Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Earthworm Jim

01 May 2019 21:57 #224945 by Μάνος Γρυπάρης
Οι δημιουργοί του ιστορικού Platform Earthworm Jim ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν μια νέα έκδοση. Δυστυχώς όμως το παιχνίδι θα έρθει αποκλειστικά στο Amico, την νέα κονσόλα της Intellivision.
Στην ομάδα ανάπτυξης συγκαταλέγεται και ο Tommy Tallarico, ο οποίος είναι τόσο διευθυντής της Intellivision, όσο και συνθέτης των Earthworm Jim 1 και 2, κατι που δικαιολογεί και την αποκλειστικότητα. Στην ομάδα ανάπτυξης υπάρχουν εννέα ακόμη μέλη. Όλοι τους συζητούσαν το ενδεχόμενο της νέας έκδοσης για πολλά χρόνια. Το Σάββατο 4 Μαϊου στις 22:00 θα ανακοινώσουν περισσότερα για το παιχνίδι μέσω livestream.

Το 2012 ο πρώην διευθυντής της Shiny Entertainment, David Perry, είχε δηλώσει ότι ήταν "πεπεισμένος πως η σειρά θα επέστρεφε". Η νέα έκδοση άργησε αλλά επιτέλους ανακοινώθηκε. Το θέμα είναι βέβαια αν θα δούμε το παιχνίδι και σε άλλα format.

Η κονσόλα Intellivision Amico θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο του 2020 και θα κοστίζει 150-180 ευρώ, ενώ θα έχει και downloadable games με κόστος 3-8 ευρώ.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2021 12:42 #257451 by Γιώργος Σκένδρος
Μια νέα τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Earthworm Jim βρίσκεται υπό ανάπτυξη, σύμφωνα με το site Variety .Ο Michel K. Parandi, επικεφαλής πρωτοβουλιών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών έργων για την Interplay Entertainment Corp, δήλωσε: "Θυμάμαι ότι λάτρευα τον Earthworm Jim όταν ήμουν παιδί. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες σε αυτό το σύμπαν της ιστορίας: Ένας γαλαξίας γεμάτος ζώα που μάχονται για την εξουσία. Ο Τζιμ είναι ένας γαιοσκώληκας σε ένα σύμπαν όπου η Γη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μύθος. Ο αγώνας του να βρει νόημα είναι σουρεαλιστικός και κωμικός, αλλά και σχετικός".Η Interplay θα συνεργαστεί με το APA για να μεταφέρει τη σειρά στην τηλεόραση, συνεργαζόμενη με τον παραγωγό Aaron Billet και το στούντιο κινουμένων σχεδίων Passion Pictures, με επικεφαλής τον παραγωγό κινουμένων σχεδίων Marc Bordin-Joyeux. H Universal Cartoon Studios έκανε παλαιότερα μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο franchise του παιχνιδιού. Η τηλεοπτική σειρά Earthworm Jim έτρεξε για 23 επεισόδια σε δύο σεζόν από το 1995 έως το 1996 στο παιδικό δίκτυο WB. Ο ηθοποιός Dan Castellaneta, η φωνή του Homer Simpson, έδωσε τη φωνή του Jim στην προηγούμενη σειρά.


 Η σειρά Earthworm Jim έχει αδρανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τον τίτλο Earthworm Jim του 1999 για το Game Boy Color: Menace 2 the Galaxy. Τεχνικά μιλώντας, υπάρχει Ένας νέος τίτλος Earthworm Jim βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη αλλά είναι αποκλειστικά για το Intellivision Amico που είχε καθυστερήσει πολύ. Η εν λόγω κονσόλα επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020, αλλά ακόμα δεν έχει καθοριστεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.Διαβάστε περισσότερα για το νέο Earthworm Jim και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:28 #257952 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέα τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων με τον Earthworm Jim
Η σειρά θα κυκλοφορήσει από την Interplay Entertainment Corp.

Μια νέα τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Earthworm Jim βρίσκεται υπό ανάπτυξη, σύμφωνα με το site Variety .

Ο Michel K. Parandi, επικεφαλής πρωτοβουλιών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών έργων για την Interplay Entertainment Corp, δήλωσε: "Θυμάμαι ότι λάτρευα τον Earthworm Jim όταν ήμουν παιδί. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες σε αυτό το σύμπαν της ιστορίας: Ένας γαλαξίας γεμάτος ζώα που μάχονται για την εξουσία. Ο Τζιμ είναι ένας γαιοσκώληκας σε ένα σύμπαν όπου η Γη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μύθος. Ο αγώνας του να βρει νόημα είναι σουρεαλιστικός και κωμικός, αλλά και σχετικός".

Η Interplay θα συνεργαστεί με το APA για να μεταφέρει τη σειρά στην τηλεόραση, συνεργαζόμενη με τον παραγωγό Aaron Billet και το στούντιο κινουμένων σχεδίων Passion Pictures, με επικεφαλής τον παραγωγό κινουμένων σχεδίων Marc Bordin-Joyeux. H Universal Cartoon Studios έκανε παλαιότερα μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο franchise του παιχνιδιού. Η τηλεοπτική σειρά Earthworm Jim έτρεξε για 23 επεισόδια σε δύο σεζόν από το 1995 έως το 1996 στο παιδικό δίκτυο WB. Ο ηθοποιός Dan Castellaneta, η φωνή του Homer Simpson, έδωσε τη φωνή του Jim στην προηγούμενη σειρά.

<youtube>wBiJOfhPCy4</youtube>

Η σειρά Earthworm Jim έχει αδρανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τον τίτλο Earthworm Jim του 1999 για το Game Boy Color: Menace 2 the Galaxy. Τεχνικά μιλώντας, υπάρχει Ένας νέος τίτλος Earthworm Jim βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη αλλά είναι αποκλειστικά για το Intellivision Amico που είχε καθυστερήσει πολύ. Η εν λόγω κονσόλα επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020, αλλά ακόμα δεν έχει καθοριστεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification