Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Minecraft

More
09 Oct 2019 22:14 #227586 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Minecraft
Αίτημα gamer να συμπεριληφθεί η γλώσσα του Minecraft στο Duolingo
Συγκέντρωσε ήδη πολλές υπογραφές.


Φαίνεται ότι έναν παίκτης του MineCraft πήρε στα σοβαρά την γλώσσα που ομιλείται μέσα στο παιχνίδι και έτσι σκέφτηκε να συγκεντρώσει υπογραφές μέσω του Change.org, ώστε να κάνει το αντίστοιχο αίτημα στην εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών Duolingo.

Συγκεκριμένα ο Steve θέλησε να εκμεταλλευτεί την δύναμη που προσφέρει στον καθένα μας το ίντερνετ, μπαίνοντας στο Change.org με σκοπό να συγκεντρώσει υπογραφές για το αίτημα του. Το σάιτ αυτό προσφέρει την δυνατότητα στον οποιοδήποτε έχει μια διαφορετική ιδέα και θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στον κόσμο, να κάνει μια δημόσια αίτηση ώστε να δει εάν συγκεντρώνονται οι απαραίτητες ηλεκτρονικές υπογραφές που θα προωθήσουν ηχηρά την ιδέα του. Έτσι ο χρήστης αυτός, παθιασμένος με το αγαπημένο του παιχνίδι παρατήρησε ότι στην εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών Duolingo, υπάρχουν ήδη δυο "φανταστικές" γλώσσες εκμάθησης. Ο Steve έκανε την πρόταση του γράφοντας τα εξής:

" Ήδη υπάρχουν δυο γλώσσες επιστημονικής φαντασίας που είναι διαθέσιμες για εκμάθηση στην εφαρμογή. Γιατί να μην προστεθεί μια ακόμα; Για παράδειγμα θα μπορείτε να δημιουργήσετε memes που άλλοτε θα ήταν εκτός κανονισμών, αλλά κανείς δεν θα καταλαβαίνει τι εννοείτε πραγματικά. Προσθέτοντας την γλώσσα του Minecraft στην εφαρμογή, θα πάρετε περισσότερη προσοχή από τον τεράστιο αριθμό των χρηστών που δημιουργούν memes για το παιχνίδι. Ελπίζω να αυτό να τραβήξει την προσοχή σας, γιατί αλλιώς ο Shrek θα θυμώσει πολύ!!"

Μέχρι στιγμής η αίτηση του χρηστή έχει συγκεντρώσει 11.000 ηλεκτρονικές υπογραφές ώστε η να συμπεριληφθούν τόσο η γλώσσα του παιχνιδιού όσο και του επιτραπέζιου παιχνιδιού του Minecraft.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.419 seconds
Notification