Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

30XX: Platform εμπνευσμένο από το Mega Man

19 Jun 2020 00:20 - 19 Jun 2020 00:21 #235636 by Μάνος Γρυπάρης


Η εταιρεία ανάπτυξης Battery Staple Games ανακοίνωσε στα πλαίσια του Guerilla Collective το 30XX, ένα Roguelike Platform εμπνευσμένο από το Mega Man.

Ο ήρωας του παιχνιδιού έχει κόκκινη στολή. Το παιχνίδι χρονικά διεξάγεται 1.000 χρόνια μετά το προγενέστερο μέρος, δηλαδή μετά από το 20XX, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017. Ο κόσμος δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η έλευση του Synthetic Mind, έχει αναγκάσει την ανθρωπότητα να φτάσει στα αστέρια.



Ο Ace, ένας από τους playable χαρακτήρες του παιχνιδιού, χρησιμοποιεί τεχνικές combo, όπως τα Zen Ascent και Dolomite Link, τα οποία είναι καταχωρημένες ως button combos, επομένως είναι διαθέσιμες με ένα πάτημα. Τα όπλα του Ace έχουν μια δευτερεύουσα Blade μανούβρα Unleash Blade και καθεμία έχει ένα ξεχωριστό playstyle.

Κατεβάστε το demo του παιχνιδιού στο Steam

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2021 10:39 #244696 by Giorgos Tsolaridis
30XX: Platform εμπνευσμένο από το Mega Man
Η early access θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.


Η εταιρεία ανάπτυξης Batterystaple Games ανακοίνωσε ότι η Early Access του 30ΧΧ θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Το 20ΧΧ, ο προκάτοχος του 30ΧΧ κυκλοφόρησε το 2018 για PC, PS4 και Xbox One μετά από τέσσερα χρόνια σε early access στο Steam. Ο αλγόριθμός του 20ΧΧ ο οποίος δημιουργούσε πίστες ενώνοντας σκηνικά δεν δούλευε πάντα, όμως είχε ευχάριστη platform δράση και ευχάριστα boss fights, ενώ υπήρχαν αρκετά abilities για να αποκτήσετε και μπορούσατε να παίξετε επίσης παρέα με ένα φίλο.

Το sequel της Batterystaple Games θα διαθέτει pixel-art αισθητική, την οποία δημιούργησε ο Glauber Kotaki του Rogue Legacy, ενώ θα έχει το ίδιο gameplay με το προηγούμενο και θα προστεθεί online co-op και αρκετές νέες πίστες, κάθε μία με την δική της αισθητική, μουσική και boss fight. Έξι από αυτά θα είναι διαθέσιμα στην early access, μεταξύ αυτών και ένας καθεδρικός ναός με γυαλιστερές επιφάνειες γνωστός ως Penumbra.

Το 30ΧΧ θα έχει ένα Fusion System για την playable Nina, το οποίο επιτρέπει να δημιουργήσετε 64 hybrid κινήσεις από bosses που έχετε νικήσει. Μαζί με το Arcade mode θα έρθει επίσης και το Mega mode το οποίο αφαιρεί το Permadeath, προσθέτει saves και κρατάει την δυσκολία της κάθε πίστας ίδια μέχρι να την ολοκληρώσετε. Επιπλέον θα υπάρχει και το Maker mode στο οποίο θα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας πίστες και να τις μοιραστείτε με άλλους παίκτες ενώ θα μπορείτε να προσθέσετε τις καλύτερες σε playthroughs.
Η early access θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 17 Φεβρουαρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification