Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dreams

13 Apr 2023 01:00 #270653 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dreams
Η Media Molecule, δημιουργός του LittleBigPlanet, ετοιμάζει νέο project.




Σταματάει την υποστήριξη του Dreams.

Η Media Molecule, δημιουργός του LittleBigPlanet, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο project και ότι την 1η Σεπτεμβρίου 2023 θα σταματήσει την υποστήριξη του Dreams.

Η εταιρεία τόνισε ότι το Dreams θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο για αγορά, όμως δεν θα δέχεται νέα updates και περιεχόμενο. Επιπλέον το Dreams θα μεταφερθεί σε ένα νέο server τα Μάιο. Αυτό ήταν απαραίτητο για την Media Molecule για να μπορέσει να κάνει αλλαγές που θα σταθεροποιήσουν το παιχνίδι για το μέλλον. Στο επίσημο site της η Media Molecule αναφέρει όλες τις αλλαγές και τροποποιήσεις που θα γίνουν.



Για το μέλλον της η Media Molecule ανέφερε ότι "θα συνεχίσει να δημιουργεί ευχάριστες και πρωτοποριακές εμπειρίες" και παρότι πάντα ήθελε να επεκταθεί με το Dreams, "δεν βρέθηκε μία βιώσιμη λύση". Το επόμενο της project ακόμα παραμένει άγνωστο, όμως επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα είναι το Dreams 2, ούτε θα σχετίζεται με το Dreams.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2023 19:52 #273356 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dreams
Απολύσεις στην Media Molecule, εταιρεία ανάπτυξης του LittleBigPlanet




Και θυγατρική του PlayStation.

Η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Media Molecule, θυγατρική των PlayStation Studios της Sony, πραγματοποίησε απολύσεις.

Η Media Molecule είναι γνωστή για τις σειρές LittleBigPlanet και Dreams και γνωρίζαμε ότι έχει περίπου  135 άτομα . Ωστόσο ο αριθμός αυτός έχει ήδη μειωθεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε και η εταιρεία, το 20% των ατόμων θα φύγουν, δηλαδή 15-20 άτομα  (σ.σ. άρα ήδη η εταιρεία είχε μείνει με 75-100 άτομα και θα πέσει περίπου στα 75-80).

Η ανακοίνωση της Media Molecule στο X (πρώην Twitter) λέει τα εξής: «Η Media Molecule έκανε σημαντικές στρατηγικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένης της μετατόπισης της εστίασής μας από το Dreams στο νέο μας project. Έπρεπε να πάρουμε τη δύσκολη απόφαση να ξεκινήσουμε τη διαδικασία διαβούλευσης για τα μέλη της ομάδας σε ορισμένα τμήματα του στούντιο. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τα άτομα που επηρεάστηκαν και για την εταιρεία συνολικά. Κάθε μεμονωμένος ρόλος ατόμου που θα αποχωρήσει ανήκει σε κάποιον που έχει συνεισφέρει κάτι ξεχωριστό στη Media Molecule. Θα διασφαλίσουμε ότι όσοι επηρεάζονται θα λάβουν την καλύτερη υποστήριξη που μπορούμε να παρέχουμε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας».

Η Media Molecule θα συνεχίσει επίσης να υποστηρίζει το Dreams και θα ανακοινώσει στο μέλλον τα σχέδια για το νέο της project.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2024 10:43 #274993 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dreams
Το Dreams για PC και PS5 ακυρώθηκε



Ο Lance McDonald, έμπειρος Insider της βιομηχανίας, μίλησε σε ένα livestream για σχέδια υλοποίησης του Dreams σε PC και PS5. Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2020 αποκλειστικά από την Sony. Αμφότερα τα δύο ports για PC και PS5 είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Η έκδοση του PS5 θα υποστήριζε ray-tracing, ενώ επιπλέον η έκδοση για PC εννοείται ότι θα υποστήριζε mouse και πληκτρολόγιο. Τελικά η έκδοση αυτή δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ, λόγω των απολύσεων στη Media Molecule. Τον Οκτώβριο του 2023 απολύθηκαν 15-20 άτομα, με την αιτιολογία ότι "θα γίνουν σημαντικές στρατηγικές αλλαγές, όπως η μετάβαση από το Dreams σε ένα νέο project". Επίσης το Dreams τρέχει ήδη και στο PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification