το αναλυτικό review.
 

Science isn’t about why! It’s about why not!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 19:01 #247159 by Giorgos Tsolaridis
Yoshi's Crafted World review

Πολύχρωμα Yoshi σε κυνήγι θησαυρού.Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την δημοτικότητα του εμβληματικού Ιταλού υδραυλικού, όμως η Nintendo εκτός του Mario, έχει δημιουργήσει και ένα σύμπαν στο οποίο εντάσσεται και αυτός. Το Mushroom Kingdom εκτός από τον Mario έχει τον Luigi, την πριγκίπισσα Peach, τον Bowser και άλλους ήρωες που έρχονται και φεύγουν. Κάποιοι άλλοι καταφέρνουν να μένουν στην σειρά και να γίνονται κομμάτια του Mushroom Kingdom και όχι μόνο αυτό, αλλά πρωταγωνιστούν και σε δικές τους spin-off σειρές. Ένας από αυτούς τους αγαπητούς ήρωες είναι φυσικά ο Yoshi, που ξεκίνησε την πορεία του στο Mushroom Kingdom το 1990 με το Super Mario World και μέχρι και σήμερα δεν έχει φύγει από την σειρά Super Mario.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Mar 2021 00:50 #247364 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε το review εδώ!

Το Yoshi’s Crafted World είναι ένα χαριτωμένο και διασκεδαστικό Platform. Μια χαλαρωτική περιπέτεια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και εκπλήξεις, διάρκειας 6-8 ωρών. Στον πυρήνα του είναι ένα κλασικό Platform Yoshi όπως και τα προηγούμενα της σειράς, όμως τα ανανεωμένα γραφικά, ο όμορφος και δημιουργικός σχεδιασμός των levels και τα ιδιαίτερα boss fights το κάνουν να διαφέρει. 

Τα νέα mechanics που εμφανίστηκαν ήταν εύχρηστα και έδωσαν περισσότερο βάθος στο gameplay. Παρά το ότι ήταν διασκεδαστικό, μετά από λίγο άρχισε να γίνεται επαναλαμβανόμενο και προβλέψιμο. Μεγάλο πλεονέκτημα η ύπαρξη του co-op, μιας και με παρέα είναι πιο διασκεδαστικό.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification