Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Full Throttle Remastered

07 Dec 2015 14:42 #172656 by Στέφανος Λέγος
H αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης Double Fine ανακοίνωσε πως το Full Throttle, το κλασσικό Adventure της Lucas Arts θα επανακυκλοφορήσει για PC, PS4 και PS Vita σε μια remastered έκδοση.
Θα περιλαμβάνει γραφικά και animation υψηλότερης ανάλυσης ζωγραφισμένα στο χέρι, ήχο υψηλότερης ποιότητας και κάποια bonus features όπως concept art και σχολιασμό.
Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2015 11:13 #172703 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το Full Throttle συγκαταλέγεται για μένα σε μια σειρά "βασικών" adventure games τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να παίξω, όντας σχεδόν βέβαιος ότι θα μου αρέσουν. Η επικείμενη remastered έκδοση αποτελεί μια καλή αφορμή, καθώς το να κάτσεις να παίξεις ένα παιχνίδι με τα γραφικά 20ετίας απαιτεί και μια προετοιμασία αν δεν είσαι μυημένος!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Apr 2017 23:43 #197099 by Angel
Replied by Angel on topic Full Throttle Remastered
Launch Trailer

Σήμερα κυκλοφόρησε το Full Throttle Remastered.Πέρασαν 22 χρόνια και το Full Throttle επιστρέφει με νέα 3D γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι που υποστηρίζονται από 4Κ ανάλυση, καθώς και νέο remastered soundtrack. Επιπλέον, καθώς παίζετε σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάζετε ανάμεσα σε κλασσική και remastered έκδοση.

Δείτε το trailer παρακάτω.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 May 2017 22:13 #199066 by Χρήστος Καπάνταης
Είναι εντυπωσιακό το πόσο επίκαιρο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που φτιάχτηκε 22 χρόνια πριν. Το ξεκίνησα σήμερα και αύριο μάλλον θα το τελειώσω. Αν εξαιρέσεις την υπερβολικά μικρή του διάρκεια, που είναι και το μόνο του σοβαρό αρνητικό, είναι από τις πιο καλές remastered εκδόσεις στην ιστορία του χώρου και οι διαφορές είναι αισθητές με το πάτημα ενός κουμπιού. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε το review μου, στο οποίο θα αναλύσω εκτενώς τις μεγάλες βελτιώσεις του Full Throttle Remastered.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2017 13:35 - 31 May 2017 14:26 #199211 by Χρήστος Καπάνταης
Full Throttle Remastered Review





Η ηλικία μου δεν μου είχε επιτρέψει να παίξω το Full Throttle όταν κυκλοφόρησε, αλλά η αγάπη μου για τα video games με έκανε να το παίξω κάποια (αρκετά) χρόνια μετά και να το απολαύσω. Ήμουν πάντα λάτρης των pixel art γραφικών και γι΄αυτό δεν είχα συναντήσει πρόβλημα, παρόλο που η μόδα επέβαλε τα "καλά" γραφικά του PS2. Τότε είχα ξοδέψει 5 περίπου ώρες γιατί δεν υπήρχαν video στο Youtube και δεν ήξερα τις λύσεις των γρίφων, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου εξαιτίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, δεν κατάλαβα πως πέρασαν και μπορώ να πω ότι δεν το είχα παρατηρήσει καν. Απλά μου άρεσε σαν παιχνίδι και έμεινα εκεί.

Φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω τη remasterd έκδοση του και τολμώ να πω ότι στην αρχή εντυπωσιάστηκα. Τι να πω; Για τα καταπληκτικά γραφικά του που σχεδιάστηκαν λες και είχαν δημιουργηθεί πρώτη φορά για αυτό και όχι για κάποια remastered έκδοση; Για τον ήχο που είναι καταπληκτικός; Όλο αυτό όμως διήρκησε μέχρι να κουνήσω τον Ben πρώτη φορά. Και εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Φανταστείτε ένα παιχνίδι του 1995 με γραφικά του σήμερα. Αυτό ακριβώς είναι το Full Throttle Remastered και όσο καλό σενάριο και διαλόγους να έχει δεν μπορεί ποτέ να το αλλάξει.

Φυσικά αν το έχετε παίξει δεν αξίζει να μπείτε στον κόπο να το αγοράσετε εκτός και αν πέσει πολύ η τιμή του, γιατί ακόμα και τα 15 θεωρώ ότι είναι πολλά. Αν πάλι δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσετε ίσως αξίζει αν σας περισσεύουν κάποια χρήματα. Αλλά για ένα τρίωρο παιχνίδι, πάντα υπάρχει και η λύση του Youtube. :whistle: :whistle:
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Dec 2018 12:10 #221136 by Giorgos Tsolaridis
Δωρεάν το Full Throttle Remastered
Κρατήστε το μόνιμα στο λογαριασμό σας.



To GOG δίνει δωρεάν το Full Throttle Remastered.

Αν το κατεβάσετε μέσα σε 48 ώρες τότε το κρατάτε μόνιμα στο λογαριασμό σας. Η προσφορά ισχύει μέχρι το Σάββατο στις 16:00.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification