Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

15 Feb 2019 21:46 #223251 by Ελένη Παρούτογλου
Εξέλιξη για την μήνυση για τον Carlton dance

Η μήνυση του Alfonso Ribeiro για το Carlton dance αντιμετωπίζει ένα εμπόδιο και δεν μπορεί να προχωρήσει σύμφωνα με την εισαγγελεία των ΗΠΑ.


Όπως και στην περίπτωση των 2 Milly, Backpack Kid και Orange Shirt Kid, ο Ribeiro κάνει μήνυση στην Epic Games για emotes που έπαιξαν στο Fortnite και στο NBA 2K, αλλά η χορογραφία του έπαιξε σε τηλεοπτική σειρά της οποίας φυσικά και δεν έχει τα δικαιώματα. Το The Carlton είναι ήδη κατοχυρωμένο νομικά και έτσι η δουλειά του Ribeiro ανήκει στην παραγωγό εταιρεία, συνεπώς η μήνυσή του απορρίφθηκε, ενώ η χορογραφία που έκανε ο Ribeiro "είναι απλά μια αλληλουχία χορευτικών κινήσεων" σύμφωνα με την εισαγγελεία και στο θέμα των δικαιωμάτων υπάρχει διαφορά της απλής χορογραφίας από τις κινήσεις. Οι απλές κινήσεις υπόκεινται στην ελεύθερη έκφραση και δεν έχουν δικαιώματα.

Από την άλλη η Epic Games και η Playground Games αφαίρεσαν τις χορευτικές τους κινήσεις από τα Fortnite και Forza Horizon 4. Βέβαια η απόφαση της εισαγγελείας μάλλον θα δικαιώσει τους developers και θα αποτρέψει τους μηνυτές από το να διεκδικήσουν αποζημιώσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2019 16:51 #223275 by Ελένη Παρούτογλου
Κύμα σεισμών χτυπά το FortniteΕν όψει της νέας σεζόν.

Οι αλλεπάλληλοι σεισμοί προκάλεσαν ρωγμές στον χάρτη του Fortnite.

Αν ψάξετε κατά μήκος όλου του χάρτη στο δημοφιλές Battle Royale θα παρατηρήστε πως υπάρχουν διάφορα σημεία στα οποία το έδαφος έχει καταστραφεί. Αυτό διότι ο εγκέλαδος έχει χτυπήσει με πολλά Ρίχτερ τον τίτλο της Epic Games, με αποτέλεσμα να βλέπουμε διάφορες σχισμές και κατεστραμμένες τοποθεσίες. Η φυσική αυτή καταστροφή έχει στα σίγουρα να κάνει με τη νέα Season του παιχνιδιού, αφού σιγά-σιγά η Season 7 φτάνει στο τέλος της.

Οι εν λόγω ρωγμές είναι αρκετά μεγάλες, ενώ όλοι οι fans έχουν σπεύσει να καταθέσουν τις θεωρίες τους σχετικά με το τι μπορεί όλο αυτό να σημαίνει για την σεζόν που θα υποδεχτούμε. Μετά από εικασίες περί δράκων και ηφαιστείων, το μόνο στο οποίο συμφώνησαν οι ενδιαφερόμενοι είναι πως θα δούμε τον τελευταίο μεγάλο σεισμό στην τελευταία μέρα αυτής της περιόδου. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου όπου θα λήξει η Season 7 μπορεί το τοπίο να έχει ξεκαθαρίσει, αν όχι καταστραφεί τελείως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2019 12:23 #223367 by Ελένη Παρούτογλου
Το Infninity Blade επιστρέφει

Το Ιnfinity Blade επιστρέφει στο Fortnite με κάποιες ρυθμίσεις και αποκλειστικά σε ξεχωριστό mode.

Πλέον το Infinity Blade θα είναι διαθέσιμο μόνο στο Sword Fight limited mode. Σε αυτό το mode, στο οποίο συμμετέχουν squads, όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουν και να ξιφομαχήσουν μέχρι θανάτου.

Invalid consumer key/secret in configuration

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2019 22:51 #223391 by Ελένη Παρούτογλου
Η Epic Games έκανε μήνυση σε διοργανωτές Fortnite live eventΠαρότι μάζεψε 2.800 άτομα.

Το περασμένο σαββατοκύριακο διοργανώθηκε στο Norwich της Αγγλίας ένα ανεπίσημο event για το Fortnite, το οποίο χρέωσε τους παρευρισκόμενους 15 λίρες για να κάνουν βόλτα με ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα go karts, να σκαρφαλώσουν έναν τοίχο, να δουν μερικά αξιοθέατα για μικρά παιδιά και να παίξουν λίγο Fortnite...κάτι που μπορούν να κάνουν άλλωστε και στο σπίτι τους.Στο event συμμετείχαν 2.800 άτομα. Η Epic Games ήταν δυσαρεστημένη από το event -το οποίο ήταν ανεπίσημο- και αποφάσισε να μηνύσει τους διοργανωτές του, διότι αρκετός κόσμος θεώρησε ότι το event ήταν επίσημο και μάλιστα εκατοντάδες γονείς ζήτησαν επιστροφή χρημάτων γιατί θεώρησαν ότι εξαπατήθηκαν για το ποσό που πλήρωσαν.

Η Epic Games δήλωσε ότι "Η ποιότητα εμπειρίας των παικτών είναι σημαντική για εμάς, είτε πρόκειται για εμπειρία μέσα στο παιχνίδι, είτε για εκδήλωση σε δημόσιο χώρο, όπως το Fortnite Pro-Am που έγινε πέρυσι. Η Epic Games δεν είχε σχέση με το event στο Norwich και γι' αυτό παραπέμπουμε τους διοργανωτές με αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου".Με το που διέρρευσε η παραπάνω είδηση, η Facebook Page του event γέμισε με σχόλια εξαγριωμένων gamers που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στη συνέχεια η σχετική σελίδα στο Facebook διεγράφη. Η διοργανώτρια ομάδα ονομάζεται Exciting Events και ο αρμόδιός της, Shaun Lord, δήλωσε ότι το event θα διεξαχθεί και του χρόνου (αν και μετά από την μήνυση αμφιβάλουμε). Παρόλα αυτά δίνει επιστροφές χρημάτων σε όσους το ζητήσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2019 23:00 - 19 Feb 2019 23:02 #223395 by Ελένη Παρούτογλου
Τα Fortnite nerf guns κυκλοφορούν σύντομα

Η Hasbro ανακοίνωσε όπλα Fortnite Nerf και για την προώθησή τους συνεργάζεται με την Team SoloMid (TSM).

Η τριάδα που βλέπετε έχει τους Myth, Daequan και Hamlinz, οι οποίοι θα προωθήσουν τα εν λόγω όπλα. Θα υπάρξουν επίσης και άλλοι influencers που θα τα προμοτάρουν και που δεν θα είναι παίκτες των eSports.

Για να τα προπαραγγείλετε κάντε κλικ εδώ . Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 10-50 δολάρια. Τέλος, η Hasbro ετοιμάζει και ένα Overwatch Nerf MicroShot.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2019 09:23 #223459 by Ελένη Παρούτογλου
Έκλεισε η εταιρεία του Fortnite

Μετά την αγωγή της Epic Games, η διοργανώτρια εταιρεία του Fortnite Live με την ονομασία "Exciting Events" έκανε εκκαθάριση μετοχών και έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες!

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Shaun Lord, ενημέρωσε τους μετόχους για το κλείσιμο της εταιρείας, προφανώς για να αποφύγει τα χειρότερα και να ξεφύγει από την Epic Games. Στόχος του Lord θα είναι να περισώσει τα απειροελάχιστα κέρδη των μετόχων όσο μπορεί, προφανώς δίνοντας κάποιο ποσοστό από τα έσοδα του event στους μετόχους...μάλλον αφού βεβαιωθεί ότι η Epic Games δεν θα τον κυνηγήσει ακόμη περισσότερο ατομικά για αποζημιώσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2019 09:29 #223462 by Ελένη Παρούτογλου
Fortnite video review
Ακόμα σε early access και διακρίνεται.

Το 2019 μπήκε και το Fortnite αναγράφει ότι βρίσκεται ακόμα σε early access.

Στο GameWorld σας είχαμε το σχετικό review του Fortnite από το καλοκαίρι του 2017 όταν και εμφανίστηκε το Battle Royale mode, ωστόσο μέχρι σήμερα η Epic Games αναγράφει ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε early access.

Βέβαια η αναμονή έχει και τα όριά της και χωρίς να υπάρχει οριστική ενημέρωση για ημερομηνία κυκλοφορίας (σ.σ. αν την μάθουμε όντως θα εκπλαγούμε) αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο video review:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2019 18:33 #223482 by Ελένη Παρούτογλου
7.6 εκατομμύρια παίκτες χωρίς special event

Αν και το Fortnite έσπασε ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στις 2 Φεβρουαρίου με την in-game συναυλία του Marshmello και κατά μέσο όρο συγκεντρώνει 8 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες κατά την διάρκεια των διαφόρων special events, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου η Epic Games ανακοίνωσε ότι έπαιζαν ταυτόχρονα 7.6 εκατομμύρια άτομα χωρίς να υπάρχει κάποιο event, σπάζοντας έτσι νέο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών "απλής" μέρας.

Ένα τέτοιο ρεκόρ θεωρείται σημαντικό, διότι όχι μόνο δεν υπήρχε κάποιο update ή κάποια έκπληξη στο map για να τραβήξει παίκτες, αλλά έγινε μόλις 12 ημέρες από την κυκλοφορία του Apex Legends το οποίο μέσα σε μια εβδομάδα κυκλοφορίας συγκέντρωσε περισσότερους από 25 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2019 07:48 #223486 by Ελένη Παρούτογλου
Ξεκινάει τον Απρίλιο

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το Fortnite World Cup θα ξεκινήσει τα προκριματικά του στις 8 Απριλίου.

Οι τελικοί θα διεξαχθούν τον Ιούνιο. Το τουρνουά θα δώσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε έπαθλα. Κάθε παίκτης των τελικών θα φύγει με 50,000 δολάρια από τα 30 εκατομμύρια δολάρια prize pool, ενώ ο solo champion θα λάβει 3.000.000 δολάρια μόνος του!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2019 18:04 #223496 by Ελένη Παρούτογλου
Φήμη: Respawn system στο Fortnite


Η Epic Games στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας.

Η Epic Games εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκης ενός respawn system.

O Zack Estep, παραγωγός του δημοφιλούς Battle Royale, έσπευσε να δώσει απαντήσεις στο Reddit, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε στο Fortnite κάποιο σύστημα respawning. Η στάση του ήταν θετική γενικά αναφέροντας: “Έχουμε σκεφτεί εδώ και καιρό αυτό τον μηχανισμό και τον εξετάζουμε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται και πως θα αντιληφθούμε πλήρως την επιρροή που θα έχει στο παιχνίδι σας σύνολο. Να περιμένετε περισσότερα updates στην Season 8”.

Αρκετοί streamers του παιχνιδιού όπως οι Ninja, DrLupo και Cloakzy έχουν ανάψει το πράσινο φως για την εταιρεία, θεωρώντας πως ίσως να είναι μία καλή ιδέα. Σε δηλώσεις προχώρησε και ο Eric Williamson σχετικά με την ερχόμενη σεζόν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα αφαιρεθούν τα αεροπλάνα: “Υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Season 8, οι οποίες θα βοηθήσουν την επικοινωνία των παικτών και είμαστε πάντα ανοικτοί για νέες ιδέες, ώστε να φτιάξουμε καλύτερα τις περιοχές. Παράλληλα, τα αεροπλάνα θα αφαιρεθούν για όλη την διάρκεια αυτής της σεζόν”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification