Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

10 Nov 2021 10:37 #257213 by Γιώργος Σκένδρος
Η Riot Games και το Netflix θα κυκλοφορήσουν έναν League of Legends τίτλο στο Netflix Games.Το Netflix ανακοίνωσε ότι ένας νέος τίτλος θα έρθει στη συνδρομητική του υπηρεσία που εστιάζει στα games, το Netflix Games. Ο τίτλος ονομάζεται Hextech Mayhem: A League of Legends Story. Οι Ziggs και Heimerdinger στο Hextech Mayhem ρίχνουν βόμβες στο ρυθμό ώστε να περάσουν μέσα από 2D επίπεδα.  Το Netflix Games είναι ενσωματωμένο στο Netflix, αν έχετε το τελευταίο έχετε και το πρώτο, ανεξάρτητα από το ποσό που πληρώνετε. Η gaming υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Android ενώ το Netflix Games αναμένεται να κυκλοφορήσει για συσκευές iOS (τόσο για iPhone όσο και για iPad) στις 10 Νοεμβρίου.
 

 Η βιβλιοθήκη του Netflix Games είναι αρκετά περιορισμένη, περιλαμβάνοντας μόνο πέντε τίτλους: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter Up και Card Blast. Το Hextech Mayhem θα είναι το έκτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στην υπηρεσία. Το Hextech Mayhem έρχεται στο Netflix Games ως η τελευταία εξέλιξη στη συνεχιζόμενη συνεργασία του Netflix και της Riot Games. Αυτή η συνεργασία περιλαμβάνει τη σειρά κινουμένων σχεδίων Arcane του League of Legends, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο. 

Το Hextech Mayhem θα είναι διαθέσιμο στις 16 Νοεμβρίου για PC και για Switch και θα κοστίζει 10 δολάρια ενώ θα έρθει στο Netflix Games σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:27 #257807 by Stathis Moose Stathopoulos
Hextech Mayhem: A League of Legends Story
Η Riot Games και το Netflix συνεχίζουν τη συνεργασία τους.

Η Riot Games και το Netflix θα κυκλοφορήσουν έναν League of Legends τίτλο στο Netflix Games.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι ένας νέος τίτλος θα έρθει στη συνδρομητική του υπηρεσία που εστιάζει στα games, το Netflix Games . Ο τίτλος ονομάζεται Hextech Mayhem: A League of Legends Story. Οι Ziggs και Heimerdinger στο Hextech Mayhem ρίχνουν βόμβες στο ρυθμό ώστε να περάσουν μέσα από 2D επίπεδα.  Το Netflix Games είναι ενσωματωμένο στο Netflix, αν έχετε το τελευταίο έχετε και το πρώτο, ανεξάρτητα από το ποσό που πληρώνετε. Η gaming υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Android ενώ το Netflix Games αναμένεται να κυκλοφορήσει για συσκευές iOS (τόσο για iPhone όσο και για iPad ) στις 10 Νοεμβρίου.

<youtube>YqgCESVWNNI</youtube>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification