Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Notre-Dame on Fire

14 Jan 2022 15:49 #260182 by Ερμής Δερβίσης
VR game από τη Ubisoft, όπου θα παίζετε ως πυροσβέστης στη φωτιά της Παναγίας των Παρισίων. Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα VR τίτλο, όπου θα παίζετε ως πυροσβέστης στη φωτιά της Παναγίας των Παρισίων.Το Notre-Dame on Fire θα είναι βασισμένο στην ομώνυμη επερχόμενη ταινία και θα διαρκεί περίπου μία ώρα. Το στέλεχος της Ubisoft Deborah Papiernik δήλωσε: Όπως σε κάθε escape game, στόχος είναι να λύσετε puzzles και να συνεργαστείτε με την ομάδα σας. Σκοπός σας θα είναι να βρείτε καμέλια και να σβήσετε τη φωτιά, ώστε να σώσετε την Παναγία των Παρισίων.Η Ubisoft που έχει την έδρα της στο Παρίσι, είχε δώσει 500.000 για την επισκευή του ναού, ενώ για ένα διάστημα παρείχε δωρεάν το Assassin’s Creed Unity για να τον τιμήσει.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2022 00:38 #260209 by Nikos Georgopoulos
Notre-Dame on Fire




VR game από τη Ubisoft, όπου θα παίζετε ως πυροσβέστης στη φωτιά της Παναγίας των Παρισίων.

Η Ubisoft ανακοίνωσε  ότι θα δημιουργήσει ένα VR τίτλο, όπου θα παίζετε ως πυροσβέστης στη φωτιά της Παναγίας των Παρισίων.

Το Notre-Dame on Fire θα είναι βασισμένο στην ομώνυμη επερχόμενη ταινία και θα διαρκεί περίπου μία ώρα. Το στέλεχος της Ubisoft Deborah Papiernik δήλωσε: "Όπως σε κάθε escape game, στόχος είναι να λύσετε puzzles και να συνεργαστείτε με την ομάδα σας. Σκοπός σας θα είναι να βρείτε καμέλια και να σβήσετε τη φωτιά, ώστε να σώσετε την Παναγία των Παρισίων".

Δείτε το teaser της ταινίας:



Η Ubisoft που έχει την έδρα της στο Παρίσι, είχε δώσει 500.000 για την επισκευή του ναού, ενώ για ένα διάστημα παρείχε δωρεάν το Assassin’s Creed Unity για να τον τιμήσει.

Το Notre-Dame on Fire θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2022, μαζί με την ταινία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification