Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Επετειακή συλλογή Crash Bandicoot για τα 25 χρόνια

10 Sep 2021 18:28 - 10 Sep 2021 18:29 #255407 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Crash Bandicoot έκλεισε 25 χρόνια ζωής και η Activision ετοιμάζει ένα...Crashiversary bundle με τα τελευταία games, αλλά και ένα teaser για το μέλλον της σειράς.Οι επικεφαλής της Toys for Bob, Paul Yan και Avery Lodato, άρχισαν τις εορταστικές εκδηλώσεις με το παρακάτω βίντεο που δείχνει τα αρχικά Crash Bandicoot games, το N. Sane Trilogy remake και τα Team Racing: Nitro-Fueled και Crash Bandicoot 4: It's About Time.Στο τέλος του βίντεο, ο Lodato μας δίνει hint ότι έρχεται κι ένα νέο Crash Bandicoot, λέγοντας: "Χαρούμενη επέτειο Crash, θα δούμε περισσότερα από σένα πολύ σύντομα".Διαβάστε περισσότερα για το Crash Bandicoot με PvP multiplayer που ακυρώθηκε .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2021 22:14 #255497 by Stathis Moose Stathopoulos
25 χρόνια Crash Bandicoot: Έρχεται επετειακή έκδοσηΑπό την Toys for Bob.

Ο Crash Bandicoot έκλεισε 25 χρόνια ζωής και η Activision ετοιμάζει ένα...Crashiversary bundle με τα τελευταία games, αλλά και ένα teaser για το μέλλον της σειράς.

Οι επικεφαλής της Toys for Bob, Paul Yan και Avery Lodato, άρχισαν τις εορταστικές εκδηλώσεις με το παρακάτω βίντεο που δείχνει τα αρχικά Crash Bandicoot games, το N. Sane Trilogy remake και τα Team Racing: Nitro-Fueled και Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Στο τέλος του βίντεο, ο Lodato μας δίνει hint ότι έρχεται κι ένα νέο Crash Bandicoot, λέγοντας: "Χαρούμενη επέτειο Crash, θα δούμε περισσότερα από σένα πολύ σύντομα".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification