Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

OneShot

More
01 Oct 2018 21:31 #219132 by JaGuAr
JaGuAr created the topic: OneShot
Το OneShot είναι ένα Puzzle Adventure που διαδραματίζεται σε έναν σκοτεινό κόσμο. Στόχος σας είναι να βοηθήσετε τον/την Niko να σώσει τον κόσμο δίνοντάς της οδηγίες. Το παιχνίδι περιέχει μοναδικά στοιχεία στο gameplay του που πιθανότατα δεν έχετε ξανασυνατήσει σε άλλο video game.
Σύντομα θα δημοσιευθεί και το αναλυτικό μου review για το παιχνίδι, επομένως μείνετε συντονισμένοι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Oct 2018 03:43 #219359 by JaGuAr
JaGuAr replied the topic: OneShot
Διαβάστε το review του OneShot

Το OneShot είναι ένα ακόμα σύντομο video game που ανήκει στην κατηγορία των Adventures, ωστόσο φέρει και αρκετά Puzzle στοιχεία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι ικανό να σας δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ως προς το storyline αλλά και το gameplay, ωστόσο όσο περισσότερο ασχοληθείτε μαζί του, τόσα περισσότερα θα αντιληφθείτε. Η ουσία είναι πως πρέπει να βοηθήσετε τον γατόμορφο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα να ανακτήσει το φως στον περίεργο κόσμο που έχιε βρεθεί. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του ίδιου του Θεού, αφού έχετε γνώσεις που δεν έχει κανένας χαρακτήρας εντός του παιχνιδιού.

Όλα αυτά, χάρις στο γεγονός το ότι το παιχνίδι σας ζητά να ψάξετε και εκτός του παραθύρου που χρησιμοποιείτε για το παιχνίδι, ώστε να βρείτε λύση στα ερωτήματά σας. Το OneShot διαθέτει μία πολύ πρωτότυπη ιστορία, που σίγουρα θα αγγίξει τις καρδιές πολλών gamers που θα του δώσουν την ευκαιρία. Έχει πολλά θέματα που θα σας δυσκολέψουν, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την καθοδήγηση στον χώρο, παρόλα αυτά, είναι ένα πολύ "ψαγμένο" indie για να δοκιμάσετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.451 seconds
Notification