Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Φήμη: Crash Bandicoot με PvP multiplayer

30 Apr 2021 14:25 - 30 Apr 2021 17:39 #250158 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, θυγατρική της Activision, δουλεύει πλέον για το Call of Duty: WarzoneΗ Toys for Bob δούλευε - σύμφωνα με φήμες - για ένα Crash Bandicoot με PvP Multiplayer, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχει ακυρωθεί ή τουλάχιστον έχει παγώσει.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει αναπτύξει τα Crash Bandicoot 4, Spyro Reignited Trilogy, το port του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy για το Nintendo Switch και άφθονα Skylanders. Θυμίζουμε ότι η Vicarious Visions, η οποία ανέπτυξε το Crash Bandicoot N' Sane Trilogy (επίσης θυγατρική της Activision Blizzard), εργάζεται για το Diablo 2 Remake. Κοινώς, οι εταιρείες ανάπτυξης των Crash Bandicoot δεν δουλεύουν σε κάποια νέα έκδοση της σειράς αλλά σε άλλα projects.Η υποστήριξη της Toys for Bob στο Call of Duty: Warzone αφορά την Season 3 του παιχνιδιού.

Πάντως, από αυτή την μετακίνηση έχουν υπάρξει και κάποιες απολύσεις και παραιτήσεις. Ο Nicholas Kole, Character designer και Illustrator, μάλλον είχε ειδικότητα περισσότερο σε χαρακτήρες που ταίριαζαν στο Crash Bandicoot, παρά στο Call of Duty κι έτσι αποτελεί παρελθόν .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2021 16:51 #250188 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Κατά τη γνώμη μου θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο στο Crash πάρα κάτι καινούργιο στο Warzone. Αν βγει κάποια στιγμή στο μέλλον pvp πιστεύω θα είναι πολύ διασκεδαστικο. 


​​​

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2021 14:25 #250427 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Η Activision ακύρωσε το Crash Bandicoot με PvP multiplayer Η Toys for Bob δουλεύει πλέον για το Call of Duty: Warzone.

 Η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, θυγατρική της Activision, δουλεύει πλέον για το Call of Duty: Warzone

 Η Toys for Bob δούλευε - σύμφωνα με φήμες - για ένα Crash Bandicoot με PvP Multiplayer, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχει ακυρωθεί ή τουλάχιστον έχει παγώσει. Η φήμη προέρχεται από τον αξιόπιστο leaker Liam Robertson.

Δείτε το σχετικό tweet  Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει αναπτύξει τα Crash Bandicoot 4, Spyro Reignited Trilogy, το  port  του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy για το Nintendo Switch και άφθονα Skylanders. Θυμίζουμε ότι η Vicarious Visions, η οποία ανέπτυξε το Crash Bandicoot N' Sane Trilogy (επίσης θυγατρική της Activision Blizzard), εργάζεται για το Diablo 2  Remake . Κοινώς, οι εταιρείες ανάπτυξης των Crash Bandicoot δεν δουλεύουν σε κάποια νέα έκδοση της σειράς αλλά σε άλλα projects.

 Η  υποστήριξη  της Toys for Bob στο Call of Duty: Warzone αφορά την Season 3 του παιχνιδιού.

 Πάντως, από αυτή την μετακίνηση έχουν υπάρξει και κάποιες απολύσεις και παραιτήσεις. Ο Nicholas Kole, Character designer και Illustrator, μάλλον είχε ειδικότητα περισσότερο σε χαρακτήρες που ταίριαζαν στο Crash Bandicoot, παρά στο Call of Duty κι έτσι  αποτελεί παρελθόν .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification