Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ghosts ‘N Goblins: Resurrection

11 Dec 2020 14:45 #242215 by Scavenger

Κατά την διάρκεια των Game Awards 2020, η Capcom έκανε επίδειξη ενός revival του κλασικού Ghosts ‘N Goblins, υπό τον τίτλο Ghosts ‘N Goblins: Resurrection.

Στο σύντομο gameplay trailer φαίνεται η δισδιάστατη αισθητική που μοιάζει με φιγούρες από χαρτί μαζί με το γνωστό, υπερβολικά δύσκολο, gameplay. Για άλλη μια φορά, ο πρωταγωνιστής Arthur δέχεται damage και την πρώτη φορά χάνει την πανοπλία του για να μείνει με τα εσώρουχα, ενώ την δεύτερη μετατρέπεται σε έναν σωρό από κόκκαλα.

Το Ghosts ‘N Goblins: Resurrection θα κυκλοφορήσει για Switch στις 25 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε το βίντεο στο σχετικό άρθρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 23:04 - 19 Apr 2021 11:50 #249524 by Geotsak
Το Ghosts 'n Goblins Resurrection, που κυκλοφόρησε για Switch τον Φεβρουάριο, θα κυκλοφορήσει σύντομα και για PC μέσω Steam καθώς επίσης και για PS4 και Xbox One.

Η Capcom ανέπτυξε το Ghosts 'n Goblins Resurrection στα πλαίσια της 35ης επετείου της σειράς υπό τις οδηγίες του δημιουργού του franchise Tokuro Fujiwara, ο οποίος έχει εργαστεί σε πληθώρα από games της εταιρείας. Το Ghosts 'n Goblins Resurrection πρόκειται για ένα 2D Platform και αναπτύχθηκε στην RE Engine. Η κυκλοφορία του για PC, PS4 και Xbox One επιβεβαιώθηκε σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα, χωρίς όμως να γνωστοποιείται η ημερομηνία.

Το Ghosts 'n Goblins Resurrection απέσπασε μικτές κριτικές με κύριο αρνητικό του για πολλούς να είναι η παρωχημένη δυσκολία του χωρίς ιδιαίτερες πρωτοτυπίες στο gameplay. Το Ghosts 'n Goblins Resurrection έχει το Squire mode που χαμηλώνει την δυσκολία, το Page mode στο οποίο ανασταίνεστε ακριβώς εκεί που πεθάνατε χωρίς checkpoints και το Legend για όσους θέλουν μία πιο απαιτητική εμπειρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Apr 2021 00:48 #249580 by Kadaz
Ελπίζω να μην είναι σαν εκείνο το παλιό που για να το τερματήσεις έπρεπε να το παίξεις χωρίς να αγγήξει τίποτα. Μακράν το πιο δύσκολο παιχνίδι ever.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification