Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Astra: Fading Stars: Ελληνικό Metroidvania

21 Oct 2021 17:00 - 21 Oct 2021 17:01 #256553 by Μάνος Γρυπάρης
H ομάδα ανάπτυξης Dimension Omega από την Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελείται από οκτώ άτομα, αναπτύσσει ένα νέο Metroidvania, το Astra:Fading Stars.

Σύμφωνα με το σενάριο, στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού τα αστέρια ξεθωριάζουν λόγω μιας μυστηριώδους δύναμης που διαφθείρει το περιβάλλον. Εξερευνήστε τα μυστικά του παρελθόντος και ανακαλύψτε στοιχεία ώστε να πάρετε τη μοίρα των αστεριών στα χέρια σας. Επισκεφθείτε τους πέντε Αστρικούς Ναούς για να επαναφέρετε το φως των αστεριών συμμετέχοντας σε μία δοκιμασία με γρίφους και κινδύνους.Το Astra είναι ένα Metroidvania με πολλή δράση, περιπέτεια καθώς και γρίφους που καλείται να λύσει ο παίκτης. Καθώς ο παίκτης προχωράει, αναπτύσσει και μαθαίνει καινούργιες ικανότητες συλλέγοντας Astra. Στο δρόμο του, καλείται επίσης να αντιμετωπίσει διάφορους εχθρούς και εμπόδια μεταξύ των οποίων και επικά boss fights

. Κατεβάστε το demo .

Το παιχνίδι αναπτύσσεται στην Godot engine και η Dimension Omega έχει ήδη ετοιμάσει ένα πρώτο Demo, το οποίο έρχεται ανανεωμένο στα παιχνίδια του G.round. Ο μαγικός κόσμος του παιχνιδιού έχει οντότητες και κρυμμένα μυστικά, αλλά και στοιχεία puzzle. Το level design είναι προσεγμένο και οι εχθροί αντιδρούν στις ενέργειές σας. Υπάρχει προσεγμένο art style και φωτισμοί. Ο κόσμος απειλείται να βυθιστεί στο σκώτος κι εσείς πρέπει να τον σώσετε. Το σενάριο έχει κι ορισμένες συναισθηματικές στιγμές.Στα του gameplay, θα πρέπει να χειριστείτε το ability Astra Call, μια δύναμη που πηγάζει από την ουσία της ψυχής. Σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο, να αντιμετωπίσετε εχθρούς και να λύσετε γρίφους. Θα πρέπει να συλλέξετε το Astra για να αναβαθμίσετε το strength σας έχοντας μια σειρά από customizations και να αποκτήσετε νέα abilities, offensive, defensive ή utility. Με τα νέα abilities θα έχετε πρόσβαση σε νέες περιοχές και καλύτερη απόδοση στη μάχη. 

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το επίσημο site και το προφίλ του παιχνιδιού στο Steam  όπου υπάρχει και το demo. 

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:43 #256606 by Stathis Moose Stathopoulos
Astra: Fading Stars: Ελληνικό MetroidvaniaΣε ένα μαγικό κόσμο.

H ομάδα ανάπτυξης Dimension Omega από την Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελείται από οκτώ άτομα, αναπτύσσει ένα νέο Metroidvania, το Astra:Fading Stars.

Σύμφωνα με το σενάριο, στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού τα αστέρια ξεθωριάζουν λόγω μιας μυστηριώδους δύναμης που διαφθείρει το περιβάλλον. Εξερευνήστε τα μυστικά του παρελθόντος και ανακαλύψτε στοιχεία ώστε να πάρετε τη μοίρα των αστεριών στα χέρια σας. Επισκεφθείτε τους πέντε Αστρικούς Ναούς για να επαναφέρετε το φως των αστεριών συμμετέχοντας σε μία δοκιμασία με γρίφους και κινδύνους.

Το Astra είναι ένα Metroidvania με πολλή δράση, περιπέτεια καθώς και γρίφους που καλείται να λύσει ο παίκτης. Καθώς ο παίκτης προχωράει, αναπτύσσει και μαθαίνει καινούργιες ικανότητες συλλέγοντας Astra. Στο δρόμο του, καλείται επίσης να αντιμετωπίσει διάφορους εχθρούς και εμπόδια μεταξύ των οποίων και επικά boss fights.

Κατεβάστε το demo .

Το παιχνίδι αναπτύσσεται στην Godot engine και η Dimension Omega έχει ήδη ετοιμάσει ένα πρώτο Demo, το οποίο έρχεται ανανεωμένο στα παιχνίδια του G.round. 

Ο μαγικός κόσμος του παιχνιδιού έχει οντότητες και κρυμμένα μυστικά, αλλά και στοιχεία puzzle. Το level design είναι προσεγμένο και οι εχθροί αντιδρούν στις ενέργειές σας. Υπάρχει προσεγμένο art style και φωτισμοί. Ο κόσμος απειλείται να βυθιστεί στο σκώτος κι εσείς πρέπει να τον σώσετε. Το σενάριο έχει κι ορισμένες συναισθηματικές στιγμές.

Στα του gameplay, θα πρέπει να χειριστείτε το ability Astra Call, μια δύναμη που πηγάζει από την ουσία της ψυχής. Σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο, να αντιμετωπίσετε εχθρούς και να λύσετε γρίφους. Θα πρέπει να συλλέξετε το Astra για να αναβαθμίσετε το strength σας έχοντας μια σειρά από customizations και να αποκτήσετε νέα abilities, offensive, defensive ή utility. Με τα νέα abilities θα έχετε πρόσβαση σε νέες περιοχές και καλύτερη απόδοση στη μάχη. 

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το επίσημο site και το προφίλ του παιχνιδιού στο Steam  όπου υπάρχει και το demo.

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification