Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Arkham Horror: Mother's Embrace

More
23 Oct 2020 11:29 #240374 by Dylandog
Dylandog created the topic: Arkham Horror: Mother's Embrace
Arkham Horror: Mother's Embrace
Το adaptation του επιτραπέζιου Mansions of Madness.H Asmodee Digital ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Arkham Horror: Mother's Embrace το οποίο είναι βασισμένο στην σειρά επιτραπέζιων Mansions of Madness και αρχικά ονομαζόταν Mansions of Madness: Mother's Embrace.

Το Mansions of Madness: Mother's Embrace είχε ανακοινωθεί το 2018 και αναμενόταν στις αρχές του 2019. Πλέον έχει νέο όνομα, νέα εταιρεία ανάπτυξης την Artefacts Studio και αναμένεται το 2021.
Το Arkham Horror: Mother's Embrace αισθητικά μοιάζει αρκετά με το αρχικώς ανακοινωθέν Mansions of Madness: Mother's Embrace, μοιράζεται όλα τα στοιχεία του κόσμου του συγγραφέα H.P Lovecraft, αλλά ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το gameplay του. Το σίγουρο είναι ότι θα διαδραματίζεται το 1926 σε μια τρομακτική έπαυλη.

Η Asmodee Digital χαρακτηρίζει το Arkham Horror: Mother's Embrace ως ένα squad-based Adventure αφηγηματικού χαρακτήρα, το οποίο συνδυάζει εξερεύνηση, έρευνα και tactical RPG combat και εκτυλίσσεται στο ευρύτερο σύμπαν του Lovecraft. Στην έπαυλη που διαδραματίζεται το Adventure, έχει διαπραχθεί φόνος ενός καθηγητή αστρονομίας. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 ικανούς χαρακτήρες και όλοι θα είναι βασισμένοι στο επιτραπέζιο Mansions of Madness.

Η εταιρεία του Adventure σημείωσε: "Όσο οι ερευνητές αντιμετωπίζουν τον τρόμο που υπάρχει στα έργα του Lovecraft, τόσο θα βυθίζονται περισσότερο στην τρέλα και θα επηρεάζεται η λογική τους προκαλώντας τους τραύματα τα οποία θα επηρεάζουν την πορεία των ερευνών τους. Εκτός από την περίεργη επιστήμη, τους ζωντανούς εφιάλτες και μια διαβολική αίρεση, οι ερευνητές θα μάχονται με εχθρούς μέσω turn-based μαχών.

Το Arkham Horror: Mother's Embrace θα εκτείνεται σε εννέα chapters και δεν θα περιορίζεται μόνο στην συγκεκριμένη έπαυλη, αλλά οι παίκτες θα επισκεφτούν για τις έρευνες και άλλες περιοχές όπως το Miskatonic University, το the Arkham Asylum, και τους βάλτους της Louisiana. Η Asmodee θα αποκαλύψει περισσότερα για το Adventure σήμερα κατά το Digital Tabletop Fest του Steam, το οποίο τελειώνει στις 26 Οκτωβρίου.

Το Arkham Horror: Mother's Embrace θα κυκλοφορήσει για PC , PS4, Xbox One και Switch την επόμενη χρονιά και θα κοστίζει περίπου 20 ευρώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.288 seconds
Notification