Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Groundhog Day: Like Father, Like Son

More
05 Feb 2019 13:53 #222907 by Motta
Motta created the topic: Groundhog Day: Like Father, Like Son
Groundhog Day: Like Father, Like Son: Αναβίωση της ταινίας του Harold Ramis μέσω ενός VR παιχνιδιού
Από τους δημιουργούς των Rime και Invisible Hours.
Με σχετική του ανακοίνωση μες στο περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Raul Rubio (Διευθύνων Σύμβουλος και Creative Director της Tequila Works) δημοσίευσε πως δουλεύουν εντατικά προσπαθώντας να αναβιώσουν την κλασική κωμωδία του Harold Ramis με πρωταγωνιστή τον Bill Murray, Groundhog Day μέσω της Virtual Reality τεχνολογίας.
Στο παιχνίδι, αντίθετα με την ταινία ,ο κεντρικός χαρακτήρας δεν θα είναι ο Phil Connors (ο χαρακτήρας του Bill Murray) αλλά ο γιος του Phil Connors Jr. , ο οποίος όπως και ο πατέρας του, (το παιχνίδι θα ονομαστεί Groundhog Day: Like father, like son) βρίσκεται παγιδευμένος μέσα στην πόλη της Punxsutawney και είναι αναγκασμένος να το επαναλαμβάνει καθημερινά.

Όπως είναι αναμενόμενο, το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο γύρω από το συγκεκριμένο time loop και η Tequila Works υπόσχεται gameplay πλήρως αφηγηματικό και γεμάτο αλληλεπιδράσεις με τους NPC’s, καθώς προσπαθείτε να αποδράσετε από το time loop.
Το Groundhog Day: Like Father, Like Son θα βασιστεί στους μηχανισμούς του Invisible Hours η οποία είναι παρόμοια με θεατρική παραγωγή, θέλοντας να σας δώσει τη δυνατότητα σε έναν τελείως ανοιχτό κόσμο, έτοιμο για εξερεύνηση. Επίσης, οι δημιουργοί του παιχνιδιού θέλουν να δημιουργήσουν έναν κόσμο στον οποίο είστε ένα αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού και κάθε σας κίνηση επηρεάζει άμεσα την ιστορία. Το Groundhog Day: Like Father Like Son θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2019 για τα Oculus Rift, Vive, and PlayStation VR.
Διαβάστε για το Groundhog Day: Like Father, Like Son και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.684 seconds
Notification