Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Η Electronic Arts θα ανακοινώσει remake γνωστής σειράς, φήμες για Dead Space

21 Jun 2021 19:31 - 21 Jun 2021 19:32 #252789 by Manos
Η Electronic Arts θα ανακοινώσει remake γνωστής σειράς της τον Ιούλιο.Το development έχει αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης EA Motive και μάλιστα πρόκειται για γνωστή σειρά και αγαπητή στους fans της EA. Το video game που θα επανέλθει με νέα έκδοση που θα έχει σύγχρονα γραφικά, θα ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με φήμες.Η φήμη προέρχεται από τον  Jeff Grubb του GamesBeat, ο οποίος δηλώνει ότι έχει ακούσει "πληροφορίες για το project. Θα το δούμε...αν δεν πεθάνουμε πρώτα" δήλωσε χαρακτηριστικά. Το teaser αναφέρει πιθανή επιστροφή του Dead Space. Η εταιρεία ανάπτυξης Visceral Games που είχε αναλάβει την ανάπτυξή του πάντως, έκλεισε το 2017.Το Eurogamer πάντως αναφέρει ως πιθανότερο υποψήφιο για την EA το Dead Space.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2021 20:15 #252793 by Blood Prince
Ετσι και επιστρέψει το Dead Space μιλάμε άργισε πάρα πολύ. Από PS3 σε PS5 αλλά αφού είναι remake μικρό το κακό.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 17:52 #252952 by BigGreekGamer
Φήμη: Η Electronic Arts θα ανακοινώσει remake γνωστής σειράς τον Ιούλιο Φήμες για το Dead Space.
 Η Electronic Arts θα ανακοινώσει remake γνωστής σειράς της τον Ιούλιο.
 Το  development  έχει αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης EA Motive και μάλιστα πρόκειται για γνωστή σειρά και αγαπητή στους fans της EA. Το video game που θα επανέλθει με νέα έκδοση που θα έχει σύγχρονα γραφικά, θα ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με φήμες.
 Η φήμη προέρχεται από τον  Jeff Grubb του GamesBeat, ο οποίος δηλώνει ότι έχει ακούσει "πληροφορίες για το project. Θα το δούμε...αν δεν πεθάνουμε πρώτα" δήλωσε χαρακτηριστικά. Το  teaser  αναφέρει πιθανή επιστροφή του Dead Space. Η εταιρεία ανάπτυξης Visceral Games που είχε αναλάβει την ανάπτυξή του πάντως, έκλεισε το 2017.

 Το Eurogamer πάντως  αναφέρει  ως πιθανότερο υποψήφιο για την EA το Dead Space.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2021 16:27 #253264 by Kostas Dalaklidis
Οι φήμες για νέο παιχνίδι Dead Space όλο και μεγαλώνουν, ειδικά μετά την αλλαγή της εικόνας προφίλ στο επίσημο κανάλι του Dead Space στο YouTube.

Το κανάλι του Dead Space στο YouTube δεν είχε υποστεί κάποιο update εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Η νέα εικόνα προφίλ είναι μια πιο γενική φωτογραφία για το franchise, ενώ η προηγούμενη αφορούσε αποκλειστικά το Dead Space 3. Έτσι, πολλοί fans θεωρούν πως το γεγονός αυτό προμηνύει και κάποια σχετική αποκάλυψη στο EA Play Live αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας, η EA δουλεύει πάνω σε μια νέα έκδοση του πρώτου Dead Space και όχι σε κάποιο sequel της γνωστής τριλογίας. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη είναι η Motive Studios, που ανέπτυξε και το Star Wars: Squadrons. Η φήμη ακούστηκε για πρώτη φορά από τον Jeff Grubb, κατά την διάρκεια του GamesBeat Decides podcast, και αφορούσε την αποκάλυψη της αναγέννησης μιας IP που είναι αδρανής, μέσα στον Ιούλιο.Η Motive Studios φαίνεται πως εργαζόταν στο project με κωδικοποιημένη ονομασία Gaia, το οποίο όμως ακυρώθηκε ενώ βρισκόταν υπό ανάπτυξη για έξι χρόνια. Από το Dead Space 3, που είναι το τελευταίο της σειράς, το franchise ήταν νεκρό, ειδικά και μετά την διακοπή λειτουργίας της Visceral Studios που ήταν και οι δημιουργοί. Ακόμη, ο co-creator του Dead Space, Glen Schofield δουλεύει τώρα πάνω στο The Callisto Protocol, ένα Third-Person Survival-Horror, από την Striking Distance.

To EA Play Live είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιουλίου, ωστόσο το μόνο παιχνίδι που θα κάνει στα σίγουρα την εμφάνισή του θα είναι το Battlefield 2042.

Εσείς τι πιστεύετε για τις φήμες;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2021 23:44 #253618 by Manos
Ο director του Assassin’s Creed Valhalla αποχώρησε από την Ubisoft και πάει στην EA Motive

Ο game director του Assassin’s Creed Valhalla, Eric Baptizat, αποχώρησε από την Ubisoft και πήγε στην EA Motive.

Ο Baptizat είχε δουλέψει μεταξύ άλλων και ως lead designer στα Assassin’s Creed Origins και Unity, ενώ βρισκόταν στη Ubisoft για 16 χρόνια. Στην EA Motive όπου βρίσκεται πλέον, δουλεύει ως game director σε ένα μη ανακοινωμένο project. Η Electronic Arts και ο Baptizat δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 13:04 #253683 by lefterisp2004
Φήμη: Dead Space remakeΘα εμπενευστεί από τα remakes των Resident Evil 2 και 3. [UPDATE][Αρχική Δημοσίευση: 1/7/21] Οι φήμες για νέο παιχνίδι Dead Space όλο και μεγαλώνουν, ειδικά μετά την αλλαγή της εικόνας προφίλ στο επίσημο κανάλι του Dead Space στο YouTube.Το κανάλι του Dead Space στο YouTube δεν είχε υποστεί κάποιο update εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Η νέα εικόνα προφίλ είναι μια πιο γενική φωτογραφία για το franchise, ενώ η προηγούμενη αφορούσε αποκλειστικά το Dead Space 3. Έτσι, πολλοί fans θεωρούν πως το γεγονός αυτό προμηνύει και κάποια σχετική αποκάλυψη στο EA Play Live αυτόν τον μήνα.Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας, η EA δουλεύει πάνω σε μια νέα έκδοση του πρώτου Dead Space και όχι σε κάποιο sequel της γνωστής τριλογίας. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη είναι η Motive Studios, που ανέπτυξε και το Star Wars: Squadrons. Η φήμη ακούστηκε για πρώτη φορά από τον Jeff Grubb, κατά την διάρκεια του GamesBeat Decides podcast, και αφορούσε την αποκάλυψη της αναγέννησης μιας IP που είναι αδρανής, μέσα στον Ιούλιο.  Η Motive Studios φαίνεται πως εργαζόταν στο project με κωδικοποιημένη ονομασία Gaia, το οποίο όμως ακυρώθηκε ενώ βρισκόταν υπό ανάπτυξη για έξι χρόνια. Από το Dead Space 3, που είναι το τελευταίο της σειράς, το franchise ήταν νεκρό, ειδικά και μετά την διακοπή λειτουργίας της Visceral Studios που ήταν και οι δημιουργοί. Ακόμη, ο co-creator του Dead Space, Glen Schofield δουλεύει τώρα πάνω στο The Callisto Protocol, ένα Third-Person Survival-Horror, από την Striking Distance.[UPDATE: 2/7/21 – Θα εμπνευστεί από τα remakes των Resident Evil 2 και 3] Σύμφωνα με το VentureBeat το επερχόμενο Dead Space θα είναι remake του αρχικού τίτλου του 2018 και θα εμπνευστεί από τα πρόσφατα remakes της σειράς Resident Evil.Οι αλλαγές που θα κάνει το Dead Space δεν θα είναι τόσο δραστικές όμως αναμένεται να έχει σημαντική αναβάθμιση στα γραφικά και προσθήκες στο gameplay. Αναμένεται να αποκαλυφθεί στο επόμενο EA Play.To EA Play Live είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιουλίου, ωστόσο το μόνο παιχνίδι που θα κάνει στα σίγουρα την εμφάνισή του θα είναι το Battlefield 2042.
Γραψτε μας τι πιστευεται ειναι ολα φημη η μηπως Ηταν φημη και εγινε πραγματικοτητα :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jul 2021 23:41 #253874 by Hermez
Έστω και remake θα το περιμενω με ανυπομονησία. Ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές
​​

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jul 2021 03:22 - 23 Jul 2021 03:24 #253876 by Xintzi
Όντως αγαπημένη σειρά και ίσως από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια περιπετειας/τρόμου. Δεν το είχα τερματίσει τότε και θα είναι μια καλή ευκαιρία στο remake. Αναμένουμε! 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2021 15:27 #254265 by Hermez
Dead Space remake: Περίοδος κυκλοφορίας Στόχος το Φθηνόπωρο του 2022.  Σύμφωνα με αναφορά του GamesBeat , η εταιρεία ανάπτυξης EA Motive στοχεύει να κυκλοφορήσει το Dead Space το Φθινόπωρο του 2022.Το σχέδιο της EA είναι η κυκλοφορία του μέσα στο οικονομικό έτος 2023, πράγμα που θα αποκαλυφθεί επίσημα από του χρόνου. Επιπλέον αναφέρεται ότι μέσα στο 2021, η EA θα δείξει νέο υλικό από το remake, όπως κάποιο τρέιλερ, πιθανότατα στα The Game Awards 2021. Η EA δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ως τώρα.  Το Dead Space θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:05 #254608 by Moose
Director θα είναι ο director του Assassin's Creed

Ο Eric Baptizat, πρώην director του Assassin's Creed, θα είναι director στο Dead Space remake. Προσλήφθηκε φέτος από την EA Motive, όπως έγραψε στο προφίλ του στο Linkedin.
Στο παρελθόν ήταν game director στο Assassin's Creed Valhalla και lead game designer στα Assassin's Creed Black Flag και Assassin\s Creed Origins. Η ομάδα ανάπτυξης EA Motive έχει επίσης πρώην εργαζόμενους της Ubisoft, όπως τον Creative Director Roman Campos-Oriola (For Honor) και τον Senior Producer Philippe Ducharme (Watch Dogs Legion). Στην ομάδα είναι επίσης και ο art director Michael Yazijian, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο στο Dead Space 2 και user interface designer είναι ο Dino Ignacio, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο και στα τρία Dead Space. Η EA Motive έχει προσλάβει επείσης και πρώην στελέχη της BioWare τα οποία εργαζόντουσαν σε παλιότερα Dead Space.

Το Dead Space Remake θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification