Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Festival Tycoon

30 Nov 2021 12:46 #257572 by Γιώργος Σκένδρος
Το Festival Tycoon σας επιτρέπει να οργανώσετε το δικό σας μουσικό φεστιβάλ.Tο Festival Tycoon, του αυστριακού developer Driehaus, βρίσκεται επί του παρόντος σε early access στο Steam . To Festival Tycoon σας βάζει στα παρασκήνια να διαχειρίζεστε το δικό σας μουσικό φεστιβάλ περιλαμβάνοντας πώληση εισιτηρίων, διαχείριση ανέσεων, κλείσιμο συγκροτημάτων και χορηγών, ικανοποίηση διψασμένων επισκεπτών και απαιτητικών καλλιτεχνών. Ένα tutorial σας καθοδηγεί καθώς πρώτα θα πρέπει να ονομάσετε την εταιρεία σας και να επιλέξετε ένα λογότυπο, πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας φεστιβάλ στο εκπληκτικά ηλιόλουστο τοπίο της Ουαλίας.Το Festival Tycoon στην συνέχεια επιτρέπει την κατασκευή των βασικών σας κτιρίων: μια είσοδο, μια σκηνή, μια περιοχή με σκηνές, πάγκους με φαγητό και ποτά ενώ μπορείτε να κλείσετε χορηγούς, να δημιουργήσετε το lineup σας και να ορίσετε τις τιμές των εισιτηρίων. Ο χώρος είναι περιορισμένος με όρια στον προϋπολογισμό, θα πρέπει να επιλέξετε ποιες ανέσεις είναι πιο απαραίτητες για να ικανοποιήσετε τους επισκέπτες, τα συγκροτήματα και τους χορηγούς. Περισσότεροι χορηγοί σημαίνει περισσότερα χρήματα για να ξοδέψετε, αλλά θα χρειαστείτε χώρο για άσχημες διαφημιστικές πινακίδες για να τους κρατήσετε ευχαριστημένους.
 

 Περιθώριο για δημιουργικότητα υπάρχει, τόσο στους τύπους των περιπτέρων δραστηριοτήτων και των πάγκων με φαγητό, όσο και στα μουσικά σχήματα που υπογράφετε. Η ομαδοποίηση διαφόρων μουσικών ειδών στο φεστιβάλ θα σας δώσει υψηλότερη βαθμολογία. Το φεστιβάλ από την στιγμή που ξεκινήσει δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε τυχόν λάθη στα στάδια του σχεδιασμού, όπως λίγες τουαλέτες, ή ξεχάσατε την ιατρική σκηνή, ή παραλείψατε μια διαφημιστική πινακίδα με χορηγία. Η σκηνή σχεδιασμού συνοδεύεται μόνο από ένα απαλό αεράκι και ακόμα και όταν ανοίξει, το φεστιβάλ είναι δυνατό μόνο όταν παίζει μουσική από τις μπάντες. H λειτουργία sandbox σας επιτρέπει να ζήσετε τη φαντασία σας χωρίς περιορισμούς στον προϋπολογισμό.Το Festival Tycoon πρόκειται να είναι σε early access για αρκετό καιρό, οπότε υπάρχει αρκετός χώρος για βελτιώσεις.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:44 #258017 by Stathis Moose Stathopoulos
Festival Tycoon early access




To νέο tycoon σας δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε το δικό σας μουσικό φεστιβάλ.

Το Festival Tycoon σας επιτρέπει να οργανώσετε το δικό σας μουσικό φεστιβάλ.

Tο Festival Tycoon, του αυστριακού developer Driehaus, βρίσκεται επί του παρόντος σε early access στο Steam . To Festival Tycoon σας βάζει στα παρασκήνια να διαχειρίζεστε το δικό σας μουσικό φεστιβάλ περιλαμβάνοντας πώληση εισιτηρίων, διαχείριση ανέσεων, κλείσιμο συγκροτημάτων και χορηγών, ικανοποίηση διψασμένων επισκεπτών και απαιτητικών καλλιτεχνών. Ένα tutorial σας καθοδηγεί καθώς πρώτα θα πρέπει να ονομάσετε την εταιρεία σας και να επιλέξετε ένα λογότυπο, πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας φεστιβάλ στο εκπληκτικά ηλιόλουστο τοπίο της Ουαλίας.

Το Festival Tycoon στην συνέχεια επιτρέπει την κατασκευή των βασικών σας κτιρίων: μια είσοδο, μια σκηνή, μια περιοχή με σκηνές, πάγκους με φαγητό και ποτά ενώ μπορείτε να κλείσετε χορηγούς, να δημιουργήσετε το lineup σας και να ορίσετε τις τιμές των εισιτηρίων. Ο χώρος είναι περιορισμένος με όρια στον προϋπολογισμό, θα πρέπει να επιλέξετε ποιες ανέσεις είναι πιο απαραίτητες για να ικανοποιήσετε τους επισκέπτες, τα συγκροτήματα και τους χορηγούς. Περισσότεροι χορηγοί σημαίνει περισσότερα χρήματα για να ξοδέψετε, αλλά θα χρειαστείτε χώρο για άσχημες διαφημιστικές πινακίδες για να τους κρατήσετε ευχαριστημένους.

<youtube>YqR_h94BPkk</youtube>

Περιθώριο για δημιουργικότητα υπάρχει, τόσο στους τύπους των περιπτέρων δραστηριοτήτων και των πάγκων με φαγητό, όσο και στα μουσικά σχήματα που υπογράφετε. Η ομαδοποίηση διαφόρων μουσικών ειδών στο φεστιβάλ θα σας δώσει υψηλότερη βαθμολογία. Το φεστιβάλ από την στιγμή που ξεκινήσει δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε τυχόν λάθη στα στάδια του σχεδιασμού, όπως λίγες τουαλέτες, ή ξεχάσατε την ιατρική σκηνή, ή παραλείψατε μια διαφημιστική πινακίδα με χορηγία. Η σκηνή σχεδιασμού συνοδεύεται μόνο από ένα απαλό αεράκι και ακόμα και όταν ανοίξει, το φεστιβάλ είναι δυνατό μόνο όταν παίζει μουσική από τις μπάντες. H λειτουργία sandbox σας επιτρέπει να ζήσετε τη φαντασία σας χωρίς περιορισμούς στον προϋπολογισμό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification