Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο 3D South Park game

09 Aug 2021 01:21 - 09 Aug 2021 01:36 #254331 by Manos
Ένα South Park video game βρίσκεται στα σκαριά. Θα είναι 3D και αναπτύσσεται από developers μιας ομάδας της οποίας ηγούνται οι Trey Parker και Matt Stone, δημιουργοί της σειράς South Park.Σύμφωνα με το Bloomberg, το δίδυμο των δημιουργών έχει λάβει χρηματοδότηση 900 εκατομμυρίων δολαρίων, για να συνεχίσει το show μέχρι την σειρά 30 και να δημιουργήσει 14 ταινίες για την σειρά.

Πέρα από όλα αυτά όμως, υπάρχει κι ένα video game σε ανάπτυξη στην εσωτερική ομάδα ανάπτυξης των Parker και Stone.Τα South Park: The Stick of Truth (2014) και South Park: The Fractured but Whole (2017) είχαν αναπτυχθεί από την Ubisoft, με την Obsidian να αναλαμβάνει το πιο πρόσφατο παιχνίδι. Οι φήμες πάντως αναφέρουν ότι το νέο South Park game θα είναι 3D, σε αντίθεση με το 2D μοτίβο που έχουν τα προηγούμενα. Τέλος, οι δύο δημιουργοί έχουν δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελαν να αναπτύξουν και ένα open world RPG.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:13 #254637 by Moose
Replied by Moose on topic Νέο 3D South Park game
Ένα 3D South Park game βρίσκεται σε ανάπτυξηΑπό τους δημιουργούς της σειράς.

Ένα South Park video game βρίσκεται στα σκαριά. Θα είναι 3D και αναπτύσσεται από developers μιας ομάδας της οποίας ηγούνται οι Trey Parker και Matt Stone, δημιουργοί της σειράς South Park.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το δίδυμο των δημιουργών έχει λάβει χρηματοδότηση 900 εκατομμυρίων δολαρίων, για να συνεχίσει το show μέχρι την σειρά 30 και να δημιουργήσει 14 ταινίες για την σειρά. Πέρα από όλα αυτά όμως, υπάρχει κι ένα video game σε ανάπτυξη στην εσωτερική ομάδα ανάπτυξης των Parker και Stone.

Τα South Park: The Stick of Truth (2014) και South Park: The Fractured but Whole (2017) είχαν αναπτυχθεί από την Ubisoft, με την Obsidian να αναλαμβάνει το πιο πρόσφατο παιχνίδι. Οι φήμες πάντως αναφέρουν ότι το νέο South Park game θα είναι 3D, σε αντίθεση με το 2D μοτίβο που έχουν τα προηγούμενα. Τέλος, οι δύο δημιουργοί έχουν δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελαν να αναπτύξουν και ένα open world RPG.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification