Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Syberia: The World Before

20 Aug 2019 14:21 #226286 by Σταμάτης Καράμπογας
Ανακοινώθηκε το sequel στη σειρά Syberia. Το Syberia: The World Before θα δούμε την Kate Walker να επιστρέφει για μια νέα έρευνα η οποία θα την ταξιδεύσει “δια μέσου ηπείρων και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ώστε να ζήσει μια περιπέτεια ριζωμένη στις τραγωδίες του 20ου αιώνα.”
To Syberia: The World Before βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης εδώ και 18 μήνες.
Έχετε παίξει κάποιο Syberia και αν ναι περιμένετε το sequel?

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2019 14:26 #226287 by Blood Prince
Το Syberia 2 το έχω στο Origins αν θυμάμαι καλά αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.Ισως ασχοληθώ κάποια στιγμή.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2019 21:10 #226302 by A
Replied by A on topic Syberia: The World Before
Το τελευταίο μέρος δεν το έχω παίξει καθώς έχω διαβάσει άσχημα σχόλια από review's. Μια ευκαιρία για sequel θα την έδινα.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 12:27 #226723 by Giorgos Tsolaridis
Syberia: The World Before
Βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και 18 μήνες.



Το Syberia 3 δεν έφτασε τις προσδοκίες των fans μετά την 10ετή αναμονή τους για το sequel. Τα καλά νέα είναι ότι το Syberia 3 δεν ήταν το τέλος της ιστορίας.

Το Syberia: The World Before βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης εδώ και 18 μήνες. Στο νέο αυτό game θα δούμε την Kate Walker να επιστρέφει για μια νέα έρευνα η οποία θα την ταξιδεύσει “δια μέσου ηπείρων και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ώστε να ζήσει μια περιπέτεια ριζωμένη στις τραγωδίες του 20ου αιώνα.”

“Θέλουμε να δώσουμε στους fans μια ιστορία με ατμόσφαιρα, η οποία να είναι όσο μυστήρια όσο και των προηγούμενων επεισοδίων, με ακόμα περισσότερα automatons, puzzle και ασυνήθιστους χαρακτήρες,” δήλωσε ο Benoit Sokal, σεναριογράφος και συντονιστής σχεδιασμού.

Παρόλο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και 18 μήνες, δεν δημοσιεύθηκαν screenshots ή βίντεο. Ωστόσο, η εταιρία ανάπτυξης Microids δήλωσε ότι περισσότερα θα αποκαλυφθούν σύντομα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 21:11 #251778 by Giorgos Tsolaridis
Ο δημιουργός της σειράς Syberia, Benoît Sokal, απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών Μετά από χρόνια μάχη με μια ασθένεια.

 Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Microids ανέφερε σε ένα  blog post  της ότι ο Benoît Sokal απεβίωσε στις 28 Μαΐου, μετά από χρόνια που πάλευε με μια ασθένεια. Ο βελγικής καταγωγής καλλιτέχνης και δημιουργός κόμικς, ήταν κυρίως γνωστός στην gaming κοινότητας ως ο δημιουργός της σειράς Syberia. Το πρώτο του video game για την Microids ήταν το Adventure Amerzone το 1999, το οποίο ήταν βασισμένο στο δημοφιλές κόμικς του Sokal, με τίτλο Inspector Canardo L’Amerzone.

 Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Microids δήλωσε ότι ο Benoît άφησε μια τεράστια ιστορία πίσω του και ένα τεράστιο σημάδι στην ιστορία της Microids. Ειδικότερα η δήλωσε της Microids ανέφερε τα εξής: “Ένας πρωτοπόρος και ένας υπερβολικά ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο Benoît άφησε τεράστιο σημάδι στην ιστορία της Microids. Δούλευε τόσο σκληρά προκειμένου να μοιραστεί το όραμά του με τον κόσμο. Ξεκίνησε το 199 με το Amerzone. Το ιδιαίτερο στυλ του έκανε τα διάφορα σύμπαντα που δημιουργούσε αξέχαστα. Ο Benoît είναι ιδιαίτερα γνωστός για την δημιουργία της σειράς Syberia. Μέσα από αυτή την σειρά κατάφερε να μεταφέρει την ομορφιά και όλα όσα αγαπούσε από την Ανατολική Ευρώπη. Όλοι εδώ στην Microids λυπούμαστε πραγματικά και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.”

 Τους τελευταίους αυτούς μήνες, ο Benoît εργαζόταν με την Microids και την Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Koalabs για την ανάπτυξη του επερχόμενου Syberia: The World Before. Πολλοί fans του Benoît έσπευσαν να αποτίνουν φόρο τιμής στον θρυλικό καλλιτέχνη.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 19:35 #254919 by Stathis Moose Stathopoulos
Τρέιλερ, παρουσίαση σεναρίου και δωρεάν ο πρόλογος στο Steam

Η Microids δημοσίευσε το τρέιλερ του νέου Adventure της, Syberia: The World Before, το οποίο δυστυχώς αναπτύσσεται χωρίς τον Benoit Sokal, δημιουργό της σειράς, ο οποίος μας άφησε φέτος σε ηλικία μόλις 66 ετών. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε το Prologue και να το παίξετε από τώρα στο Steam.
Το σενάριο διεξάγεται αφενός μεν στο Vaghan το 1937, εκεί όπου η 17χρονη Dana Roze ξεκινάει την καριέρα της ως πιανίστρια και αφετέρου στο Taiga του 2004, όπου η Kate Walker προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα ορυχείο αλατιού όπου είναι φυλακισμένη.





Στο νέο Syberia, θα κληθείτε να ταξιδέψετε σε διάφορες ηπείρους. Θα παίζετε ελέγχοντας τις δύο ηρωίδες και ανακαλύπτοντας μυστήρια που ήταν θαμμένα για καιρό. Θα κληθείτε και πάλι να λύσετε περίπλοκους γρίφους, ενώ θα ανακαλύψετε μία πλούσια και συναρπαστική ιστορία με κρίσιμες αποφάσεις και συναρπαστικούς διαλόγους. Συνθέτης του soundtrack είναι ο Inon Zur (Syberia 3, Fallout, Dragon Age και Prince of Persia).

Παίξτε από τώρα το Prologue chapter στο Steam πριν την κυκλοφορία.

Κάντε κλικ εδώ για να το κακτεβάσετε .

Το Syberia: The World Before θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2023 13:51 #273056 by sakis
Replied by sakis on topic Syberia: The World Before
μ αρεσαν το 1 το 2 κ το the world before το 3 ετσι κ ετσι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2023 11:49 #273065 by sakis
Replied by sakis on topic Syberia: The World Before
rip benoit sokal good heaven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification