Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

13 Jun 2018 13:19 #215463 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Κατά την διάρκεια της E3 2018, η Epic Games ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Fortnite για το Switch. Μάλιστα, το δημοφιλές Battle Royale είναι ήδη διαθέσιμο για να το κατεβάσετε.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 14:12 #215464 by Giorgos Tsolaridis
Το Fortnite στο Switch έχει πεσμένο frame rate
Κάντε...switch σε άλλο format.

Το Nintendo Switch, όπως άλλωστε όλες οι κονσόλες της Nintendo από το Wii μέχρι σήμερα, έχει χαμηλότερα specs σε σχέση με τα games της γενιάς του.

Σε θέμα ελάχιστων απαιτήσεων, το Fortnite βρίσκεται κάπου στη μέση. Παίζοντάς το λίγο αφότου ανέβηκε στο eShop, τόσο εμείς, όσο και κάτοχοι Switch που το σχολιάζουν ήδη στο Internet, παρατήρησαν πεσμένο frame rate. Τα frames πέφτουν αισθητά και η κονσόλα "ζορίζεται", ενώ σε αυτό προσθέστε και το lag. Τόσο το γεγονός ότι το Switch δεν συνδέεται με καλώδιο Ethernet, αλλά με Wi-Fi, όσο και με το γεγονός ότι οι servers της Nintendo αργούν, κάνει το lag ανυπόφορο σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα, ειδικά στο ξεκίνημα όπου γίνεται ένας πανικός.

Συν τις άλλοις, επειδή το Fortnite θέλει υψηλή ακρίβεια, δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολία στόχευσης μόνο λόγω πεσμένων frames και lag, αλλά και εξαιτίας των Joy-Con, λόγω του περιορισμένου range των analog sticks. Για να το παίξετε επιβάλλεται να έχετε Pro Controller, κάτι που όμως είναι επιπλέον έξοδα, όπως επίσης και οι SD cards που απαιτούνται για την εγκατάσταση των games στην κονσόλα.

Τα προβλήματα με τα frames τα εντοπίσαμε είτε είχαμε την κονσόλα στη βάση της, είτε εκτός βάσης. Υπάρχουν επίσης θέματα με τα γραφικά, όπως textures τα οποία ξεπετάγονται, αλλά μπροστά στα frames αυτά είναι πταίσματα.

Το Fortnite στο Switch διαθέτει μόνο το Battle Royale mode και όχι το story mode με τίτλο "Save the World". Διαθέτει επίσης και Battle Pass.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2018 00:33 - 27 Jun 2018 00:33 #215609 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Lingard της εθνικής Αγγλίας πανηγυρίζει αλά Fortnite!



Άλλοι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας που παίζουν Fortnite είναι οι Harry Kane (σκόραρε χατ-τρικ στο ματς με τον Παναμά), Dele Alli και Kieran Trippier, έτσι για να ξεκουράζονται ανάμεσα στους αγώνες.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε με στυλ Fortnite ήταν ο Γάλλος Antoine Griezmann της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος στο Europa League έκανε τον περίφημο L Dance.



Εν τω μεταξύ το Fortnite έβγαλε 300.000.000 δολάρια τον Μάιο και ετοιμάζει μεγάλο upgrade για το Save the World mode μέσα στο καλοκαίρι και το Battle Royale's Playground όπου θα παίζετε σε Training mode χωρις εχθρούς.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2018 16:26 #215616 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Η PUBG Corp. απέσυρε την μήνυσή της στην Epic Games για το Fortnite
Η PUBG Corp αποφάσισε να αποσύρει την μήνυσή της προς την Epic Games.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η εταιρεία ανάπτυξης του δημοφιλούς Battle Royale αποφάσισε να δώσει τέλος στο ζήτημα των μηνύσεων περί αντιγραφής του PlayerUnknown’s Battlegrounds, αποσύροντας την δικαστική της κίνηση ενάντια στην Epic Games. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός το ότι έγινε έτσι ξαφνικά, χωρίς κάποια ανακοίνωση από την εταιρεία και ως αποτέλεσμα, χωρίς να εξηγηθεί ο λόγος που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

Οι δύο εταιρείες συνδέονται άμεσα, αφού πέραν το ότι διαθέτουν δύο εκ των δημοφιλέστερων online games των καιρών μας και τα καλύτερα του genre τους, έχουν και σχέση μέσω της Tencent στην οποία ανήκουν τμήματα και των δύο αυτών μεγάλων εταιρειών. Περιμένουμε φυσικά κάποια ανακοίνωση από πλευράς PUBG Corp. για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ η Epic Games από την άλλη δεν θα χρειαστεί να τους αντιμετωπίσει νομικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2018 18:13 #215639 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Παίκτες Fortnite έχτισαν μία γιγάντια πυραμίδα
Μια ομάδα παικτών Fortnite έχτισε μία τεράστια πυραμίδα εντός του παιχνιδιού.

Μία streamer με όνομα Loserfruit και η παρέα της, ζήτησε από το κοινό της μία πρόκληση. Αυτοί από την μεριά τους της ζήτησαν να κάνουν “κάτι cool” και γρήγορα της ήρθε μία τρελή ιδέα. Ποια ήταν αυτή; Εισήχθησαν στο Team of 20 mode στο οποίο οι παίκτες σχηματίζουν ομάδες 20 παικτών όπως δηλώνει και ξεκίνησαν να χτίζουν μία γιγάντια πυραμίδα από ξύλο. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Μπορεί να τους πήρε κάμποση ώρα και να υπήρξαν και αρκετές troll στιγμές με εκρήξεις και άλλα ατυχήματα, ωστόσο συνέχιζαν ακάθεκτοι και φτιάξανε μία πυραμίδα που θα ενέκριναν και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2018 13:47 #215732 by Ιωσήφ Αποστόλου
SEASON 5, Το τελος της 4 season φτάνει σίγα σίγα στο τέλος της αφήνοντας πόλλα ερωτιματικα για το μέλλον του map και για το θεματικό του επόμενου battle pass (για το οπόιο ακόυγονται παρα πολλα απο αρχαιους μεχρι vikings και wild west)Μετα την εκτόξευση του πυράυλου ο οπόιος απο οτι εχουμε ολοι καταλαβει ειχε σκοπο την καταστροφη του tilted towers κατι που δεν εγινε στο προηγουμενο season απο τον κομητη , ομως την ωρα της συντριβής φανηκε ο χαρτης του fortnite να προστατευεται απο μια γυαλινη επιφανεια η οποια εκανε μια τεραστια ρωγμη στο ουρανο του χαρτη η οποια μεγαλωνε με την ωρα ολο και περισσοτερο.Μετα απο αυτο το γεγονος αρχησαν να συμβαινουν ολο και πιο περιεργα πραγματα στο υπολοιπο χαρτη. Εμφανιστηκε κατι σαν portal (πυλη που σε μεταφερει σε διαφορα συμπαντα στην προκυμενη περιπτωση ) στην πολη lonely lodge στο κεντρικο κτηριο η οποια μετα απο μια μερα εξαφανισε την πινακιδα του μαγαζιου ομως την ιδια μερα που εξαφανιστηκε η πινακιδα εμφανιστηκε ενα αλλο portal στο λεγομενο motel η οποια παλη ρουφαγε την πινακιδα του motel μετα απο αυτο εμφανιστικε το portal στην πολη tomato town που εξαφανισε τον Tomato head επειτα το portal εμφανιστηκε στο retail row και στο greese grove που εξαφανισε το durb burger . Ομως αυτο δεν ειναι τιποτα διοτι η Epic games μας επιφυλαζε και αλλες εκπληξεις , ενας φωτογραφος υποστιριξε πως ειδε ενα περιεργο αντικειμενο σε σχημα burger στην California desert λεγοντας πως δεν ηξερε τιποτα επειτα αρχησαν να εμφανιζονται μυστικοι πρακτορες προσπαθωντας να βρουνε στοιχεια για αυτο που ειχε συμβει.Το τελος της season φαινεται να ειναι δραματικο .. για ορισμενους

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jul 2018 11:07 #215738 by Ιωσήφ Αποστόλου
Eνημερωση.. Season 5. H Epic Games συνεχιζει να μας εκπλήσσει οσο φτανει στο τελος της η 4 season εμφανιζοντας αλλα 3 περιεργα αντικειμενα στην πραγματικη ζωη σε διαφορα μερη του κοσμου. Σημερα βρεθηκε ενα lama στον λονδινο της Αγγλιας μεσα σε εναν τηλεφωνικο θαλαμο ξαφνικα. Επειτα εμφανιστηκε αλλο ενα lama στην κολωνια της γερμανιας εξω απο μια καφετερια και τελος βρεθηκε αλλο ενα lama στην βαρκελωνη της Ισπανιας αυτα τα στοιχεια μας προδιδουν πως κατι περιμενουμε να εμφανιστει στην Γαλλια ... ισως o tomato head θα το μαθουμε στην συνεχεια.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jul 2018 14:10 #215740 by Ιωσήφ Αποστόλου
Νεα στοιχεια με μια μυστηριωδης φωτογραφια στο twitter συνεχιζει η Epic Games που μαλλον εχουμε στοιχεια και απο Iαπωνικη μυθολογια pbs.twimg.com/media/Dhqy1LwX4AAviMD.jpg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2018 15:28 - 11 Jul 2018 15:29 #215768 by Ιωσήφ Αποστόλου


Ακομα ενα περιεργο στοιχειο μας εδωσε σημερα η Epic Games με ενα τσεκουρι που λογικα αναφερεται στους vikings περιμενουμε με ανυπομονησια την συνεχεια

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2018 17:28 #215771 by Ιωσήφ Αποστόλου



ΟΙ Κοσμοι συγκρούονται


Εδω ειναι και το επισημο post τηςEpic Games για το τελος της τεταρτης season και την αρχη την πεμπτης που γινει αυριο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification