Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

04 Apr 2019 14:57 #224500 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Εντωμεταξύ συνεχίζει η ίντριγκα ανάμεσα στο Steam και την Epic Games με δηλώσεις του Tim Sweeney στο Twitter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2019 15:13 #224505 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Έγινε διαρροή των Banner εως και την 6η εβδομάδα των challenges, πράγμα που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα Battle Stars και να κερδίσετε δώρα πολύ πιο εύκολα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Apr 2019 11:48 #224539 by Ελένη Παρούτογλου
Προστίθεται την επόμενη εβδομάδα
Tο Respawn System θα προστεθεί στο Fortnite την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Epic Games ανακοίνωσε επίσημα πλέον το Reboot Van, το feature το οποίο σας επιτρέπει να επαναφέρετε τους συμπαίκτες σας που πέθαναν στο παιχνίδι, περίπου όπως λειτουργεί ο αντίστοιχος μηχανισμός στο Apex Legends. Πρόκειται για κομμάτι του επόμενου update στο Fortnite, αφού συγκεκριμένα τα Reboot Vans και Reboot Cards θα προστεθούν στο δημοφιλές Battle Royale την εβδομάδα που μας έρχεται. Όποτε ένας παίκτης πεθαίνει θα dropάρει την Reboot Card του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Vans από τους συμπαίκτες του για να επαναφερθούν στην ζωή.Στο παραπάνω βίντεο ο Nathan Mooney, community manager της Epic Games, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Αφού ένας συμπαίκτης σας σκοτωθεί αρπάξτε την Reboot Card του και κάθε επιζών σύμμαχος μπορεί να την ενεργοποιήσει στα Reboot Vans. Μόλις τις ενεργοποιήσετε θα σας γίνει ορατό αλλά θα ακούσετε επίσης ένα συγκεκριμένο εφέ, ενημερώνοντας τους κοντινούς παίκτες πως υπάρχει ένα reboot progress και το πόσοι παίκτες θα επαναφερθούν. Το squad σας θα εμφανιστεί, ένας-ένας, στην κορυφή του van, έτοιμοι να ξαναμπείτε στο match”.

Όπως συμβαίνει και στο Apex Legends, οι συμπαίκτες σας θα κάνουν respawn χωρίς τα όπλα ή τα items τους. Κοινώς, θα πρέπει να έχετε περισσότερα αντικείμενα πάνω σας ώστε να τους βοηθήσετε, αν δεν θέλετε να είναι εντελώς απροστάτευτοι στο πεδίο της μάχης. Το σίγουρο είναι πως η επιθυμία των fans του Fortnite έγινε για ακόμα μία φορά πραγματικότητα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2019 08:38 #224598 by Ελένη Παρούτογλου
Fortnite: Season 8 τα κρυμμένα Battle Stars και Banners

Οι τοποθεσίες τους.

Η όγδοη season του Fortnite είναι διαθέσιμη και πλέον μπορείτε να αποκτήστε κάποια κρυμμένα Battle Stars αν ψάξετε στις κατάλληλες τοποθεσίες.

Αν καταφέρετε να ολοκληρώσετε και τις 11 αποστολές σας τότε θα αποκτήσετε το Season 8 Banner. Αν καταφέρετε και ολοκληρώσετε 55 εβδομαδιαίες δοκιμασίες θα ανταμειφθείτε με το Ruin skin. Επίσης θα σας δοθεί ένα νέο loading screen το οποίο είναι ένας χάρτης ο οποίος σας λέει τις τοποθεσίες που βρίσκονται τα κρυμμένα Banners και Stars. Υπάρχουν δύο κρυμμένα Battle Stars και Banners διαθέσιμα αυτή την στιγμή και το ένα από αυτά βρίσκεται στην κόκκινη σκεπή του λευκού πύργου στην τοποθεσία Lazy Lagoon. Το Week 2 Banner βρίσκεται στο ηφαίστειο δίπλα στην τοποθεσία Sunny Steps, μέσα στο δωμάτιο του θρόνου. Το Week 3 Battle Star βρίσκεται στους ναούς των Αζτέκων. Το Week 4 Loading screen δείχνει ότι το επόμενο banner είναι στην κορυφή του ηφαιστείου δίπλα στον ναό των Αζτέκων. Το Week 5 Battle Star είναι στον πρώτο καταρράκτη με λάβα. Τέλος το Banner της έκτης εβδομάδας είναι στην τοποθεσία Lazy Lagoon δυτικά από την βάρκα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2019 19:08 #224603 by Άκης Ζαχαριάδης
Fortnite Buccaneer's Bounty challenges και rewardsΜε την ολοκλήρωση τους θα κερδίσετε τέσσερα items.Το Buccaneer’s Bounty event έχει μια ποικιλία από νέα tasks για να ολοκληρώσετε και όλα συμπεριλαμβάνουν rewards.

Ξεκλειδώνονται νέα challenges κάθε μέρα. Στο πρώτο πρέπει να επισκεφθείτε ένα Pirate Camp σε διαφορετικά matches. Για να ολοκληρώσετε αυτό το challenge ωστόσο, πρέπει να επισκεφθείτε ένα Pirate Camp σε 10 διαφορετικά games. Δεν μπορείτε να τα βρείτε όλα στο ίδιο match.

Τα rewards είναι ένα Plunder Glider, ένα Pirate Parrot Spray, ένα Nautical Star Banner και το Boobytrapped Emote. Με την ολοκλήρωση τους επίσης, θα λάβετε 1000XP.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2019 16:54 #224649 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Εντωμεταξύ έγινε διαρροή των challenges και για την 7η εβδομάδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2019 17:19 #224660 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Δείτε επίσης την λίστα των Rewards των Buccaneer's Bounty challenges .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2019 21:58 - 22 Apr 2019 22:00 #224783 by Άκης Ζαχαριάδης
Avengers: Endgame event στο FortniteΑνακοινώθηκε επίσημα.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, dataminers ανακάλυψαν αναφορές στον Thanos μέσα στα αρχεία του Fortnite.


Αν και η παρουσία του συγκεκριμένου δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα, η Epic Games ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το Fortnite θα έχει ένα event Avengers το οποίο θα ξεκινήσει στις 25 Απριλίου, μαζί με την ταινία Avengers: Endgame.


Όπως φαίνεται στην εικόνα της ανακοίνωσης, κατά πάσα πιθανότητα στο event θα περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά όπλα και αντικείμενα των Avengers, όπως η ασπίδα του Captain America, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να εμφανιστούν και σχετικά skins.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2019 21:33 #224806 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Epic Games: μέχρι 100 ώρες την εβδομάδα δουλεύει κάθε developer για το Fortnite.
Δηλώνουν οτι δεν είναι αναγκασμένοι αλλά δεν έχουν και άλλη επιλογή.


Προκειμένου να συμβαδίσει με την επιτυχία του Fortnite, η Epic Games σύμφωνα με πληροφορίες δημιούργησε μια κουλτούρα συνεχών κρίσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Polygon, το κόστος των συνεχών patches του Fortnite είναι μεγάλο. Αυτό το κόστος, είναι η ψυχική και φυσική υγεία των προγραμματιστών της Epic Games. Αντιμετωπίζοντας την απροσδόκητη ανάπτυξη του Fortnite, η Epic Games έπρεπε να αλλάξει γρήγορα από μια μικρή εταιρία ανάπτυξης σε μια του μεγαλύτερου παιχνιδιού στον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, το studio άλλαξε το μοντέλο ανάπτυξης του σε κάποιο ικανό να διατηρεί τις αναπτυξιακές ανάγκες του παιχνιδιού.

Το Polygon μίλησε στο τρέχων και πρώην προσωπικό, στους εργολάβους, τα μέλη του QA του studio και στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίμεναν από πολλούς να δουλεύουν 70 ώρες την εβδομάδα, με τον αριθμό να ανεβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις στις 100 ώρες την εβδομάδα. Οι περισσότεροι από όσους έδωσαν συνέντευξη είπαν ότι δεν ήταν αναγκασμένοι ποτέ να παραμείνουν για τόσο χρόνο, αλλά εάν δεν το έκαναν θα διακινδύνευαν την καριέρα τους.

Κανείς δεν ήθελε να αυξήσει το φόρτο εργασίας των συναδέλφων τους παίρνοντας ρεπό τα Σαββατοκύριακα. Αυτό εν μέρει δείχνει γιατί μερικά από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Fortnite καταλήγουν αφαιρούνται ή να απενεργοποιούνται σύντομα μετά την κυκλοφορία τους, είτε για ισορροπία ή τεχνικούς λόγους. Όταν αυτό συμβαίνει, η αναφορά λέει ότι οι προγραμματιστές πρέπει να αφήσουν οτιδήποτε δουλεύουν και να επιδιορθώσουν αυτό το πρόβλημα αμέσως.

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έχουμε patches συνεχώς. Τα στελέχη είναι συγκεντρωμένα στο να κρατάνε το Fortnite δημοφιλές για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα μπορούν, ειδικά με όλο τον νέο ανταγωνισμό που εμφανίζεται. Τα στελέχη αντιδρούν και αλλάζουν πράγματα συνεχώς. Όλα πρέπει να γίνονται αμέσως. Δεν μας επιτρέπεται να ξοδέψουμε χρόνο σε οτιδήποτε." Εξηγεί η πηγή.

"Αν κάτι έχει πρόβλημα, όπως ας πούμε ένα όπλο, τότε δεν μπορούμε απλά να το απενεργοποιήσουμε και να το φτιάξουμε στο επόμενο patch. Πρέπει να διορθωθεί αμέσως και όλο αυτό τον καιρό, εξακολουθούμε να δουλεύουμε πάνω στο επόμενο patch. Είναι σκληρό, δύσκολα κοιμάμαι, είμαι κατσούφης στο σπίτι, δεν έχω ενέργεια να βγω έξω. Το να πάρουμε ρεπό ένα Σαββατοκύριακο είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα. Αν πάρω ρεπό ένα Σάββατο, νιώθω ενοχές. Δεν είμαι αναγκασμένος να δουλεύω έτσι, αλλά εάν δεν το κάνω, τότε η δουλειά δεν θα γίνει."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 May 2019 20:13 #224941 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Πρόσφατα δημοσιεύτηκε Fortnite Deathrun με έπαθλο 1.000 δολαρίων.
Ο χάρτης είναι αποτέλεσμα 400 ωρών δουλειάς από τον Jesper και η δυσκολία είναι εξωπραγρατική. "Για τις πρώτες 2-3 εβδομάδες έχτιζα πάνω από 15 ώρες την μέρα" Είπε ο Jesper. Σύμφωνα με τον ίδιο, η είσοδος με την νεκροκεφαλή ήταν το δυσκολότερο μέρος και η μεταφορά από το sketchbook στην οθόνη του πήρε 20 ώρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification