Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παιχνίδι Evil Dead

19 Aug 2018 17:24 #218515 by Serebrian


Ο Bruce Campbell που πρόσφατα παραιτήθηκε από τον ρόλο του ως Ash Williams από τo Εvil Dead αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ένα νέο video game που θα βασίζεται πάνω στον κόσμο του Evil Dead είναι καθοδόν. Ειδικότερα ανέφερε πως παρόλο που παραιτήθηκε από τον ρόλο έχει ακόμα κάποιες υποχρεώσεις σε άλλα media αποκαλύπτοντας την ύπαρξη του άγνωστου μέχρι στιγμής τίτλου.

Σύμφωνα με τον Cambell θα είναι ένα ''εμβυθιστικό'' video game χωρίς όμως να μας αποκαλύπτει τίποτα άλλο για αυτό. Αυτή η αναφορά ίσως να σημαίνει πως θα έχουμε στα χέρια μας την πρώτη VR εμπειρία με θέμα το Evil Dead.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2020 12:27 #242186 by BigGreekGamer
Νέο Evil Dead: The Game
Το πρώτο τρέιλερ παρουσιάστηκε στα The Game Awards.


Το πρώτο τρέιλερ για το Evil Dead: The Game παρουσιάστηκε στα The Game Awards.

Σε αυτό μπορείτε να δείτε τον πρωταγωνιστή να τα βάζετε με ορδές από δαιμόνιες δυνάμεις (που η αλήθεια είναι ότι θυμίζουν ζόμπι), προερχόμενες από το Necronomicon (Βιβλίο των Νεκρών). Το Evil Dead θα διαθέτει Co-op και PvP multiplayer.


Το Evil Dead θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και Nintendo Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2021 15:22 #252347 by BigGreekGamer
Evil Dead: The Game gameplay video Με αφήγηση Bruce Campbell.
 Το πρώτο gameplay video του επερχόμενου Evil Dead παρουσιάστηκε και επίσημα.

 Θα πολεμήσετε ενάντια σε ορδές, έχοντας  πάνω από 25 όπλα, όπως το χαρακτηριστικό Gauntlet του Ash, το Boomstick, το αλυσοπρίονο, τσεκούρι, shotguns και άλλα καλούδια. Θα μπορείτε να παίξετε τόσο ως επιζών, όσο και ως ο κακός δαίμονας (Kandarian Demon).

 Το παιχνίδι θα βασίζεται στο PvP. Στο τρέιλερ θα δείτε πολλούς χαρακτήρες της σειράς Evil Dead, όπως οι Ash Williams, η νεότερη αδερφή του Cheryl, ο Lord Arthur και άλλοι. Στο gameplay video είδαμε και στοιχεία RPG, με τους χαρακτήρες να κάνουν level up και να επιλέγουν skill από skill trees, ανεβάζοντας Speed, Strength και Defense.  

 Την αφήγηση του βίντεο ανέλαβε ο Bruce Campbell (υποδύεται τον Ash Williams στη σειρά).
 Το Evil Dead: The Game θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:13 #254638 by Moose
Replied by Moose on topic Παιχνίδι Evil Dead
Evil Dead: The Game: Περίοδος κυκλοφορίαςΚαθυστερεί για να προστεθεί και single-player mode.

Το Evil Dead: The Game θα καθυστερήσει, σύμφωνα με την Boss Team Games, ώστε το αποτέλεσμα σε θέμα gameplay να είναι άρτιο, ενώ οι developers θα εκμεταλλευτούν την καθυστέρηση για να προσθέσουν και επιλογή για single-player mode.

Το gameplay θα περιλαμβάνει ωστόσο Co-op και PvP multiplayer. Σύμφωνα με το σενάριο, θα τα βάλετε με τις δυνάμεις του κακού που προέρχονται από το Necronomicon Ex-Mortis, ενώ υπάρχει και έμπνευση από τις ταινίες και την τηλεοπτική σειρά Ash vs Evil Dead. Οι παίκτες θα συνεργαστείτε ως μία ομάδα επιζόντων και συγκεκριμένα θα επιλέξετε ανάμεσα στους Ash, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar, Scotty, Lord Arthur, Cheryl Williams, Henry the Red και άλλους, για να πολεμήσετε τους Deadites και να εξαφανίσετε τον Kandarian Demon.

Εναλλακτικά, θα μπορείτε να παίξετε και ως Kandarian Demon για να σταματήσετε επιζώντες και να καταπιείτε τις ψυχές τους. Θα έχετε να επιλέξετε πάνω από 25 όπλα, όπως τα Ash’s Gauntlet, Boomstick και το αλυσοπρίονο. Θα ανεβάζετε level στα skills σας και θα υπάρχει μια ποικιλία από skill trees, ώστε να γίνετε πιο δυνατός και να επιβιώσετε.

Το Evil Dead: The Game θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One και Xbox Series X/S. Η περίοδος κυκλοφορίας του μετατέθηκε για τον Φεβρουάριο του 2022. 

Δείτε το gameplay video του Evil Dead: The Game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification